Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 μηνων Σμουτσακι .8ος ειναι απο 31 ως 34 βδομαδες.

Μπραβο βρε Νεφελακι .Αντε η σειρα μου να μαθω σημερα ,θα μπω πολυ αργα να σας πω εχω ωρα παντως μεχρι τοτε , πρεπει να ριξω και ενα ξυρισματακι :tongue:

Απο Βλαστοκυταρα εσεις τι θα κανετε ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κορίτσια, πόσο πάει η καισαρική στην πρωτεύουσα; :D

Αναλογα το γιατρό κοριτσάκι.Εδω είναι της μοδός ότι σου παιρνει το μαιευτηριο, να παιρνει και ο γιατρός...Οπότε μιλαμε για τρελά ποσά!!:mad:

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εσας μπου και μαιρη ποσο θα σας παρουν αν επιτρεπετε για τη γεννα οι γιατροι σας;;;;

Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό το ποσό που μου ζητάει μιας και πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη κατάσταση.

Έχω ακούσει, όμως, για 1500-2500 ευρώ ανάλογα με το γιατρό. Πάντως, μονόκλινο σε κλινική ιδιωτική πάει γύρω στις 3500 ευρώ.

2522daf9de.png

swGop2.png

Αναλογα το γιατρό κοριτσάκι.Εδω είναι της μοδός ότι σου παιρνει το μαιευτηριο, να παιρνει και ο γιατρός...Οπότε μιλαμε για τρελά ποσά!!:mad:

Σοβαρά; Το άκουσα και από άλλη κοπέλα που γεννάει στην Αθήνα και μου φάνηκε... Δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου. Για την ίδια εργασία π.χ. φυσιολογικό τοκετό θα πληρώσει τα διπλά μια γυναίκα μόνο και μόνο επειδή επιλέγει άλλο τύπο δωματίου; Άλλο πράγμα η αμοιβή του γιατρού και άλλο το κόστος για τις υπηρεσίες της κλινικής - εκτός κι αν πούμε ότι στη γυναίκα του μονόκλινου αξίζει διαφορετική περίθαλψη από το γιατρό της από ό,τι στη γυναίκα του τρίκλινου. Ντροπή!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Νεφελη μπραβοοο,ολα καλα λοιπον!!!!!!

Οταν θα πατε για καφε να πιειτε και για μενα εναν!!!

Πραγματι βρε κοριτσια,με τα βλαστοκυτταρα τι κανατε???

κρατησατε ολες??Εγω δεν εχω μπει ακομη στη διαδικασια και λεω μηπως αργησα!Αφηστε που ακουω διαφορες γνωμες θετικες και αρνητικες.

Νεφελη μπραβοοο,ολα καλα λοιπον!!!!!!

Οταν θα πατε για καφε να πιειτε και για μενα εναν!!!

Πραγματι βρε κοριτσια,με τα βλαστοκυτταρα τι κανατε???

κρατησατε ολες??Εγω δεν εχω μπει ακομη στη διαδικασια και λεω μηπως αργησα!Αφηστε που ακουω διαφορες γνωμες θετικες και αρνητικες.

Να σου πω τι έκανα εγώ; Επέλεξα την τράπεζα, έκανα την επαφή με τα υπεύθυνα άτομα, ενημερώθηκα, πήρα το κιτ, έβαλα ένα σακουλάκι (κάτι σαν παγοκύστη) στο ψυγείο και όταν έρθει η ώρα, θα πάρω το κιτ και θα πάω στην κλινική. Πρέπει να συμπληρώσω και κάτι έντυπα, αλλά το αμελώ.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

σε σχεση με βλάστοκυτταρα σημερα μαλλον θα αποφασισω, εχω πει και του ντοκ να το ψαξει..

μου ειχε αβαφερει οτι ειναι ακομη λιγο αμφιβολα τα πραγματα και τωρα σε συνεδρια λενε οτι πιθανα πιο αποτελεσματικο ειναι το υλικο απο ενα νεογιλο δοντακι...

