Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα ...τι κανετε φιλεναδουλες μου???

Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσακια μας σημερα....με μεγαλα και υγιεστατα μπεμπουδια ευχομαι!!!!

Γκελλυ μου και γω δεν ειχα εμετους αλλα τωρα τελευται ανακατευομαι ..στα καλα καθουμενα!!!χθες το βραδι μαλιστα μου ερχονταν για εξαγωγη αλλα ηπια λιγο κοκα-κολα και συνηλθα!!!

εγω επισης ενα προβληματακι με τα κιλα μου το εχω...ειμαι στα +10:rolleyes: και 1,60 ανθρωπος!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα βανιλιτσα

τα αναψυκτικα επιτρεπονται?εμενα μου εφαγαν τα αυτια να μην πινω αναψυκτικα γιατι το ανθρακικο λεει ακουγετε στο εμνρυο σαν εκρηξη και τρομαζει....τι να πω ,μη το ενα,μη το αλλο...εγω δεν ημουν και πολυ της κοκα-κολα και τωρα την βλεπω σαν ξερολουκουμο.......

εγω παντως με αυτα και με αυτα ,στην 27 εβδομαδα εχω παρει μονο 7 κιλα,ευτυχως δηλαδη γιατι 1,50 ανθρωπος ,καταλαβαινεις.....

σημερα μαλλον μονοι θα ειμαστε,απο οτι καταλαβα οι περισσοτερες κοπελες εχουν υπερηχο

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

εγω πινω κοκα-κολα που και που και γενικα οτι το επιθυμω το κατεβαζω:roll::lol::lol:!!!και γω στην 27η 7 ειχα παρει και σε 3 βδομαδες σχεδον μαζι με τα του Πασχα (τσουρεκια-κουλουρια-φαγητο γενικοτερα ) εφτασα στα 10!!!!!

το θεμα ειναι πως πανω-κατω εχουμε 7 εως 10 βδομαδουλες μπροστα μας και ανησυχω για αλλα 5 με 7 κιλα συγουρα:rolleyes::mad:!!!

εσυ ψωνισες γκελλυ μου για το μπεμπε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσια,καλημερα

παρακαλω βοηθηστε με...ειναι λογικο να μην εκανα εμετους μεχρι και τον 5ο και να κανω τωρα στον 7ο μηνα?

Γκελυ μου καλημερα,

ειχα μια φιλη η οποια, επειδη το παιδι δεν ειχε κατεβει καθολου, οσο μεγαλωνε της πιεζε το στομαχι και αρχισε κι αυτη τους εμετους σε προχωρημενη εγκυμοσυνη.

μηπως παιζει κατι τετοιο και σε σενα?

4Rnfp3.png

εγω πινω κοκα-κολα που και που και γενικα οτι το επιθυμω το κατεβαζω:roll::lol::lol:!!!και γω στην 27η 7 ειχα παρει και σε 3 βδομαδες σχεδον μαζι με τα του Πασχα (τσουρεκια-κουλουρια-φαγητο γενικοτερα ) εφτασα στα 10!!!!!

το θεμα ειναι πως πανω-κατω εχουμε 7 εως 10 βδομαδουλες μπροστα μας και ανησυχω για αλλα 5 με 7 κιλα συγουρα:rolleyes::mad:!!!

poia 10 αγαπη μου εδω χτυπησαμε 15αρα! :ppPp

καλημερα τσουπρες και καλα αποτελέσματα σε οσες πάνε δοχτορα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Γκελυ μου καλημερα,

ειχα μια φιλη η οποια, επειδη το παιδι δεν ειχε κατεβει καθολου, οσο μεγαλωνε της πιεζε το στομαχι και αρχισε κι αυτη τους εμετους σε προχωρημενη εγκυμοσυνη.

μηπως παιζει κατι τετοιο και σε σενα?

