Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κοριτσια

επειδη και μεις εχουμε γινει ξαδελφακια,το ρωτησα αυτο με το σεξ

νομιζω οτι πρεπει να το ξεχασετε αυτο με το σεξ για τις πρωτες 40 μερες

υπαρχει κινδυνος να ερεθιστει ,και να μολυνθει ο κολπος και η μητρα απο την ανταλλαγη υγρων,ξερετε

γιατι ειναι ολα τρυφερα εκει αυτη την περιοδο,και σε συνδιασμο με το αιμα ,η μεταφορα μικροβιων γινεται πιο ευκολη

ρωτηστε το και σεις,στον γιατρο σας ,αλλα τελικα αυτο με το σαραντισμα,εχει περισσοτερο πρακτικο χαρακτηρα απο οτι θρησκευτικο και μπουρδες...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5,5-6 και τρωω τον αγλέορα!!

Απλά περπαταω απο την πρωτη μερα σαν τρελή, παθαινω κρισαρες στο σπιτι και τριγυρναω στους δρομους κανα 3 ωρο!!!

Απο το προσωπο το καταλαβε ο ντοκ διοτι εχω μακρυ προσωπο ανευ μαγουλακιων και τωρα εχω λιγα μαγουλακια κιουτικα!

εεεεε και εσυ με 6 κιλα και 8ελεις να μετριεσαι??? 15Plus εγω καλεεεεεε!!!

νταξ μετα την γέννα επειγοντως μπαινω σε προγραμμα να ριξωβ μια 25αρα ετσι για να γινω επιτελους ΚΑΙ ΕΓΩ Κειτ

dZJip3.png

Εμεις θα παμε Αιγινα που εχουμε σπιτι , η πεθερουλα το δικο της πιο διπλα οποτε θα το στελνω πακετακι.Σε κανα νησακι και εγω το εχω σκεφτει αλλα αυτο με τον θηλασμο με προβληματιζει. Τελος παντως ας γεννησω πρωτα ας κανω και σεξ και βλεπουμε :tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

νταξ μετα την γέννα επειγοντως μπαινω σε προγραμμα να ριξωβ μια 25αρα ετσι για να γινω επιτελους ΚΑΙ ΕΓΩ Κειτ

θα οργωσουμε τις πασαρεεεεεεελεεεεεες λεεεεμεεεεεε:mrgreen::mrgreen:

τρεμε ζιζελ

Διαφημίσεις

Εμεις θα παμε Αιγινα που εχουμε σπιτι , η πεθερουλα το δικο της πιο διπλα οποτε θα το στελνω πακετακι.Σε κανα νησακι και εγω το εχω σκεφτει αλλα αυτο με τον θηλασμο με προβληματιζει. Τελος παντως ας γεννησω πρωτα ας κανω και σεξ και βλεπουμε :tongue:

φαιρυ εγω παντρως θεωρω ΠΟΛΥ σημαντικο πλεον να "ξαναβρεθώ"¨με τον άντρα μου... οχι μονο για λογους.. σεξουαλικούς αλλά και επειδη αμα ξεχαστεις με τον αντρα σου και γινεις συναιτερος και απλά συγκάτοικος, γμσε τα... για αυτο 8α τον τραβολογήσω στην εξωτικη σεριφο το καλοκαιρι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ...εχω την εντυπωση (οχι πως δεν θελω) αλλα δεν θα μπορεσουμε να ξεμυτησουμε οχι να παμε διακοπες.....κλαμα....μπιμπερα....κουραση ...αυπνια.....:rolleyes:για σκεφτειτε το....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κακακακακακακακακκακακακακακακκακακακακακακακακακακακακακα ναι ναι ναι να γινει ο χαμος και ο μαυρος ο πανικός!!!!!

yes yes...να αρχισουμε να ψαχνουμε τα μοντελαδικα??

φαιρυ εγω παντρως θεωρω ΠΟΛΥ σημαντικο πλεον να "ξαναβρεθώ"¨με τον άντρα μου... οχι μονο για λογους.. σεξουαλικούς αλλά και επειδη αμα ξεχαστεις με τον αντρα σου και γινεις συναιτερος και απλά συγκάτοικος, γμσε τα... για αυτο 8α τον τραβολογήσω στην εξωτικη σεριφο το καλοκαιρι

Συμφωνω κι επαυξανω...

παρεδωσα πνευμα...χαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχχαααααα

εγραψες μπουμπου

κατσε να σου στειλω μερικα link μικρη μου....χιχιχιχιιχιχ

κοριτσια ...εχω την εντυπωση (οχι πως δεν θελω) αλλα δεν θα μπορεσουμε να ξεμυτησουμε οχι να παμε διακοπες.....κλαμα....μπιμπερα....κουραση ...αυπνια.....:rolleyes:για σκεφτειτε το....

'

Αρνουμαι να παραδοθω στην κουραση και την αυπνια... μακαρι να γινουν ολα οπως τα σκεφτομαι αν δω οτι δεν....θα το προσπαθησω πολυ πολυ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κουραση???αναμφιβολα..και αγνοια που ειναι ισως ακομη χειροτερο!!! αλλα προσωπικα ειμαι σιγουρη οτι μολις γεννησω ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΑΩ και παρω λιγο τα πανω μου,θα ανακαλυψω εναν καινουριο κοσμο:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...