Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

loooooooooooooool ααα για το σπιτι.. ε καλα ντε... φτιαξτε εκει κανα κρυο τσαι και καργιοκες και τελος μχοαυχυαοχυαχυα

εγω λεω για μιλφειγ απο Δεσποινα....χαχαααααα

ε φυγε χριστιανη μου πλεον!

εμεις παλι ειχαμε απιστευτο κοσμο που ηρθε και μας ειδε στο μαιευτηριο και στο σπιτι μετα μονο οι αμεσοι συγγενεις και οι κολλητοι μας φιλοι....δεν εισαι σε φαση να δεχτεις κοσμο μετα ρε παιδια...ενταξει τα κολληταρια και τη μανουλα ...αλλους δεν μπορεις....

Χμμ, τωρα εγω αμα σου πω πως συγγενεις δεν θέλω θα με πεις γαιδάρα ε????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσ εγω προτιμω να ερ8ουν οι συναδελφοι μου να λισωσουμε στη βεραντα παρα τα συγγενολογια.. μην ξαναρχισω την γνωστη μιρλα :P

ασε που ειναι κ αγενες.. δλδ 9 μηνες ουτε τηλ και τωρα ξαφνικα σε πηρε ο πονος? για να κανεις τι? να δεις το παιδι αν ειναι ωραιο? μακρια μακρια μακρια.. 8α κατσω 10 μερες αθηνα να ερ80υν οι φιλοι μ και μετα τσιφ στη μανα μου

Γεια σου soulmateeeeeeeeeeeeee:D

μπου μου δεν θα σου πω τιποτα...δικαιωμα σου...

εμενα ηρθαν αρκετοι συγγενεις και με τιμησανε με την παρουσια τους, τα δωρα τους, μια καλη κουβεντα...μεχρι εκει...και εγω εχω παει σε δικες τους γεννησεις και παλι μεχρι εκει...

εχω επιλεξει με ποιους θα κανω παρεα και περναω μια χαρα..πιστεψε με...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγω ακομα δεν εχω αποφασισει για βλαστοκυταρα λεγαμε γι ατην δημοσια τραπεζα αλλα και παλι δεν ξερω .Θα ρωτησω σημερα τον γιατρο , μια λιστα ερωτησεις εχω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Εγώ γενικώς δε θέλω... Δηλαδή σορρυ γιατι πρεπει να μου κουβαληθει ο καθε πικραμενος - κουτσομπολης που εχει να με δει απο τη βαπτιση μου και αν???

ΘΑ πέσει πόρτα λένε και στο μαιευτηριο και στο σπιτι...

και ας τολμησουν οι γονεις μου να διαδωσουν το νεο, θα φανε και αυτοι πορτα!

μπου μου δεν θα σου πω τιποτα...δικαιωμα σου...

εμενα ηρθαν αρκετοι συγγενεις και με τιμησανε με την παρουσια τους, τα δωρα τους, μια καλη κουβεντα...μεχρι εκει...και εγω εχω παει σε δικες τους γεννησεις και παλι μεχρι εκει...

εχω επιλεξει με ποιους θα κανω παρεα και περναω μια χαρα..πιστεψε με...

Φυσαλιδακι μου,

εχει σημασία τι σχέσεις εχεις με τους συγγενείς... Υπαρχουν πολυ δεμενες οικογενειες. Αλλες παλι όχι...

Εγω μιλω όπως θα δεις και πιο πανω στο αλλο μου μηνυμα, γι αυτους που εχεις να δεις χροοοοοονια και ξαφνικα ειπαν να ερθουν μια "τυπικη¨" επισκεψη!

ακριβως μπουμπου...

παντως εμενα στο μαιευτηριο ειχαν ερθει να με δουνε συγγενεις που βλεπω 3 φορες το χρονο σαν να λεμε....αδερφια των γονιων και ξαδερφια....δεν ειχα καθολου ασχετους ρε παιδι μου...τελοσπαντων...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

ειναι αναλογα.... με το σοι της μανας μου εχω ΤΡΕΛΗ σχεση,.,, με τα ξαδερφια μου αγαπιομαστε σαν αδερφια.... καλως και να έρθουν δλδ τους θεωρω δικους μου ανθρωπους. με το σοι του πατερα μου αν εξαιρεσεις ενα δυο αδερφια του... μετα το χαος.. δεν μισιομαστε απλά δεν βλεπομαστε και δεν υπαρχει καποιο κοινο σημείο επαφής., ουτε εγω πηγα στις γενες τους οποτε όλα καλά.

