Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κι εγώ δεν ξέρω δυστυχως και ελπίζω σήμερα να βγάλω μία άκρη...!

Νεφελάκι εγω πάλι για τον κοσμο (φιλους) που πιθανα να ερθουν θα εχω φροντισει να προμηθευτω γλυκακια απο το ζαχαροπλαστειο και σούυυυπερ...!ουτε καν κόπος!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε σχεση με βλάστοκυτταρα σημερα μαλλον θα αποφασισω, εχω πει και του ντοκ να το ψαξει..

μου ειχε αβαφερει οτι ειναι ακομη λιγο αμφιβολα τα πραγματα και τωρα σε συνεδρια λενε οτι πιθανα πιο αποτελεσματικο ειναι το υλικο απο ενα νεογιλο δοντακι...

φυσικα δεν τα πολυλενε αυτα, δεν τους συμφερει να χασουν τα διχιλιαρα!

ακριβως αυτα εχω ακουσει κι εγω βρε μπουμπου

απο την αλλη η ξαδελφη που ειναι μοριακη βιολογος λεει να κρατησω κι ενας φιλος γιατρος που εννοειται κρατησε στην κορη του ειναι πολυ υπερ γιατι εχει ηδη κανει επεμβαση με βλαστοκυταρρα στο ποδι.

Αλλα διαβαζω και ερευνες που δεν τα παρουσιαζουν ολα τοσο ευκολα.

οσο για το τι θα επιλεξω αν επιλεξω...μαλλον ιδιωτικη τραπεζα..προς την biohellenica στρεφομαι...ειδωμεν

ακριβως αυτα εχω ακουσει κι εγω βρε μπουμπου

απο την αλλη η ξαδελφη που ειναι μοριακη βιολογος λεει να κρατησω κι ενας φιλος γιατρος που εννοειται κρατησε στην κορη του ειναι πολυ υπερ γιατι εχει ηδη κανει επεμβαση με βλαστοκυταρρα στο ποδι.

Αλλα διαβαζω και ερευνες που δεν τα παρουσιαζουν ολα τοσο ευκολα.

οσο για το τι θα επιλεξω αν επιλεξω...μαλλον ιδιωτικη τραπεζα..προς την biohellenica στρεφομαι...ειδωμεν

Εγώ λέω ότι αγοράζουμε την ελπίδα σε αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι να μην χρειαστεί να δοκιμάσουμε τη χρησιμότητά τους. Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι καλά και να μην χρειαστούν ούτε βλαστοκύτταρα, ούτε τίποτα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

εδώ είμαι εγω, απαντησα αλλά χαθηκε...Ρημαδι νετ!

Μπουμπού, σου έστειλα αίτημα φιλίας. Θα με κάνεις φίλη; :D

Την κάνω τώρα γιατί πιάστηκε ο ... :oops:

Τα λέμε αργότερα! Μάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

και εμεις αποφασισαμε να τα κρατησουμε ιδιωτικα... 1900 ευρω μαζι και με τον λωρο στην τραπεζα του *#$*#&$*& ιασώ

ποπινσ.. ασε... μου τα παιρνει ο ντοκ αλλα το φχαριστιεμαι τουλαχιστον... μεχρι και ουισκακι κερναει τον ηλια :P

μ αρεσει ρε κοριτσια που αναρωτιεστε τι 8α κερνατε τον κοσμο που 8α ερχετε να σας δει στο χοσπιτάλι λοοοοοολ δεν μου περασε ΚΑΝ απο το μυαλο η γιαδουρα...ειμαι γαιδαρα λολ

dZJip3.png

ειχα γραψει ένα κατεβατό γμτ...

Πάντως το συμπέρασμα ειναι οτι συμφωνω μαζί σου Mary, ελπίδα αγοράζουμε... το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μας πληροφορούν σωστά!

Σωστό κι αυτό.

Θα σου πω το εξής : γνωρίζω μαμά που πήρε την απόφαση για τρίτο παιδάκι όσο το δεύτερό της νοσούσε σοβαρά. Τα βλαστοκύτταρα τα χρησιμοποίησαν (μην με ρωτήσεις πώς έγινε η εφαρμογή - δεν έχω ιδέα) και το δεύτερο παιδάκι της θεραπεύτηκε. Για αυτή την ελπίδα μιλάμε. Τώρα αν μπορεί να γίνει επιτυχής εφαρμογή πάντα ή όχι είναι άλλης τάξης ζήτημα και άποψη δεν έχω.

