Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μην μου εξαπτεσαι μικρη μου φαιρυ, ολα θα γινουν και το δωματιο και τα παντα και ολα τελεια θα ειναι και στο ντοκ...

αχχχ, τι με εχει πιασει δεν μπορω να κουνηθω μιλαμε!

ευτυχως δεν μου εχει κανει νυξη ο μπρο ξανα γι αυτην κοριτσια, φανταζεστε να μου τη φερει στο μαιετηριο, εγω με φορμες και ταλαιπωρια και αυτη χαρωπο κουνελακι πλειμποι???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωζα μια χαρα θα ειναι η μπεμπα με τη γιαγια της..απλα για μενα ξεκαθαρισε τη θεση σου εγκαιρως!!Στα βασικα θεματα δηλαδη-φαγητο,υπνο κλπ.

Φαιρυ,μην της τα φορεσεις τα δανεικα ιδιως αν ειναι χαλια μαυρα!!Κρατα τα εκει σε ενα ραφι κι οταν περασει ο καιρος γυρνα τα πισω ή πες τους οτι δεν της κανουν.Σιγα,τι θα ερθουν να ελεγξουν αν τα φοραει το παιδι???

μπουμπου,πολυ θα ηθελα να σε δω σε αντιπαραθεση με την φιλεναδα του αδελφου στο μαιευτηρι:D:D

Διαφημίσεις

εμενα παλι ρε κοριτσια δεν μου ειπε ποτε να κανω εξεεταση κολπικων υγρων, ουτε στο 1ο ουτε στο τελευταιο

και στον 9ο με ειδε 1 φορα οπου με εξετασε κολπικα (γιατι εκεινη τη μερα ειχα παει για το 2ο ντοπλερ, οποτε ειχαμε δει το μωρο) και οταν μου ειπε να τον παρω για να ξαναπω, την προηγουμενη νυχτα τον πηρα και του ειπα ΓΕΝΑΩΩΩΩΩ, οταν δε, συναντηθηκαμε στο μαιευτηριο του εκανα πλακα και του ελεγα οτι βιαζομουν να σας δω, δεν κρατιομουν και γελαγε το ατομο. Αααχ, γαμω τα ατομακια ο γιατρος μου, πολυ τον γουσταρα

4Rnfp3.png

καλησπέρα κορίτσια

μόλις γύρισα απο την γιατρό μου και εγώ, όλα καλά μέχρι στιγμής ο μικρός είναι 2745g

το σπαστικό είναι ότι τώρα θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα την άλλη Τετάρτη λοιπόν ξανά.

ούτε εγώ έκανα εξέταση κολπικά υγρά καθόλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα ,

Τελικα αναβαλεται το σημερινο ραντεβου , μολις με πηραν τηλ απο το γραφειο του ,, του ετυχε τοκετος και αναβαλει ολα τα ραντεβου...κλαψ ..ειχα μια αγωνια να δω το μωρακι μου σημερα .

Εξεταση κολπικου υγρου μου εκαναν αναγκαστικα πριν μπω για περιδεση και μετα και αυτο για να δουμε μηπως ειχα καποια μολυνσουλα για να εκανα θεραπεια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

oyffff ξαναρθα απο το σπιτι αυτη τη φορα και με πληκτρολογιο της προκοπης....ποοο φερακι μουυυυυυυ τι κριμα ρε γαμωτοοοοοοοοοοοο

ροζουλαααα μια χαρα ο μπεμπης ε??? ζουμπουρλουτσικος

dZJip3.png

Ζωζα μια χαρα θα ειναι η μπεμπα με τη γιαγια της..απλα για μενα ξεκαθαρισε τη θεση σου εγκαιρως!!Στα βασικα θεματα δηλαδη-φαγητο,υπνο κλπ.

Φαιρυ,μην της τα φορεσεις τα δανεικα ιδιως αν ειναι χαλια μαυρα!!Κρατα τα εκει σε ενα ραφι κι οταν περασει ο καιρος γυρνα τα πισω ή πες τους οτι δεν της κανουν.Σιγα,τι θα ερθουν να ελεγξουν αν τα φοραει το παιδι???

μπουμπου,πολυ θα ηθελα να σε δω σε αντιπαραθεση με την φιλεναδα του αδελφου στο μαιευτηρι:D:D

σιγα μην τα φορεσω , πισω ολα , καλα συγνωμη ποια θα τα παρει μετα να τα ξαναφορεσει στο παιδι της ? παντως δεν ειμαι υπερβολικη ηταν πολυ φορεμενα βρε κοριτσια , το κανω θεμα αλλα πολυ μου κακοφανηκε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Πωπω,ποσο σπαστικο ειναι να θες να δεις το μπεμπε και να στο χαλανε εστω και για τοσο σοβαρο λογο!!!

Οσο για το δανεισμο ρουχων...τι σημαινει ρε παιδια δανειζω κορμακια???Μα "δανειζω"????Να δανειζα ενα κομματι πραγματικα μοναδικο ή χειροποιητο να το καταλαβω!!!Και μαλιστα να ειναι σε πολυ καλη κατασταση!!Τωρα τα φορμακια τα χαριζεις αν ειναι..ελεος..εδω δεν ξερεις καλα καλα αν θα τα φορεσει επομενο δικο σου παιδι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...