Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν δεν είναι τότε δεν θα σου το συνηστούσα.

Κάναμε 11 με 11 1/2 ώρες για Σιγκαπούρη και 9 από εκεί μέχρι Τόκυο.

Η εμπειρία όμως είναι μοναδική.

κουκλες κοριτσια μπραβο. Rose πολυταξιδεμενη

βλεπω ε?

11 ώρες? ωωω θεέ μου θα άφηνα τα κόκαλα μου

η εμπειρία το ξέρω μοναδική αλλά και οι 11 ώρες ....

smouts είναι τα ταξίδια που έκανα τα τελευταία 3 χρόνια τώρα με τον μπέμπη να δούμε τι θα κάνουμε

και η μπέμπα είναι όνειρο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα φιλεναδες μου!!!τι κανετε???καλε τι παθατε με το facebook???

βρε κοριτσια δεν μπορω να κοιμηθωωωωω...με πιανει μια ταχυκαρδια και ενα αγχος ξαφνικα για ολα και εχω να κοιμηθω πολυ καιρο καλα!!!

το ξερω πως ειναι λαθος μου αλλα δεν μπορω ....με πιανει χωρις να το επιδιωκω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια δεν μπορω να κοιμηθωωωωω...με πιανει μια ταχυκαρδια και ενα αγχος ξαφνικα για ολα και εχω να κοιμηθω πολυ καιρο καλα!!!

το ξερω πως ειναι λαθος μου αλλα δεν μπορω ....με πιανει χωρις να το επιδιωκω!!!

Γεια σου Vanilitsa μου! Εσύ δεν έχεις fc?

Αχ αυτή η ταχυκαρδία και εμένα είναι συχνή. Εγώ κατέληξα να την δικαιολογώ ως το μοναδικό σύπτωμα εγκυμοσύνης και από ένα σημείο και μετά όποτε είχα, 'ελεγα ότι η μπέμπα μου είναι καλά.

θα περάσουνε όμως, που θα πάνε! Πήγες στην δουλίτσα τελικά?

γιατί αφήνεις τον εαυτό σου να παθαίνει κρίσεις πανικού ?

δούλεψε το τώρα γιατί θα σου γυρίσει σε κατάθλιψη

το ξέρω ότι όλα είναι πρωτόγνωρα το πέρασα και εγώ

είναι το διαστημα του πρώτου τριμήνου και λίγο μετα

όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι όλες το περνάμε

την ώρα που πάει να σε πιασει απασχόλησε το μυαλό σου με κάτι που σου φέρνει χαρά μην προσπαθείς να εκλογικευσης τον πανικό.

κανένας πανικός δεν έχει λογική.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Bρε κοριτσια εμενα παιζει συνεχεια το ματι μου , μια το ενα μια το αλλο , το εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης , λετε να ειναι καμια πιεση?Το εχει καμια αυτο το συμπτωμα?

Το μονο αγχος που εχω αυτη την στιγμη ειναι η στιγμη που θα παω να κανω την β επιπεδου !! Ευχομαι να πανε ολα καλα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Bρε κοριτσια εμενα παιζει συνεχεια το ματι μου , μια το ενα μια το αλλο , το εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης , λετε να ειναι καμια πιεση?Το εχει καμια αυτο το συμπτωμα?

Το μονο αγχος που εχω αυτη την στιγμη ειναι η στιγμη που θα παω να κανω την β επιπεδου !! Ευχομαι να πανε ολα καλα .

δεν νομίζω να είναι σύμπτωμα , για νευρικό το κάνω

κάτι σε αγχώνει και αντιδρά ο οργανισμός σου έτσι

αλλά και πάλι δεν είναι τίποτα , η πίεση απο όσο ξέρω δεν έχει κάτι τέτοιο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

fairy baby ποτε πας για β-επιπεδου??

κοριτσια ναι πρεπει να ξεχνιεμαι με τιποτα αλλο γιατι θα τρελαθω στο τελος!!!

ναι νεφελακι μου στη δουλεια ειμαι και το πρωι κρυωνα πολυ...μεχρι να φτασω στο ΜΕΤΡΟ

αχ με τα ρουχα...εγω τωρα αρχιζω και δεν βολευομαι πια τα δικα μου και εχω παρει 3-4 μπλουζοφουστες με κολανακια μαυρο και καφε!!!Λεω να την βγαλω και τον Φεβρουαριο με αυτα και απο Μαρτιο που μπαινει και η Ανοιξη να παρω τιποτα αλλο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Και εγώ κάτι πλεκτα φορεματακια φοραω που τα είχα από παλιά. Μόνο αυτά με βολεύουνε. Και μαρεσει που είναι σε στενή γραμμή και φαίνεται η κοιλιτσα μου. Πήρα τα χριστούγεννα και μια τζιν φουστα απο μπενεττον με ραντες, αλλά τελικα τα πλεκτα με βολέψανε περισσότερο. Αλλωστε δεν βγαίνω και συχνά οπότε ίσως γι αυτό και δεν έχω προβληματιστεί ακόμη.

Καλημέρα,κοριτσάρες μου,κουκλάρες μου!!!!!!!Όλες μελαχροινές είμαστε εκτός από τη Zwza!!!!!!

Έχω έρθει με μια σειρά από ερωτήματα σήμερα :)

Λίγες μέρες πριν να μείνω έγκυος (Οκτώβρης αν θυμάμαι καλά)είχαμε πάει με τον αντρούλη μου ΙΚΕΑ.Ξετρελάθηκα με τις κούνιες και τα πραγματάκια του.Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει καμία αν τα υλικά είναι καλά (από χημικής άποψης)για να χρησιμοποιούνται από μωράκια...

Επίσης με το που μπήκα στο 2ο τρίμηνο και σταμάτησαν οι εμετοί,με έπιασε τρομερή δίψα,πίνω νερά συνέχεια και χυμούς.Το θέμα είναι ότι το βράδυ αντί να σηκώνονται 2 φορές όπως στην αρχή,τώρα σηκώνονται 4-5,μιλάμε όμως πίνω τρομερά υγρά.Πώς θα τα κόψω που δεν μπόρώ??

και εγω μονο τετοιες μπλουζες φοραω .επισης πηρα καλτσες ψηλες γιατι με το καλτσον δεν βολευομαι , ετσι οταν θελησω να βαλω φορεμα να φοραω αυτες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...