το σοι του άντρα ειναι... αλλο κεφαλαιο σας το εχω αναλυσει ντεμι μην το ξαναρχισω... νομιζω οτι τελικα δεν 8α ερ8ει κανεις...ειμαστε τυχερες γιατι μεχρι να γενησουμε μεχρι να σαραντισουμε και καλά.. παει αυγουστος 8α πανε ολοι διακοπες.. απο χειμώνα ε βλεπουμε

dZJip3.png

δλδ δεν μπορω να φανταστω να σκασουν ΑΣΧΕΤΟΙ στο σπιτι 10 μερες μετα την γεννα.. ειναι αγενες... δλδ 8α ειμαστε στα ρεταλιασματα μας... 8α εχουμε κεφι για να κανουμε τις ευγενικες στους ασχετους?

dZJip3.png

Εχμ, εγώ δεν είμαι ευγενική.. Δεν το κανω επιτηδες, αλλα αμα με ενοχλει κατι μου φαινεται ρε παιδί μου πως να το κανουμε, δεν μπορώ να υποκριθώ.

Πχ. πριν κανα μηνα ηρθε σπιτι ο αδερφος μου (μικροτερος 24) να φαμε και να μου γνωρισει και την καινουρια κοπελα...

Η οποια εσκασε μουρη σπιτι μου με μια φουστα ως τον κ.... χωρις καλσον, και ενα μπλουζακι με ντεκολτε ως τον αφαλό....

Πουριτανη δεν ειμαι σε καμια περιπτωση, φοραω κι εγω τα εξαλλάκια μου, αλλα στραβωσα ρε κοριτσια και μου φανηκε...

Σοβαρά; Το άκουσα και από άλλη κοπέλα που γεννάει στην Αθήνα και μου φάνηκε... Δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου. Για την ίδια εργασία π.χ. φυσιολογικό τοκετό θα πληρώσει τα διπλά μια γυναίκα μόνο και μόνο επειδή επιλέγει άλλο τύπο δωματίου; Άλλο πράγμα η αμοιβή του γιατρού και άλλο το κόστος για τις υπηρεσίες της κλινικής - εκτός κι αν πούμε ότι στη γυναίκα του μονόκλινου αξίζει διαφορετική περίθαλψη από το γιατρό της από ό,τι στη γυναίκα του τρίκλινου. Ντροπή!

Εγω γι αυτον ακριβως το λογο, πριν ακομα αποφασισω αν θα κανω παιδια στη ζωη μου, ειχα αποφασισει οτι θα γεννησω σε δημοσιο μαιευτηριο. Οπως και εκανα, αν και η ασφαλεια του αντρα μου απο τη δουλεια, μας καλυπτε και μεγαλο μερος του τοκετου.

Κι εγώ έχω μια συνταγή για cheese cake. Αν τη βρω (μιας και δεν ξέρω πού την έχω καταχωνιάσει), θέλεις να στη στείλω; Είναι με τυρί φυλαδέλφεια, σαντιγύ, μπισκότα και μαρμελάδα κεράσι ή βύσσινο ή ό,τι άλλο θέλεις.

Κι εγω αυτη εχω. Ασε μην ψαχνεις, θα τη στειλω εγω.

οσο για τα βλαστοκυτταρα εγω τα κρατησα στην πρωτη μου κορη σε ιδιωτικη εταιρια...τοτε πληρωσα 1700ευρω...

θα τα κρατησω και τωρα στην ιδια εταιρια μονο που το ποσο πρεπει να εχει ανεβει..δεν το τσεκαρα ακομη...

φυσαλιδουλα, συνηθως για το δευτερο παιδι, σου κανουν καλυτερη τιμη

Κι εγώ δεν ξέρω δυστυχως και ελπίζω σήμερα να βγάλω μία άκρη...!

Νεφελάκι εγω πάλι για τον κοσμο (φιλους) που πιθανα να ερθουν θα εχω φροντισει να προμηθευτω γλυκακια απο το ζαχαροπλαστειο και σούυυυπερ...!ουτε καν κόπος!

Κι εγω Νεφελακι το ιδιο θα σου προτεινα, δεν θα εισαι για πολλα πολλα εκεινες τις μερες. εμενα οι γονεις μου ερχοντουσαν τα απογευματα να μας δουν που αυτοεξυπηρετουνταν και που εκαναν και καμια δουλεια, και παλι με κουραζαν.

Εγώ λέω ότι αγοράζουμε την ελπίδα σε αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι να μην χρειαστεί να δοκιμάσουμε τη χρησιμότητά τους. Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι καλά και να μην χρειαστούν ούτε βλαστοκύτταρα, ούτε τίποτα.

Κι εγω ετσι νομιζω, και γι αυτο το λογο τα κρατησα. Ποτε δεν ξερεις.

Μπουμπού, σου έστειλα αίτημα φιλίας. Θα με κάνεις φίλη; :D

Θελω κι εγω φιλη μαιρη ποπινς

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...