Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπουμπούκα άσε με τα σουτιέν, άλλαξα πάρα πολλά μέχρι να βρούμε νούμερο. Γιατί ακόμη και της εγκυμοσύνης είναι περιορισμένα τα μεγάλα νούμερα. Σχέδιο δεν θα σου δωθεί η δυνατότητα να διαλέξεις... Εγώ πήγα και στα λητώ υποτίθεται για μεγαλύτερη γκάμα, ίσως τελικά και σε χόντος να έβρισκα αρκετά. Τέλοςπαντων τα πήρα για να ξεμπερδεύω, αλλά εκτός σπιτιού δεν ξέρω κατα ποσο θα τα φοράω.

Εχω πάει σε χόντος...ασε και εκεί πίκρα δεν βρίσκεις σχέδια...

Γενικα δεν βλέπονται ουτε μενα με βλεπω να τα φοράω εξω ασε που πατικώνουν το στηθος και φαινεται σαν πεσμένο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

erxmmmmm το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σουτιεν να με βουλευει, να χωνει μεσα ολο το στη8ος, να μην το πατικωνει και να μην ειναι μεχρι το λαιμο το βρηκα α μπαζαρ ντε χαλκιδα pPPppppPPPPp

τιμή 10 εουροζ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια:-D:grin:

λοιποοοοοον,χθες πηγα applebees ,μας κερνουσε ενας φιλος,και εφαγα τα παντα

ηταν υπεροχα,θεικα.......το πληρωσα βεβαια γιατι τωρα ειμαι τουμπανο απο την κατακρατηση αλλα δεν βαριεσαι,μια στο τοσο.....

νεφελη αφου δεν εχεις μεγαλη εξοικειωση να σου στειλω μια συνταγη για γιαουρτογλυκο με ανανα ,που γινεται με κλειστα ματια?

γιατι να παιδευεσαι με περιπλοκα?

θα το βαλεις στην φορμιτσα θα του βαλεις και τα κερασακια του,και μια χαρα

αφου επιμενεις δηλαδη ,να φτιαξεις....

παντως για το θεμα με τα δανεικα,εχετε δικιο...δωσε δεν λεω,αλλα να ειναι αξιοπρεπη,βρε παιδι μου,οχι σαβουρες...μου ετυχε και μενα,μου δωσανε κατι βλακειες ,ρουχα εγκυμοσυνης ,σαβουρα,τα επεστρεψα με την δικαιολογια οτι δεν μου χωραγαν........

βρε κοριτσια ,γελασα καποια στιγμη που καποια εγραψε οτι παει να ξυριστει...φτανετε?...εγω στο τσακ ειμαι να παω για αποτριχωση και πεντικιουρ,γιατι δεν φτανω

ααααα,το απογευμα παω για φωτογραφιση...ενας φιλος θα μας φτιαξει βιβλιο με τα σταδια της εγκυμοσυνης και της γεννας.....τι λετε να αισθανθω λιγο γλαμουρους,χιχιχιχιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

μια χαρα ΜΑρουλίδιον...Παντως την τελευταια φορα μια γαιδαρα πωλητρια αφου δεν βρισκαμε με τίποτα νουμερο τι μου ειπε με θρασος?

Ε, κοπελια που να βρουμε μεγαλο cup Και μικρη πλατη? να το γεννησουμε....

Βρε αι σιχτιρ!

καλά της εκανα τρελό χουνέρι παρολα αυτα...

Της λέω για να παρω ενα τηλεφωνακι τον κύριο ταδε (ο ιδιοκτητης) να τον ρωτησουμε αν θα πρεπει να το γεννησετε και αν θα πρεπει να μαθετε να μιλατε καλυτερα!!!

μοκο η μανδαμ!

Διαφημίσεις

κι εγω ρε γαμωτο, και ξερεις γιατι??? γιατι ειμαι παντα πολυ ευγενικη, ποτε δεν ανακατευω ρουχα δεν πεταω οταν δοκιμαζω μετα τα φτιαχνω κιολας στην κρεμαστρα. και αντι να ειναι χαμογελαστες και εξυπηρετικες ειναι γαιδάρες...

Αυτες οι κοπελιτσες στο Δημα παντως ειναι υποδειγμα ευγενειας και εξυπηρετησης!

μια χαρα ΜΑρουλίδιον...Παντως την τελευταια φορα μια γαιδαρα πωλητρια αφου δεν βρισκαμε με τίποτα νουμερο τι μου ειπε με θρασος?

Ε, κοπελια που να βρουμε μεγαλο cup Και μικρη πλατη? να το γεννησουμε....

Βρε αι σιχτιρ!

στο χοντος εχει 2 γερμανικες μαρκες, που ειδικευονται σε μεγαλα cups και μικρη περιφερεια,κανονικες μαρκες,οχι εγκυμοσυνης -θηλασμου,μηπως να τα δεις?

τωρα αν στο τελος ψωνιζουμε ολες απο internet να δουμε τα αφεντικα αυτες τις υπαλληλους τι θα τις κανουν.....κακια? ε,δεν πειραζει

πριν απο χρονια ,πηγα σε ενα μαγαζι,μολις ειχε ανοιξει,ζητησα ενα βραδυνο μπλουζακι,και μου ειπε η πωλητρια,οτι δεν εχουν το νουμερο μου και να παω πιο πανω στον δρομο που υπαρχουν εξειδικευμενα μαγαζια,για το μεγεθος μου,λες και ημουν η χοντρη του θυσαυρου

και να φανταστητε οτι απλα φορουσα large,τοσο φοβερο ηταν? :rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...