Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!!!!

τι κανετε;;;

ολα καλα;;

εγω σημερα πηγα και εκανα την ενεση για την ωριμανση των πνευμονων του μωρου σε περιπτωση προωροτητας...ευτυχως δεν πονεσε καθολου αλλα μετα και για μιση ωρα περιπου ετσουζε αρκετα το σημειο....ιιιιχχχχχχχχχχχχχ

πολυ μου την εδωσε να πω την αληθεια που εκανα προληπτικα αυτη την ενεση...οχι οτι θα ηθελα να μου ειχαν βρει κατι, προς θεου αλλα ρε παιδι μου γιατι να τουρμπαρω το μωρακι μου και εμενα με τοση κορτιζονη ετσι προληπτικα;;;;

τελος παντων, μακαρι να ειναι για καλο....

νεφελη οσο ζεις μαθαινεις και απο μαγειρικη και απο ολα.....και εγω γλυκα δεν ξερω να κανω αλλα στα φαγητα τα καταφερνω...εεεε 5 χρονια ζω με τον αντρα μου, κατι εμαθα και εγω...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Φυσαλιδα μου έτσι είναι, όσο ζεις μαθαίνεις. Και εγώ από το καλοκαιρι που παντρεύτηκα την προσπαθώ την μαγειρική.

Εμένα πάντως γι αυτήν την ένεση για τα πνευμόνια δεν μου είπε κάτι. Τέλος παντων.

νεφελη μου μαλλον ειναι πρακτικη του συγκεκριμενου γιατρου....γιατι δε νομιζω να εβλεπε κατι στον υπερηχο και να μην μου το ελεγε...

ηθελε να την κανω προληπτικα...τι να πω...ιστορικο δεν εχω...την πρωτη μου κορη ακριβως στην πητ τη γεννησα...μου ειπε και χθες που τον ειδα οτι εχει λαβει τετοια οδηγια...και την εφαρμοζει σε ολες του τις εγκυες...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Εγω ρε παιδια ειμαι 5 χρονια παντρεμενη και ακομα τα βασικα κανω. Μαγειρευω καλα μεν, αλλα καθημερινα πολυ βασικα πραγματα. Οταν μου τη δωσει (σπανια) κανω και κατι πιο περιπλοκο. Να προχτες ας πουμε εκανα αστακομακαροναδα γιατι ο ενας νονος ειναι ψαροντουφεκας και μας εφερε εναν αστακοιδες που ψαρεψε να το κανονισουμε. και το κανονισαμε. Αλλα κι εγω ζωγραφισα η ατιμη. Μουρλια την εκανα.

Για τα ρουχακια, ετσι οπως το λες μαρσολαν μου ναι εχεις δικιο κι εσυ. Αλλα πραγματικα, εμας τοσος κοσμος, ενα ρουχο κανεις δεν βρεθηκε να μας δωσει. Κι ετσι, προσπαθω να εκμεταλλευομαι τις εκπτωσεις και πηγαινω και της ψωνιζω. Δεν παω και σε ακριβα μαγαζια εννοειται. Το ζαρα να ειναι καλα που εχει και πολυ ωραια ρουχαλακια και πολυ οικονομικα.

Αυτααααααα. Βαριεμαι, σας το ειπα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ανεβάζω φωτο στο fc απο το δωμάτιο της μπεμπούλας μας. Στις φώτο φαίνεται πολύ άχρωμο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Θα το γεμίσουμε και στην πορεία με χρωματιστά πράγματακια. Μας λείπει ένα παιχνιδόκουτο, κρεμαστρούλα και χαλί για βασκά ακόμη, αλλά επειδή δεν βρίσκουμε είπα να ανεβάσω για αρχή κάποιες.

Μόλις ανεβήκανε!

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια, τι κάνετε κοριτσαρες??

Νεφέλη τελειο το δωμάτιο...Απιθανο μολις ειδα τις φωτο...

Ειδες τι μπλιαχ που ειναι τα σουτιεν θηλασμου??? Και αμα εχεις και μεγαλο στηθος δεν βρισκεις κιολας εμφανισιμα, ενω οι κοπελες με μικρο βολευονται και με αθλητικα...ξανά κλαψ!

Ενεση ουτε και μενα μου είπε κοριτσια, ουτε για καμια οδηγια... Χθες ειχε και διαθεση και μου εκανε και μαθημα πανω στις φωτο του υπερηχου για ωριμανση πλακουντα και σακχαρο κυησης και τέτοια... Μετα του περασε η κριση και λεγαμε για Μυκονο, Τζια κτλ...Τρελος ο ντοκ, πολύ τον πάω~

Με τη μαγειρικη και εγω τα παω περιφημα, με τη ζαχαροπλαστικη δεν θα το ελεγα...ειναι δυσκολη...

Καπου διαβασα για μια αστακομακαροναδα, εχμ....μιαμμμμμμμμ...που θα μου παει λιγο εμεινε λέμε, θα παω στο πιο τελειο ουζερι ολου του κοσμου και θα τσακισω οτι οστρακοειδες υπαρχει!!χαχααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...