Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ρουχαλάκια δεν πήρα απο κει περα απο ενα πιτζαμακι και ενα φορμακι δεν βρηκα κατι του γουστου μου του εξτριμ..

Αλλα ολα τα υπολοιπα μπλιμπλικια θα τα βρεις σε ποικιλια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τελικα αυτο λεω... να παω να παρω απο εκει τα κοκοψινια και τα πανακια και τα σελτεδια και απο το πανκμπειμπι τα ρουχα και να τελειωνω...αν και παρκοκρεβατο δυο θεσεων με 20 ευρω που ειδα στο Mytoys.de δεν προκειται να βρω στην ελλαδα λολ

dZJip3.png

καλημρα κοριτσοπουλα...τι μου κανετε?

εγωωωωωω ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ αν και κοιμηθηκα ρ γμτ!!!Νομιζω πως ειναι οπως το 1οτριμηνο,νυστα κουρσαη και φαγητο!!!!

αντε αντε οι πρισσοτερες εχετε φτασει στην πηγη ε???

εγω χθες πηγα μια βολτα στο Λητω...να δω ποσο πανω κατω θα μου στοιχισει η βαλιτσουλα με τα πυτζαμοειδη για το μαιευτηριο!!!εχει πολυ ωραια πραγματακια...ειδα και τα μπιμπερο και αποστειρωτη της Nuk!!

η κοπελα εκει μου προτεινε γυαλινα μπουκαλακια και 2 μικρα σε πλαστικο...για το χαμομηλακι!!!

Στα εσωρουχα που κατεβηκα για να δω τα σουτιεν θηλασμου(2 θα παρω απο αυτα)ηταν και μια κοπελιτσα που επαιρνε και ¨κιλοτακια¨μιας χρησης ...γυρω στα 20...εσεις θα παρετε απο αυτα???

ειναι λεει εξυπηρετικα για τις πρωτες μερες λογο ροης:rolleyes::rolleyes:δεν θα εχουν στο μαιευτηριο λετε??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Πέστα Μάρα, πέστα.

Γκέλυ ναι ναι στήλτην μου, μπας και καταφέρω κάτι.

οκ

χτυπας ενα κουτι σαντιγυ και την αφηνεις στο ψυγειο καμια ωριτσα να παγωσει

ανοιγεις μια κονσερβα ανανα και αν θες κρατας 2-3 ροδελες για διακοσμηση ,αλλιως το σουρωνεις και τον κοβεις σε κομματακια να μπει στο τελικο μιγμα

το ζουμι το κρατας

παιρνεις 2 κουτια ζελε ανανα και τον φτιαχνεις συμφωνα με τις οδηγιες του,αλλα στις αναλογιες αντι για ολο νερο,βαζεις το μισο και το σιροπι της κονσερβας

οποτε εχεις ενα μπολ το ζελε-το αφηνεις να κρυωσει λιγο στο ψυγειο,οχι καυτο

ενα μπολ την σαντιγυ

ενα γιαουρτι στραγγιστο 500 γρ

ενα μπολ ανανα

τα ανακατευεις ολα μαζι και σου βγαινει ενα μιγμα λιγο πιο νερουλο απο το γιαουρτι-το βαζεις σε φορμα,σε ενα μπολ,σε μικρα μπολακια,οτι θες τελος παντων

και το βαζεις στο ψυγειο,3-4 ωρες,οταν θα ειναι ετοιμο αν κουνησεις το μπολ δεν θα κουνιεται,θα ειναι συμπαγες,αλλα αφρατο

αν το εχεις βαλει σε φορμα το βαζεις σε μπολ με ζεστο νερο για να το ξεφορμαρεις,και αν θες το διακοσμεις,με τον ανανα και μεσα στις ροδελες κερασακια,ειναι εντυπωσιακο

αυτο ειναι,απο τεχικης αποψεως νομιζω οτι ειναι πολυ απλο

αν σου φαινεται περιπλοκο,να βρουμε μια αλλη συνταγη,βρε παιδι μου

το cheesecake παντως ,δεν θα το συμβουλευα σε αρχαρια,γιατι πεφτεις και σε κατι, τυπου ειδημονες,που θα σου το κριτικαρουν και θα σου κοψουν τα φτερα,γνωμη μου,ετσι.....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

εμενα μου εδωσε τετοια βρακακια, η αδελφη του αντρα μου που γεννησε 3 μηνες πριν απο μενα γιατι εγω γεννησα σε δημοσιο και δεν ειχαν, και δεν τα βολευτηκα. τα κανονικα μου βρακια φοραγα ασε που ειναι και πιο σταθερα για τη σερβιετα τα κανονικα

4Rnfp3.png

εγω δεν θελω με την καμια να παρω πιτζαμες, αρνουμαι, με φορμιτσες θα κοιμαμαι και θα κινουμαι...

