Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

παντως εμενα ουτε και χθες με ζυγισε ο αθεοφοβος ο ντοκ μου, μου λεει τι να ζυγισω πουλακι μου μια χαρα εισαι, βεβαια πηρες απο την τελευταια φορα αλλα γεννας οπου να ναι ημαρτον...

αυτος ειναι ντοκ, δεν σε αγχωνει για τιποτα αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια ..εσεις ψωνιζετε τωρα ρουχα εγκυμοσυνης???εγω να σας πω την αληθεια , εχω μια φορμουλα και απο πανω κατι μπλουζακια σε αθλητικο στυλ και τα εχω βολευτει!!ενα τζινακι που το ειχα παρει απο τον 5ο μηνα και 2 φορεματακια!!!

προσπαθω να μη πεταξω λεφτα σε κατι που δεν θα χρησιμοποιησω !!

τωρα λεω να παω να παρω 2 κολανακια καπρι ...και κανα 2 πουκαμισες απο πανω...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

την πρωτη μερα ,ουτως ή αλλως δεν ερχονται 2-3 φορες να σε δουνε απο κατω?

πως θα γινει με πιτζαμα?

α,και αν γεννησουμε φυσιολογικα και οχι με καισαρικη ,τοτε το αιμα ειναι περισσοτερο,"ο φυσιολογικος τροπος για να καθαρισει η μητρα απο τα υπολλειματα της γεννας"

οποτε η σερβιετα ειναι μονοδρομος

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

βρε κοριτσια ..εσεις ψωνιζετε τωρα ρουχα εγκυμοσυνης???εγω να σας πω την αληθεια , εχω μια φορμουλα και απο πανω κατι μπλουζακια σε αθλητικο στυλ και τα εχω βολευτει!!ενα τζινακι που το ειχα παρει απο τον 5ο μηνα και 2 φορεματακια!!!

προσπαθω να μη πεταξω λεφτα σε κατι που δεν θα χρησιμοποιησω !!

τωρα λεω να παω να παρω 2 κολανακια καπρι ...και κανα 2 πουκαμισες απο πανω...

mpa... σε καταστηματα για χοντρουλες πάω και ειμαι μια χαρά βολεμένη..οσα ρουχα εγκυμοσυνης και καλα εχω δει ειναι ειτε οχι του γουστου μου ειτε εντελώς πανακριβα αν σκεφτεις οτι μετα δεν 8α τα χρειαστω και πολύ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

παντως εμενα ουτε και χθες με ζυγισε ο αθεοφοβος ο ντοκ μου, μου λεει τι να ζυγισω πουλακι μου μια χαρα εισαι, βεβαια πηρες απο την τελευταια φορα αλλα γεννας οπου να ναι ημαρτον...

αυτος ειναι ντοκ, δεν σε αγχωνει για τιποτα αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος!!!!!!

εξαρταται καλο μ... ποσα κιλα πηρες?

dZJip3.png

Γεια σας κοριτσια,

πω-πω τρομερη συζητηση αυτηηηηη:D:D

Αιμα 40 μερες???Δεν θα αντεξω σοβαρα μιλαω...εχω συνηθισει κι εγω τα ταμπον και θα φρικαρω.Παντως για το μαιευτηριο λεω κι εγω να παρω αυτες τις τενα λειντι,πιστευω θα προστατευουν καλυτερα απο διαρροες..τις οποιες σιχαινομαι.

Σουτιεν εγω πηρα ηδη ενα σετακι αθλητικου στυλ απο Μαδερκερ,ανετα ειναι-δεν πηρα μεγαλο νουμερο.Οταν τα ειδα στην αρχη ειπα τι ειναι τουτο...οταν τα φορεσα ηταν πολυ ωραια επανω μου..μου φαινεται θα παω να παρω αλλο ενα σετ λιγο μεγαλυτερο!!!!!!!!

40 μερες σερβιετα ? αααα δεν μπορω

Ποτε θα κανω σεξ ???? θα περιμενω αλλες 40 μερες?? εχει γυρισει το ματι μου !!!!!:lol:

Εγω βρακακια πηρα απο το μαιευτηριο οταν εκανα την περιδεση , περισεψαν , επειδη εβαλα να σας πω ειναι πολυ βολικα και πολυ σεξι !!! ειναι σαν σορτσακι οταν τα φορας και εχουν πολλες τρυπες για να παιρνει αερα ο κολος χαχαχαχαχα οταν τα βλεπεις ειναι σαν γαζα με δυο τρυπες για να μπουν τα ποδια.Δεν νομιζω να σας βολεψουν τα κανονικα σας , αν υπαρχει μεγαλη ροη ισως λερονται .

Καθετηρα νομιζω φορας οταν κανεις καισαρικη ...

αχ φοβαμαι να γεννησωωωω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

nai re paidia....sex!!! ααα δεν σας ειπα... αποφασισαμε με οτν ηλια τον αυγουστο να παρκαρουμε ητ μικρη στη μανα μου και να φυγουμε τουγκεδερ για μια εβδομαδα... δευτερο χανει μουν κ ετσι γιατι παιδια.. το εχουμε ξεφτιλισει.. σαν ξαδερφια ειμαστε!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα,φαιρυ να δεις το ματι του αντρα μου πως εχει γυρισει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εγω κραταω χαρακτηρα ακομη!!!!!!!!!

Εγω πριν ενα μηνα κατεβηκα Αθενς και ρημαξα τα ΗΜ..πηρα κατι ριχτες πουκαμισες,αυτες που ειναι της μοδας και κατι ωραια ελαφρα πανωφορια κοντουλια πανω απο την κοιλια,κολαν και τερμα.Και μαλιστα στο ιδιο νουμερο που φορουσα πριν...βλεπεις εγω επρεπε να μεινω εγγυος για να γινω Κειτ Μοςς..ανωμαλιες του οργανισμου:D:D

εξαρταται καλο μ... ποσα κιλα πηρες?

5,5-6 και τρωω τον αγλέορα!!

Απλά περπαταω απο την πρωτη μερα σαν τρελή, παθαινω κρισαρες στο σπιτι και τριγυρναω στους δρομους κανα 3 ωρο!!!

Απο το προσωπο το καταλαβε ο ντοκ διοτι εχω μακρυ προσωπο ανευ μαγουλακιων και τωρα εχω λιγα μαγουλακια κιουτικα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

nai re paidia....sex!!! ααα δεν σας ειπα... αποφασισαμε με οτν ηλια τον αυγουστο να παρκαρουμε ητ μικρη στη μανα μου και να φυγουμε τουγκεδερ για μια εβδομαδα... δευτερο χανει μουν κ ετσι γιατι παιδια.. το εχουμε ξεφτιλισει.. σαν ξαδερφια ειμαστε!!

ααα,εμεις θα παμε Κεφαλλονια αρχες Σεπτεμβρη που παντρευεται ο μελλων νονος της μπεμπας..Θα παρουμε μαζι και την πεθερουλα σε αλλο δωματιο οφκορς να κανει παρεα με την εγγονα της μηπως και δουμε κι εμεις λιγο φως στο τουνελ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...