Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χαχαχαχ γκελυ δεν φανταζεσαι τι γελιο εχει.. πριν κανα μηνα ειχα παει για φαγητο μοναστηρακι με τις πιο παλιες κοπέλες... 5 ειμασταν με την κοιλια τουρλα....μιλάμε για ΠΟΛΥ γελιο

κι εγω που ημουνα?η δικια μου η κοιλια γιατι απουσιαζε?κλαψ σνιφ

αντε να το κανονισουμε ,δεν βλεπω την ωρα

κοριτσια σας αφηνω,παω να ξεκουραστω γιατι το απογευμα εχω 2 ραντεβου και εξοδο μετα,αντε να δουμε πως θα αντεξω η εγκυμονουσα:roll::twisted::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχ ρε τον δοχτορα...ε αμα εχεις να πας κανα μηνα ε λογικο! :P

απο περιεργεια..ποσο σας παιρνουν οι γιατροι σας κορες?

Εμένα δεν μου παίρνει λεφτα στις επισκέψεις, ποτέ

Τοκ, τοκ!

Δέχεστε επισκέψεις;

Καλως την, τι να κεράσουμε??

αντε βρε μαρα παιδι μου....που χαθηκες;;;

εμενα μου παιρνει 30 ευρω την επισκεψη..

μπου θα σου κανει και υπερηχο ή θα σου πει παλι...δεν θελω υπερηχους;;;

Υπέρηχο με τίποτα!!! Αφου εκανα την προηγουμενη βδομαδα, στο Ιασω, σιγα μην μουκανει και τωρα! Αφου τον ξερω εγω!!χαχαα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα. Δόξα το θεό όλα καλά. Βέβαια η μπεμπούλα μας θα βγει μικρούλα, αλλά δεν πειράζει. Ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά.

Φυσαλίδα μου μπράβο για τα καλά σου νέα και εξίσου τα ίδια να ακούσουμε και από την Φαίρη το βράδυ.

Φαίρη αυτό που πήρα ίδιο με την Smouts δεν είναι η συρταριέρα, αλλά ένα επιπλάκι με 4 καλαθάκια. Το πήρα από τα home 120 ευρώ.

Τώρα θα πάμε στα λητώ να πάρουμε λεκανίτσα και βασούλα για μπανάκι, κάδο για τα άπλυτα και 2 σουτιέν θηλασμού. Ισως τελικά βουτήξω και τον καλόγερο της Smouts αν τον ξαναβρω.

Διαφημίσεις

Σμουτς την συρταριερα απο που την πηρες ? που πηρε ιδια και το Νεφελακι?

Την πηρα απο ενα μαγαζι στα βριλησια που λεγεται πιπεροριζα αλλα η νεφελη την πηρε απο το home.com, εχει κι εκει

Σμουτσακι θα ερθει η Ελλού??Αχ δεν το ξερα θα την εφερνα εγω και θα σας κουβαλιομουν...χχαχαααααα...

Ελα ρε, το βραδυ θα ερθει, κανονισε να πας να την παρεις και να ερθετε παρεα.

να πω κατι βρε κοριτσια,πριν γεννησουμε ,(και μιλαω για οσες θα γεννησουν οπου ναναι!!!!) μηπως να βρισκομασταν για καφεδακι,πραγματικο?

εμενα που δεν εχω κοιλια, δεν με θετε?

χαχααααα εγω ειμαι φαν των fridays....αχχχχ θυμηθηκα παλι τις potato twisters....ax μαργαριτα φραουλαααααααααα

Εγω για καφεδακι μεσα!!

!

Αμ γι αυτο ταιριαζουμε εμεις μπουμπου μου, εχουμε τα ιδια γουστα, ειμαστε χαλαρες, μας αρεσουν τα ιδια σπορ, τα ιδια αυτοκινητα, τα ιδια φαγητα, τα ιδια ποτα... χαχαχα

Κι εγω για καφεδακι μεσα εεεεε, μην με ξεχνατε. Αλλα στις 29 γυρναω δουλεια, αν μπορουμε να το κανονισουμε πριν ή διαφορετικα αν ειναι μετα να το κανουμε Παρασκευη που θα καθομαι τις παρασκευες.

4Rnfp3.png

καλως το μαιρουλι

εμενα μου επαιρνε 80 και τωρα 70...τουλαχιστον με εχει και με πασπατευει μιαμιση ωρα κα8ε φορα....και μου κανει και ψυχολογικο σαπορτ οταν εχω τις κλειστες μου ;p

επισης μου ειπε πως τον τελευταιο μηνα δεν 8α πληρωσω επισκεψεις, εξετασεις και 5 nst που θα θελει να μου κανει... ε μια η αλλη δλδ

dZJip3.png

Αχ ρε Σμουτσακι εχω ντοκ σήμερα... Γαμωτο!!!

Την επομενη που θα ερθει θα την βουτηξω και θα ερθω κι εγω μαζί!

Σε θελουμε και χωρις κοιλιά κυρία μου... Οσο για τα ιδια γουστα ασε, καρμα!!!

Αχχχχ, το πιστευεις οτι σκεφτομαι το σκι σαν τρελή?? τακτοποιουσα τις ντουλαπες και εβλεπα τις στολες και αναστεναζα...λολ

Μπραβο Νεφελακι, σουπερ νέα!!

Μαιρη μας, εδω εγω λέω πως δουλευω σημερα αλλα δεν μπορω να συγκεντρωθω με τίποτα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...