τι να πω σμουτσακι...ειμαι και ασχετη...δεν ξερω αν το παιδι ειναι ψηλα ή οχι...αυτο που ξερω,ειναι οτι στην 27 εβδομαδα ειναι νωρις για να γυρισει ,ρωτησα και τον γιατρο

οτι μου πιεζει το στομαχι,ειναι γεγονος

επισης οσοι με βλεπουν λενε οτι δεν εχω μεγαλη κοιλια

εγω ξερω οτι ο μπεμπης με εχει ταραξει στην κλωτσια,οτι πολλες μεσα στην μερα γυριζει και μου ερχεται μα σβησω,λεμε....και οτι αναπτυσεται κανονικα

στην 26 εβδομαδα ηταν 900 γρ.

τι να πω,εσεις με την εμπειρια πως τα ακουτε ολα αυτα?

για τα κιλα με εχει ενημερωσει και μενα η μαια

μου ειπε οτι αν το τριτο τριμηνο καταφερω να παρω μονο 2 κιλα ανα μηνα

ειμαι αψογη,συνηθως οι κοπελες με προδιαθεση για κιλα ,παιρνουν περισσοτερα

τελος παντων...

βανιλιτσα δεν ψωνισα ακομη τιποτα για το μπεμπε

οπως εχω ξαναπει φοβαμαι :?:?

βεβαια ψαχνουμε,και μαλλον καταληξαμε σε αυτα που θελουμε

σιγουρα καταληξαμε πως θα ακνουμε την διακοσμηση του δωματιου

απο κινησεις ομως ακομη τιποτα

αλλα το βλεπω στα ονειρα μου καθε βραδυ,χιχιχιχι

οταν κοιμαμαι δηλαδη.......

καλημερα κοριτσακια μου...

γυρισα απο το ντοπλερ που εκανα σημερα..ολα πηγαν μια χαρα ευτυχως...ειχα μια αγωνια....

ειδαμε και πολυ ωραιο φατσακι της μικρης μας...εχει την μυτη μου....γελια που εκανα με τον αντρα μου....αυτο βρηκε να σου παρει μου λεει....:D:D:D:D:D:D:D

οι μετρησεις ηταν ολες φυσιολογικοτατες...ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!

περιμενουμε και τη νεφελη να μας πει τα νεα της τωρα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

κοριτσια,καλημερα

παρακαλω βοηθηστε με...ειναι λογικο να μην εκανα εμετους μεχρι και τον 5ο και να κανω τωρα στον 7ο μηνα?

Γκελυ καλημερα,

δυστυχως ή ευτυχως ολα ειναι λογικα στην εγκυμοσυνη!!!!!!!!Παρολο που δεν εκανες εμετους μεχρι τον 5ο δεν σημαινει οτι δεν θα κανεις τωρα.Σιγουρα πιεζεται το στομαχι σου οπως ειπε η Σμουτς κι ας μην γυρισε το μωρο και μπορει καποια φαγητα να σε πειραζουν τωρα λογω ορμονων.Παντως κοκα-κολα κι εγω πινω απλα οχι συνεχεια και προτιμω το περιε οταν ειναι αναγκη γιατι εχει τα ιδια αποτελεσματα με την κοκακολα αλλα ειναι νερακι οπως και να το κανουμε.

fysalida μπραβο , τελεια τα νεα σου .Αχ αντε και εγω εχω υπερηχο σημερα το βραδι και ανυπομονω .Εχω αγχωθει παρα πολυ με τα κιλα του μωρου, βρε κοριτσια σημερα ανεβηκα στην ζυγαρια και εχω παρει μονο 5 κιλα , πως γινεται ? ειμαι και ξαπλα εχω αγχωθει παρα πολυ σας λεω , και εχω και λογο , να εβλεπα οτι παχαινα να ελεγα οκ αλλα αυτο πια τι να πω .Σημερα θα μαθω σιγουρα .Μακαρι να ειναι ολα καλα.

Γκελυ μου εχθες και εγω ειχα εξαγωγη , κατι με πειραξε ή εφαγα πολυ και η αληθεια ειναι οτι ποναει το στομαχι μου αμα το γεμιζω γιατι πιεζεται με το μωρο.Η μητερα μου παντως μεχρι που γεννησε εκανε εμετο και στις δυο μας .

