Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

τι να σου πω, εγω ελεγα εξαρχης στο γιατρο οτι δεν ειχα πολυ αιμα, τωρα δεν ξερω πως ειναι οι αλλες κοπελες. Εγω ημουν σαν πρωτη μερα περιοδου, οποτε με μια σερβιετουλα μαιευτηριου τις 2-3 πρωτες μερες και την τεταρτη always αυτες που φοραω παντα.

Αλλα ενα θα σου πω, 42 μερες φοραγα σερβιετα μετα. Ολο τον αυγουστο φοραγα σερβιετα. αναψε ο κωλος μου χαχααχ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γκελλυ μου και μενα μικρα μου φανηκαν αλλα εχω την εντυπωση πως το L θα ειναι μια χαρα...αφου τωρα φοραω το Μ-L μετα την γεννα δεν θα μου κανει???

θα ξεφουσκωσουμε βρε....:lol:

εμενα η μαια μου ειπε πως την πρωτη μερα αναγκαστικα φορας νυχτικουλι....μετα πιτζαμουλα αλλα μπουμπου μου τωρα οι περισσοτερες πιτζαμες ειναι σε στυλ φορμουλας δεν ειναι οι κλασικες στυλ νοσοκομειου!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

kai eghv ειμαι υπερ της φορμιτσας.. δεν αντεχω με μιτζαμες και νυχτικα σαν την κατακαημενη... με το που 8α γενησω με το καλο φλαπ φλαπ φορμα..κομωτηριο...βαψιματακι..και ας ερ8ει όποιος θέλει μετα.... αλλα πιτζαμιλικια και νυχτικιά πουα και τρουα καρ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΛΕΜΕ!

προλξηπτικά 8θα παρω ενα πακετάκι εσώρουχα μιας χρησης...και τα βρακια μου μαζι και οτι με βολέψει.. κατα τα άλλα.. ρε παιδια 3 μερες 8α ειμαστε εκει.. ξερω κ γω..μπας και παιρνουμε και πράγματα που δεν 8α μας χρειαστουνε τελικα?

εννοειτε,εγω νομιζω οτι το 80% αυτων που αγοραζουμε ειναι σχεδον περιττα,απλα εχουμε χαρα για αυτο που θα μας συμβει,που λεμε να παρω και αυτο ,αν παρω και εκεινο

εγω εχω ενα ντουλαπι πετσετες διαφορων μεγεθων ,αχρησιμοποιητες,

"προικα",ηταν τοσες πολλες που σε 7 χρονια γαμου δεν εχω προλαβει να τις χρησιμοποιησω ολες,τωρα για το μπεμπε ,να παω να αγορασω αλλες ,με τον @$@$ τον γουινι ας πουμε.......ε δεν νομιζω....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Εμενα η μαια μου είπε οτι με βολέψει να φορεσω..

Σε περιπτωση καισαρικης απλά λογω καθετηρα φοράς κατι σε νυχτικό αλλα και παλι σκέφτομαι να παρω απο αυτα τα μακο φορεματακια just in case αν και για φυσιολογικο παμε...

40 μερες σερβιετα?? φλυκταινες θα βγαλω....χαχαααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Εμενα η μαια μου είπε οτι με βολέψει να φορεσω..

Σε περιπτωση καισαρικης απλά λογω καθετηρα φοράς κατι σε νυχτικό αλλα και παλι σκέφτομαι να παρω απο αυτα τα μακο φορεματακια just in case αν και για φυσιολογικο παμε...

40 μερες σερβιετα?? φλυκταινες θα βγαλω....χαχαααα

καθετηρα????????????????????δεν το χα σκεφτει αυτο αχουυυυυυυυυυυυυ

την πρωτη μερα καθετηρα μετα οκ???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

xmmmmm mpou2 για δες λιγο αυτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=302047&itm=2963425&ct=10606&pid=40

συμπα8εστατο

παιδια αν μου πειτε οτι σε αυτο χωρατε,τοτε θα πηδηχτω εγω απο το παραθυρο:roll::roll::roll::roll:

σε αυτο τον χωρο εμενα χωραει το ενα μου βυζι:mrgreen::mrgreen:

αμα χωρατε μην μου το πειτε σας παρακαλω,δηλαδη

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

εννοειτε,εγω νομιζω οτι το 80% αυτων που αγοραζουμε ειναι σχεδον περιττα,απλα εχουμε χαρα για αυτο που θα μας συμβει,που λεμε να παρω και αυτο ,αν παρω και εκεινο

εγω εχω ενα ντουλαπι πετσετες διαφορων μεγεθων ,αχρησιμοποιητες,

"προικα",ηταν τοσες πολλες που σε 7 χρονια γαμου δεν εχω προλαβει να τις χρησιμοποιησω ολες,τωρα για το μπεμπε ,να παω να αγορασω αλλες ,με τον @$@$ τον γουινι ας πουμε.......ε δεν νομιζω....

oooxi allo gouini more!!! :PpPPpp

επισης αλλλλλο μπλιμπλικι ψιλοαχσρηστο το καλα8ακι καλλυντικων.. εχω ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ καλάθια στο σπίτι μπαμπου εεεεε του παπουστη!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...