Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλησπερούδια και απο μενα...

Συγχαρητηρια για τα πολύ σπυπερ αποτελεσματα...

Σμουτσακι θα ερθει η Ελλού??Αχ δεν το ξερα θα την εφερνα εγω και θα σας κουβαλιομουν...χχαχαααααα...

Αναμενουμε νεάκια Νεφέλη ε!!

Φαιρυ μου τα κιλά, η κοιλιά και τα σχετικα δεν εχουν να κανουν με το ποσο αναπτυσετε το μωρό...Αντε να περασει η ωρα να πας και εσυ να ξενοιασεις!!

Γκελυ ΔΕΝ ισχυει καν αυτο με τα αναψυκτικα - δηλαδη το στομαχι μας οταν γουργουριζει δεν το ξεκουφαινει το μωρό...Μην τρελαθουμε, ο γιατρός μου παντως οταν του ειχα πει οτι ειχα διαβασει κατι τετοιο ειχε πεσει απο την καρεκλα απο τα γελια...

μπουμπου και εγω οταν λεω κατι τετοια στον γιατρο ,τον τρελλαινω τον ανθρωπο

την αλλη φορα τον ρωτησα ποσο ειναι το παχος του δερματος γιατι,με εχουν προβληματισει οι ενεσεις που κανω στην κοιλια,για την θρομβοφιλια

εκει να δεις γελιο,απο τον γιατρο

τι να κανω βρε κοριτσια αφου εχω αποριες :tongue::tongue:

παντως αυτο με τα αναψυκτικα μου το εχουν πει ολοι οι αλλοι εκτος απο τον γιατρο

βλακεια που καθομαι και τους ακουω:rolleyes::rolleyes:

να πω κατι βρε κοριτσια,πριν γεννησουμε ,(και μιλαω για οσες θα γεννησουν οπου ναναι!!!!) μηπως να βρισκομασταν για καφεδακι,πραγματικο?

μετα τις γεννες καθε μια θα βρισκεται σε διαφορετικη φαση και νομιζω τοι θα ειναι δυσκολο να το συντονισουμε,χωρις απωλιες...τι λετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

[quote name=ΛΙΑΚΟΥ ΓΚΕΛΥ;289298την μερα που καποια απο τα κοριτσια ειπε πως περιμενει πως και πως να παει fridays και να φαει' date='νομιζω τον αμπακω με τον αγλεουρα,μαζι και μου τρεχουν τα σαλια

εχει γινει και το δικο μου ονειρο εντωμεταξυ

χαχα,γκελυ εγω το ελεγα με την μαρα και την μπουμπου!!!!!!!!

φυσαλιδα ολα καλα λοιπον και για εσας!!

αντε να μαθουμε και για τις αλλες ωραια νεα[/quote]

μα σου λεω ,μπορει να μην μπαινω συχνα στο καφε αλλα σας διαβαζω:wink:

απο εκεινη την μερα,εχω οραματα,εκεινα τα double burger,τις μαργαριτες και συνδιασμο ομως με κατι κτηνωδη brownies με παγωτο απο πανω αχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

χαχααααα εγω ειμαι φαν των fridays....αχχχχ θυμηθηκα παλι τις potato twisters....ax μαργαριτα φραουλαααααααααα

Γκελυ μου μην ακους κανενα θα σε αποτρελανουν λεμε ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του εγιναν ξαφνικα ολοι γιατροι με ντοκτορά!!!

Εγω για καφεδακι μεσα!!

Που εισαι Μαρααααααααα? Ανησυχω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ela mari mpou22!!!!!!!!!!!!!!! τωρα ειδα το πμ σου... σε ευχαριστω πολυ κουκλάκι μ! σορυ που δεν πηρα χτες αλλα ξεμπερδεψα με την συσκεψη αργα και μετα μαζευτηκα σπιτι... ειμαι πολύ πολύ καλύτερα.. οχι εντελώς καλά αλλά εχω την δουλειά και ασχολουμε :P

συγχαρητηρια για τοι ντοπλερ φυσαλιδακι!!! αντε και οι υπολοιπες σημερα!

dZJip3.png

ναι ναι καφεδακια στη λιακαδααααααα!!! εγω 8α βγω πολυ αργα σε αδεια αλλά δεν εχω κανενα προβλημα να σας ακολουθησω!!! 8ελετε να το φιξαρουμε σε 15 μερουλες που ξεμπερδευει και το φυσαλιδονι!?

dZJip3.png

ωραια βρε κοριτσια

να δουμε λοιπον ποσες ειναι στην αθηνα και να συντονιστουμε την επομενη εβδομαδα

πλακα θα εχει ,να βρεθουμε σε ενα καφε πεντε εξι γυναικες με την κοιλια μεχρι εκει,εχει να πεσει πολυ γελιο,λεμε

μην μενετε στο θεμα αδεια και τοσο πολυ,γιαιτ με στεναχωρειται

για μενα και την μπουμπου,νομιζω,δεν παιζει καθολου αυτο το σεναριο

εγω θα δουλευω μεχρι τελους

Επεξεργάστηκαν by ΛΙΑΚΟΥ ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

χαχαχαχ γκελυ δεν φανταζεσαι τι γελιο εχει.. πριν κανα μηνα ειχα παει για φαγητο μοναστηρακι με τις πιο παλιες κοπέλες... 5 ειμασταν με την κοιλια τουρλα....μιλάμε για ΠΟΛΥ γελιο

dZJip3.png

ποιες εξετασεις? τα βιοφυσικα που εκανες?

ναι τα βιοφυσικα, μου ειπαν και απο το Ιασω οτι ειναι ολα σουπερ, αλλα θελει να τα δει κ εκεινος φυσικα οχι μονο τηλεφωνικως, ε, εχω να παω και κανα μηνα...του έλειψα....χαχαααααα... Δεν παιζεται ο ντοκ μοου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...