φυσικα δεν τα πολυλενε αυτα, δεν τους συμφερει να χασουν τα διχιλιαρα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Smoutsaki και έψαχνα συνταγή για cheese cake. Μπορείς να μου την στείλεις please με πμ. Προσπαθώ να μάθω να κάνω 2 γλυκά τώρα που θα έρχετε κοσμος σπίτι για να δει την μπουμπού. Η ανεπρόκοπη δεν ξέρω κανένα. Πριν μερικές μέρες επιχείρησα μιλφειγ. Καλό βγήκε μεν, με λάθος μπισκότα δε. Αν έχετε καμιά συνταγή και γι΄αυτό, ευπρόσδεκτη.

Εμείς Φαίρη βλαστοκυτταρα θα κρατήσουμε, ήρθε μια αντιπροσωπος της εταιρείας που μάλλον θα επιλέξουμε την Δευτέρα και μας ενημέρωσε. Είναι η biogenea και το κόστος 2000 μαζί και με το κομμάτι του ομφάλιου λώρου.

σε σχεση με βλάστοκυτταρα σημερα μαλλον θα αποφασισω, εχω πει και του ντοκ να το ψαξει..

μου ειχε αβαφερει οτι ειναι ακομη λιγο αμφιβολα τα πραγματα και τωρα σε συνεδρια λενε οτι πιθανα πιο αποτελεσματικο ειναι το υλικο απο ενα νεογιλο δοντακι...

φυσικα δεν τα πολυλενε αυτα, δεν τους συμφερει να χασουν τα διχιλιαρα!

Αυτό με τα δοντάκια κι εγώ ο διάβασα. Όχι συγκριτικά με τα βλαστοκύτταρα (αυτά που ξέρουμε όλες). Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.

2522daf9de.png

swGop2.png

Smoutsaki και έψαχνα συνταγή για cheese cake. Μπορείς να μου την στείλεις please με πμ. Προσπαθώ να μάθω να κάνω 2 γλυκά τώρα που θα έρχετε κοσμος σπίτι για να δει την μπουμπού. Η ανεπρόκοπη δεν ξέρω κανένα. Πριν μερικές μέρες επιχείρησα μιλφειγ. Καλό βγήκε μεν, με λάθος μπισκότα δε. Αν έχετε καμιά συνταγή και γι΄αυτό, ευπρόσδεκτη.

Εμείς Φαίρη βλαστοκυτταρα θα κρατήσουμε, ήρθε μια αντιπροσωπος της εταιρείας που μάλλον θα επιλέξουμε την Δευτέρα και μας ενημέρωσε. Είναι η biogenea και το κόστος 2000 μαζί και με το κομμάτι του ομφάλιου λώρου.

Κι εγώ έχω μια συνταγή για cheese cake. Αν τη βρω (μιας και δεν ξέρω πού την έχω καταχωνιάσει), θέλεις να στη στείλω; Είναι με τυρί φυλαδέλφεια, σαντιγύ, μπισκότα και μαρμελάδα κεράσι ή βύσσινο ή ό,τι άλλο θέλεις.

2522daf9de.png

swGop2.png

απαραδεκτο πραγματικα αυτο με τα χρηματα που παιρνει ο γιατρος...μα ειναι δυνατον να παιρνει οσο το δωματιο;;;

σκετη εκμεταλλευση...αλλα εμεις φταιμε που τις δεχομαστε κατι τετοιες καταστασεις....

οσο για τα βλαστοκυτταρα εγω τα κρατησα στην πρωτη μου κορη σε ιδιωτικη εταιρια...τοτε πληρωσα 1700ευρω...

θα τα κρατησω και τωρα στην ιδια εταιρια μονο που το ποσο πρεπει να εχει ανεβει..δεν το τσεκαρα ακομη...

μπου μπορει να ειναι αμφιβολα τα πραγματα τωρα αλλα στο μελλον νομιζω οτι πολλα μπορουν να αλλαξουν...τα βλαστοκυτταρα πιστευω οτι ειναι το μελλον....θα λυσουν πολλα μυστηρια στην υγεια και θα βοηθησουν πραγματικα....θα το δουμε...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...