Φεύγω μπουμπού - οριστικά! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

μ αρεσει ρε κοριτσια που αναρωτιεστε τι 8α κερνατε τον κοσμο που 8α ερχετε να σας δει στο χοσπιτάλι λοοοοοολ δεν μου περασε ΚΑΝ απο το μυαλο η γιαδουρα...ειμαι γαιδαρα λολ

Για το σπίτι μιλάμε ρε αγαπάκι! Σιγά μην πάμε με το γλυκό στο ταψί στο μαιευτήριο! Έι θείο! Λειτούργα το! Σου το έκλεψε όλο το μυαλό η μπεμπάρα μας!

Διώξτε με...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

εμεις παλι ειχαμε απιστευτο κοσμο που ηρθε και μας ειδε στο μαιευτηριο και στο σπιτι μετα μονο οι αμεσοι συγγενεις και οι κολλητοι μας φιλοι....δεν εισαι σε φαση να δεχτεις κοσμο μετα ρε παιδια...ενταξει τα κολληταρια και τη μανουλα ...αλλους δεν μπορεις....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

loooooooooooooool ααα για το σπιτι.. ε καλα ντε... φτιαξτε εκει κανα κρυο τσαι και καργιοκες και τελος μχοαυχυαοχυαχυα

ε φυγε χριστιανη μου πλεον!

Περιμένω την απάντησή σου βρε!!!

Bye!!! :cool::cool::cool:

Και να είστε φρόνιμες όσο θα λείπω!!!

2522daf9de.png

swGop2.png

Μπουμπού, σου έστειλα αίτημα φιλίας. Θα με κάνεις φίλη; :D

Την κάνω τώρα γιατί πιάστηκε ο ... :oops:

Τα λέμε αργότερα! Μάκια!

Σε έκανα φίλη!:D

και εμεις αποφασισαμε να τα κρατησουμε ιδιωτικα... 1900 ευρω μαζι και με τον λωρο στην τραπεζα του *#$*#&$*& ιασώ

ποπινσ.. ασε... μου τα παιρνει ο ντοκ αλλα το φχαριστιεμαι τουλαχιστον... μεχρι και ουισκακι κερναει τον ηλια :P

Σιγα μην ειχα γλυκα στο δωμάτιο (θα τα ετρωγα μόνη μου)

Οποιος θελεις να κεραστεί, εις το εξωτικόν καφέ του εξωτικότατου Ιασώ)

Σωστό κι αυτό.

Θα σου πω το εξής : γνωρίζω μαμά που πήρε την απόφαση για τρίτο παιδάκι όσο το δεύτερό της νοσούσε σοβαρά. Τα βλαστοκύτταρα τα χρησιμοποίησαν (μην με ρωτήσεις πώς έγινε η εφαρμογή - δεν έχω ιδέα) και το δεύτερο παιδάκι της θεραπεύτηκε. Για αυτή την ελπίδα μιλάμε. Τώρα αν μπορεί να γίνει επιτυχής εφαρμογή πάντα ή όχι είναι άλλης τάξης ζήτημα και άποψη δεν έχω.

Φεύγω μπουμπού - οριστικά! :D

Αυτή είναι η ελπίδα όντως, απλά κάποιοι παραμυθιάζουν ότι κάνουν και για το ίδιο το παιδί...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

φυσ εγω προτιμω να ερ8ουν οι συναδελφοι μου να λισωσουμε στη βεραντα παρα τα συγγενολογια.. μην ξαναρχισω την γνωστη μιρλα :P

ασε που ειναι κ αγενες.. δλδ 9 μηνες ουτε τηλ και τωρα ξαφνικα σε πηρε ο πονος? για να κανεις τι? να δεις το παιδι αν ειναι ωραιο? μακρια μακρια μακρια.. 8α κατσω 10 μερες αθηνα να ερ80υν οι φιλοι μ και μετα τσιφ στη μανα μου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...