Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

σμουτσακι καλη περιπτωση η γειτονισα.......

για να σπασετε πλακα με τον αντρα σου....:D:D:D:D:D:D:D

καλε, ακομα τη συζηταει αυτη τη γειτονισσα με τους κολλητους μας που ξερανε την περιπτωση και γελαμε

Παντως κι εγω αυτης της αποψης ειμαι. Πρεπει να ειμαστε συμφιλιωμενοι με την ηλικια μας και να την ακολουθουμε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

geia σας φιλες μου!δεν σας προλαβαινω!πολυ γρηγορα ανανεωνονται οι σελιδες στο φορουμ μας!κοριτσια εγω σημερα πηρα τις εξετασεις απο το μικροβιολογο..αιματος ουρων και κολπικα υγρα..νομιζω οι τελευταιες θα ειναι!ευτυχως ολααα καλαα!αυριο απογευμα εχω ραντεβου με τον ντοκτορ να τις δει και να δουμε και την μπεμπα!νεφελακι ποσα κιλακια ηταν το μωρο σας!μπουμπου γελασα με την φαση με τον brother σου..ασε κι εγω στην θεση σου τα ιδια θα εκανα!εδωσες γερο ματσ μετα με τον αντρουλη σου?εγω θα γινοταν χ α μ ο ς!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

στην αρχη αρχη και τωρα που πλησιαζει η γεννα!ειναι πολυ πολυ βασικο να μην υπαρχει καποιο μικροβιο..εσας δεν σας εχουν κανει καθολου?????????

εμενα δεν μου εχει δωσει εξετασεις κολπικων υγρων ακομη...

Ματς σε καμια περιπτωση δεν εδωσα, ειμαι και μια κιουρία αλλωστε, αλλα εχω τα ματια μου ανοιχτα σε καθε περιπτωση!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μπραβο μπουμπουκα μου!ναι μαρουλιδιον θελει και προς το τελος..αφηστε δεν την παλευω με τα ξεντυσιματα μπροστα στο ντοκτορ!ντρεπομαιιιιι...

εμενα μου πε σημερα ο δικος μου οτι θα με ξαναδει σε 1 μηνα περιπου...εκτος και αν θελω εγω νωριτερα...πολυ μου φαινεται ρε παιδια....μωρε ας ειναι ολα καλα και ας τον δω τοτε....

απο τα μεσα μαιου και μετα θα τα λεμε καθε εβδομαδα...ετσι ειπε...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...