Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε δεν φανταζεσαι μουτρα....χαχαααα...εριχνε και το σταυροπόδι και τίναζε μοιραιως το κοκκινωπό μακρυ μαλλί...και εκανε ντραγκα ντρουγκα τα 30 βραχιολια.....

Ο δικός μου εντωμεταξύ μου λεει μετα, γιατι ειχες τετοια μουρη?? δεν εισαι ετσι συνηθως...Τωρα τι να του απαντησεις??? οτι σου ετρεξαν τα σαλια και μου ανεβασες πιο πολύ την πιεση??χαχααααααα

με πηρε και ο μπρο την αλλη μερα να με ρωτησει πως μου φανηκε.....χααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ρε μπουμπου δεν ξερω πως να σε κανω φιλη, μη γελασεις

ειχα κι εγω μια γειτονισα ρε παιδια στο παλιο το σπιτι, που ερχοταν σχεδον τσιτσιδη μιλαμε, ξεροντας οτι ειναι και ο νικος στο σπιτι, και φυσικα οταν ο νικος την κοιταζε γιατι αντρας ειναι, δεν μπορει να κανει αλλιως, δεν τσαντιζομουν με το νικο αλλα με αυτη που δεν ειχε τσιπα πανω της

4Rnfp3.png

30 και ηθελε να σαγηνευσει τον 24χρονο...χμμμμμμμμμμμμμ πολυ προσπαθεια ομως βρε παιδι μου...αν ντυνεσαι ετσι ψαχνεις πολυυυυυυυυυ την επιβεβαιωση...ξερω εγω...

καλα μην μιλαω τωρα και εγω....τα χω φορεσει τα συνολακια μου τα εξαλλα...μια χαρα..αλλα το γουσταρα...και ημουν και μικρουλα...20 και κατι...

στα 30 μου ειχα μολις αποκτησει την κορη μου...δεν ειχα τετοια....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

εμενα ρε κοριτσιθα η διπλανη μου ειναι ενα εξαιρετικο φανκι κοριτσοπουλο που τελη και χρεη μικροβιολογου μου (δεν πληρωνω μικροβιολογικες, δεν μαγειρευει και τρωει σε εμας) το ερμο εχει ενα θεικο στη8ος... τουμπανο! και φοραει ολο κατι χαχολικα μπλουζακια με κολαν κατι τεραστια κλπ κλπο για να μην δινει στοχο

dZJip3.png

papapapapappapapapapapappapapapapapapapa! ε του ματς λεμε

ασε, για να διαμαρτυρομαι καταλαβαινεις...

ρε μπουμπου δεν ξερω πως να σε κανω φιλη, μη γελασεις

ειχα κι εγω μια γειτονισα ρε παιδια στο παλιο το σπιτι, που ερχοταν σχεδον τσιτσιδη μιλαμε, ξεροντας οτι ειναι και ο νικος στο σπιτι, και φυσικα οταν ο νικος την κοιταζε γιατι αντρας ειναι, δεν μπορει να κανει αλλιως, δεν τσαντιζομουν με το νικο αλλα με αυτη που δεν ειχε τσιπα πανω της

πατα στο τετραγωνακι που λεει show avatar και μετα νομιζω σου βγαζει επιλογη οκ!!

Καλα ναι αντρες ειναι ας κοιταξουν - λιιιιιγο πιο διακριτικα ρε παιδακι μου ομως-

καλά δεν το συχητω για τις ξετσιπωτες...

30 και ηθελε να σαγηνευσει τον 24χρονο...χμμμμμμμμμμμμμ πολυ προσπαθεια ομως βρε παιδι μου...αν ντυνεσαι ετσι ψαχνεις πολυυυυυυυυυ την επιβεβαιωση...ξερω εγω...

καλα μην μιλαω τωρα και εγω....τα χω φορεσει τα συνολακια μου τα εξαλλα...μια χαρα..αλλα το γουσταρα...και ημουν και μικρουλα...20 και κατι...

στα 30 μου ειχα μολις αποκτησει την κορη μου...δεν ειχα τετοια....

καλα κι οαδερφος μου δεν ψαχνει να παντρευτει, ξετσιπωτακι θα κοιτουσε...

ολες τα φορεσαμε τα εξαλλακια μας αλλα στην ηλικια την καταλληλη... καλα τις προαλλες σε ενα μαγαζι μπηκε μεσα 45 αρα πολυ καλοδιατηρημενη μαζι με τη μικρη της κορη και δοκιμασε φουστα - ζωνη μιλαμε...τοοοοοοσο κοντη ουτε στο γυμνασιο δεν φορουσα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

οπως και να χει ρε παιδια καθε ηλικια εχει τα δικα της ...σε ολους τους τομεις...

δεν μπορει τωρα μια 45αρα να ντυνεται με ζωνοφουστες....μη με περασετε για πουριτανη..καμια σχεση...απλα μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους και να βλεπω στο προσωπο τους μια νεοτητα αλλα στο γενικοτερο στυλακι τους να ακολουθουν την ηλικια τους...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...