Σμουτς την συρταριερα απο που την πηρες ? που πηρε ιδια και το Νεφελακι?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ναι παιδια,εχετε δικιο

δεν υπαρχουν κανονες σε αυτα τα πραγματα....

παντως με πεισατε για τα αναψυκτικα,θα πιω και γω κανενα,δειλα,δειλα

αρκετα καταπιεστικα.....οχι αλατι,οχι γλυκα,οχι ινες για την κολιτιδα,οχι αναψυκτικα,οχι σαλατες απο εστιατορια,πολλα οχι δεν μαζευτηκαν

θυμαμαι εκεινη την μερα που καποια απο τα κοριτσια ειπε πως περιμενει πως και πως να παει fridays και να φαει,νομιζω τον αμπακω με τον αγλεουρα,μαζι και μου τρεχουν τα σαλια

εχει γινει και το δικο μου ονειρο εντωμεταξυ

φυσαλιδα πολυ ωραια τα νεα σου,ευγε!!!

φερι μου σε ευχαριστω!!!

τα κιλα που εχεις παρει δεν εχουν καμια σχεση με την αναπτυξη του μωρου σου...αυτο μεγαλωνει οπως πρεπει, να εισαι σιγουρη γιαυτο....βρε δεν χαιρεσαι που μετα τη γεννα θα εισαι φιτ;;

εγω εχω παρει ως τωρα 11 κιλα....και εχω ακομη 2 μηνες μπροστα μου...αρα αλλα 5 στο νερο....αλλα δεν πειραζει λεμε....καλη καρδια...

καλα αποτελεσματα κουκλα!!!!!

γκελυ και εγω εχω βαρος στο στομαχι πολλες φορες γιυτο φροντιζω να τρωω ελαφρα...εμετους δεν εχω κανει καθολου ως τωρα.....μακρια μου...

tt1c3fef.aspx

ΚΑλησπερούδια και απο μενα...

Συγχαρητηρια για τα πολύ σπυπερ αποτελεσματα...

Σμουτσακι θα ερθει η Ελλού??Αχ δεν το ξερα θα την εφερνα εγω και θα σας κουβαλιομουν...χχαχαααααα...

Αναμενουμε νεάκια Νεφέλη ε!!

Φαιρυ μου τα κιλά, η κοιλιά και τα σχετικα δεν εχουν να κανουν με το ποσο αναπτυσετε το μωρό...Αντε να περασει η ωρα να πας και εσυ να ξενοιασεις!!

Γκελυ ΔΕΝ ισχυει καν αυτο με τα αναψυκτικα - δηλαδη το στομαχι μας οταν γουργουριζει δεν το ξεκουφαινει το μωρό...Μην τρελαθουμε, ο γιατρός μου παντως οταν του ειχα πει οτι ειχα διαβασει κατι τετοιο ειχε πεσει απο την καρεκλα απο τα γελια...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

[quote=ΛΙΑΚΟΥ ΓΚΕΛΥ;289298την μερα που καποια απο τα κοριτσια ειπε πως περιμενει πως και πως να παει fridays και να φαει,νομιζω τον αμπακω με τον αγλεουρα,μαζι και μου τρεχουν τα σαλια

εχει γινει και το δικο μου ονειρο εντωμεταξυ

χαχα,γκελυ εγω το ελεγα με την μαρα και την μπουμπου!!!!!!!!

φυσαλιδα ολα καλα λοιπον και για εσας!!

αντε να μαθουμε και για τις αλλες ωραια νεα

γεια σου μπουμπου!!!!

σημερα δε βλεπω πολυ κινηση ......βρε μηπως την κανατε ολες κοπανα;;;:D:D:D

βαριεμαι απιστευτα...θελω να παω σπιτακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....να κοιμηθωωωωωωωωωωωωωωω,να διαβασω κανα βιβλιο, να παιξω με το κοριτσακι μου.....

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...