καλα για τον υπνο φορα πιτζαμες, αλλα κι εγω συμφωνω για τις φορμες. θα ερχεται και κοσμος να σας βλεπει, γιατι να ειστε με πιτζαμες. απλα μπουμπου βρες ευκολα μπουλαζακια για το θηλασμο, για να μπορεις να ανοιγεις χωρις να ξεντυνεσαι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

βανιλιτσα

και εγω νυσταζωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

εγω βεβαια κοιμαμε μεχρι τις 4.30 σχεδον κανονικα και μετα,αστα να πανε.....

και εγω στην φαση της βαλιτσας του μαιευτηριου ειμαι

βρηκες στο λητω μπιτζαμοειδη που να σου χωρανε?εγω εριξα μια ματια και μου φανηκαν στενα,και δεν ξερω απο που να ψωνισω τωρα,θα ριξω και μια ματια στο bebe-zou αφου απο εκει θα ψωνισουμε την κουνια και το καροτσι μηπως βρω τιποτα και για μενα

για τα εσωρουχα παντως η ξαδελφη μου,που γεννησε τωρα μου ειπε,τοι η βολικοτερη λυση ειναι τα tena lady, που ειναι πανα βρακακι αλλα για ενηλικες

ενα πραγμα,δεν σου κουνιεται ,το φορας και το πετας,τελος....εχουν αρχισει και τα δινουν και στα μαιευτηρια....εγω λεω να ρωτησω και την μαια γιαυτο...

Nefeli πολυ ομορφο το δωματιο ...αντε ανυπομονω να μου φερουν και τα δικα μου να σας τα βαλω.

Κοριτσια με τα σουτιεν μην παρετε πολλα , καταρχας θα μεγαλωσει και αλλο το στηθος με τον θηλασμο , συνηθως λενε τουμπανιαζει και κατα δευτερο ισως να μην μπορεσετε να θηλασετε , ετσι την πατησε η ξαδελφη μου και εχει καινουρια σουτιεν αθικτα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ουτε και τωρα φοραω πιτζαμες για νανι... δεν μπορω γι αυτο λεω για φορμιτσες...

πωπω ρε κοριτσια πως θα την παλεψω με τα σερβιετοειδη που εχω να φορεσω καμια δεκαετια??? παντα ταμπον φορουσα και τωρα οχι απλα πρεπει να βαλω σερβιετα αλλα πανα κιολας???

Σμουτσακι για πες, φαινεται πολυ απο τις φορμες??επισης παιζει να λερωθεις??

Υγ . αν τουμπανιασει κι αλλο το στηθος θα πηδηχτω απο το παραθυρο...και θα μετακομισω σε φαρμα να κανω παρεα με αλλες αγελαδιτσες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

kai eghv ειμαι υπερ της φορμιτσας.. δεν αντεχω με μιτζαμες και νυχτικα σαν την κατακαημενη... με το που 8α γενησω με το καλο φλαπ φλαπ φορμα..κομωτηριο...βαψιματακι..και ας ερ8ει όποιος θέλει μετα.... αλλα πιτζαμιλικια και νυχτικιά πουα και τρουα καρ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΛΕΜΕ!

προλξηπτικά 8θα παρω ενα πακετάκι εσώρουχα μιας χρησης...και τα βρακια μου μαζι και οτι με βολέψει.. κατα τα άλλα.. ρε παιδια 3 μερες 8α ειμαστε εκει.. ξερω κ γω..μπας και παιρνουμε και πράγματα που δεν 8α μας χρειαστουνε τελικα?

dZJip3.png

ο

Υγ . αν τουμπανιασει κι αλλο το στηθος θα πηδηχτω απο το παραθυρο...και θα μετακομισω σε φαρμα να κανω παρεα με αλλες αγελαδιτσες!

καλο!!!!!!!!θα ερθω και εγω :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...