Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 8 παρα τεταρτο το βραδακι, αλλα θα παω πιο πριν για να περασω απο το Δημα να αλλαξω κατι σαλιαρες και κατι κορμακια, εκεινη την ημερα που τα διαλεξα ολα μετα απο καποια στιγμη ειχα λαλησει και επαιρνα οτι εβρισκα τωρα που τα ειδα δεν ειναι του γουστου μου αυττα τα δυο...χαχααα

εγω σημερα μετα τις 12 θα κλεισω την 34 εβδομαδα...αααααααααααχ!

ΥΓ. βλεπω φωτο απο Αλπεις και εχω λαλησει.......................

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

mpoympoyka περιπου μια μερα διαφορα εχουμε..εγω κοριτσια απο ψωνια για το μωρο σχεδον τελειωσα..μονο η προικα για το λικνο ερχεται την αλλη βδομαδουλα μαρσιπο και το μπανακι της μενει να παρω..και για μενα νυχτικο-πυτζαμοειδη..ουφ και εχω αρχισει με τον αντρα μου και την μετακομιση.. πακεταρω και το σπιτι ειναι ενα χαλιιιιιιιιι και σε λιγο ξαναπαμε στηδουλεια!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

lamia ηρα και baby star.. αλλα μου εφερε και πολλα η νυφη μου με τον αδερφο μου και η κουνιαδα μου..αχ ρε κοριτσια ειναι καλη φαση λετε που θα παμε στο χωριο ενα τεταρτο απο λαμια για να μου προσεχει το πεθεριδιον την μπεμπα να ειστεψω στη δουλεια του αντρα μου?η μηπως επρεπε να μη ξεσπιτωθω και να μεινω μεσα σπιτι να την προσεχω εγω?νομιζω εχω τυψεις..εσεις τι λετε?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σας κοριτσια , καλα δεν σας προλαβαινω με τιποτα .Πηγα εκανα ενα μπανακι γιατι θα με δει σημερα ο γιατρος και εριξα εν βλεφαρο στα τριγυρω δωματιο ...ΧΑΜΟΣ...πω πω πως θα τα βαλω σε ταξη ?

Εριξα πολυ γελιο με της μπου τα σκηνικα και την 30αρα που περνιεται για 20αρα ....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ζωζα μακαρι να στην κρατησει η πεθερα και μενα η πεθερα θα την κραταει οταν επιστρεψω στην δουλεια μετα απο 9 μηνες δηλαδη .Πεταει κατι κουφα η πεθερα ωρες ωρες αλλα πιστευω οτι θα αντεξω ....

Σας ειπα για τα δανεικα κορμακια που μου τα εφεραν? α δεν σας τα πα...χαλια , εκτος απο ενα δυο καζακουλες φορεματακια τα αλλα ηταν για πεταμα ,χρησιμοποιημενα και εμοιαζαν με απλυτα ...χαλια σας λεω.Γινομαι κακια αλλα τι τα δινουν βρε παιδι μου , δεν ντρεπονται ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αααα κοριτσοπουλα,

μ'αρεσει που εισαστε κοκετες με τα σεα σας και τα μεα σας!!

Εγω κυκλοφορω ωσαν το φαντασμα,δεν βαφομαι καθολου ζητημα μια-δυο φορες μεχρι τωρα....η ανταυγεια εχει φτασει...ουουου.Αλλα θα επανελθω...Αρχες Μαιου εχω κανονισει μεγαλο ρεκτιφιε..καθαρισμο προσωπου-μαλλι-πεντικιουρ ολα μαζι να υποδεχθω πιο ομορφη την κορη καταλαβες???????:D:D:D

ζωζα μακαρι να στην κρατησει η πεθερα και μενα η πεθερα θα την κραταει οταν επιστρεψω στην δουλεια μετα απο 9 μηνες δηλαδη .Πεταει κατι κουφα η πεθερα ωρες ωρες αλλα πιστευω οτι θα αντεξω ....

Σας ειπα για τα δανεικα κορμακια που μου τα εφεραν? α δεν σας τα πα...χαλια , εκτος απο ενα δυο καζακουλες φορεματακια τα αλλα ηταν για πεταμα ,χρησιμοποιημενα και εμοιαζαν με απλυτα ...χαλια σας λεω.Γινομαι κακια αλλα τι τα δινουν βρε παιδι μου , δεν ντρεπονται ?

δεν νμιζω1111

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...