Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

marsolan οι καλαθουνες ειναι μαζι με την βαση ή ξεχωριστα? στα πηγαν ταχυδρομειο ή σπιτι κατευθειαν?

δεν εχουν ερθει ακομη γιατι σημερα θα ολοκληρωσω την παραγγελια.οι καλαθουνες ειναι ξεχωριστα,αν θες βαση παιρνεις εξτρα.Εγω δεν πηρα γιατι εχω ενα ωραιο μασιφ τραπεζακι στο ιδιο μεγεθος-πολυ σταθερο και θα την βαλω εκει πανω.Στην παραγγελια προσθεσα κι αλλα πραγματα γιατι τα μεταφορικα για μια μεγαλη κουτα ειναι 40 λιρες και συμφερει να γεμισει το κουτι.Κανουν 7-9 μερες να ερθουν με μεταφορικη νομιζω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρα ελπίζω να πάνε όλα καλά με την αδερφή σου.

Το μαλακτικό γιατί δεν κάνει σε αυτή την φάση? Εγώ το χρεισιμοποίησα σε ένα πλύσιμο μόνο για κάτι φορμάκια.

Marsolan μεγια και τα δικά σου ψωνάκια. Καλέ πολύ μεγάλωσε το μωράκι σου? Εμένα ήτανε 1200 την τελευταία φορά (πριν3 εβδομάδες) και δεν ευελπιστώ πάνω από 1600 αύριο.

Εγώ πήρα το παπλωματάκι γιατί πήγαινε σετ μαζί με την προικούλα. Είναι αρκετά μεγάλο και ελπίζω να το χρεισιμοποιήσουμε και τον μεθεπόμενο χειμώνα.

Για όσες πάρετε καλαθούνα, όντως θα είναι πολύ όμορφο να χρεισιμοποιηθεί και ως παιχνιδόκουτο αργότερα.

Μπουμπούκα και εγώ στους 30 χωρίς στήψιμο. Με την κουνουπιέρα δεν είχα κανένα πρόβλημα, η πάντα ψιλομάζεψε το μαξιλαράκι, αλλά μετά με το σιδέρωμα όλα καλά.

Αρκετοί και οι υπέρηχοι αύριο ε? Αντε με το καλό όλες μας.

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

ΚΑΛΗ επιτυχια σε ολες σας αυριο που εχετε υπερηχους.. εμεις εχουμε ραντεβου στις 26....η8ελα να ξερα τι κανει ολη μερα αυτο το παιδι μου εκει μεσα... ολο την ακουω να κανει καρατιες, ολο την βλεπω να κουνιεται ...χοχοχοχχοχ

dZJip3.png

rose μου ποσο καιρο εχω να σε πετυχωωωω??

τι γινεσαι???αντε μπηκες και στον Μηνα σου....τυχερουλα...κοντευεις να δεις τον γιο ε???

και γω κοριτσια την προικουλα την πηρα με το παπλωματακι ...ειναι αρκετα μεγαλο οποτε χαμενο δεν θα παει απο οκτωβριο και μετα!!!

και μη νομιζετε πως απο οκτωβριο και μετα δεν θα εχουμε εξ:rolleyes:δα!!

Καλη επιτυχια σε ολες σας αυριο στους γιατρους σας ...εμεις mara μου παμε μαζι ....28 του μηνα εγω....ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!

εμενα με εχει φαει η αγωνια του τοκετου....δεν σας κρυβω οτι ¨χοντροφοβαμαι¨οσο και αν θελω να το παιζω ανετη στους δικους μου!!

για περπατημα πατε???εχετε ρωτησει τους γιατρους σας???εμενα μου λενε ολοι πολυ πολυ περπατημα αλλα κουραζομαι ρε γμτ ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Νεφελη,ναι μεγαλωνει η μπεμπα μας...για να δουμε μεχρι που θα φτασει...μας ειπε ο doc οτι θα εχει και πλουσια κομμη.Κοιτα μην σε εκπληξει και η δικια σου,ποτε δεν ξερεις ποσο θα εχει παρει!Εμεις ξανα ραντεβου στην 34η εβδομαδα

καλες ειδησεις να ακουσουμε αυριο απο ολες σας

Μαρα,μας εχουνε πλακωσει στις γρηγορες..αστα..και ιδιως αυτες στα πλευρα...τσουζουουουν

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια αύριο έχω το ραντεβού για υπέρηχο. Δεν είμαι καλά, έχω ανγχωθεί πολύ, η μπεμπούλα κουνιέται ελάχιστα και φοβάμαι και για το βάρος της.

Αχ κορίτσια αύριο έχω το ραντεβού για υπέρηχο. Δεν είμαι καλά, έχω ανγχωθεί πολύ, η μπεμπούλα κουνιέται ελάχιστα και φοβάμαι και για το βάρος της.[/QU

νεφελη μην φοβασαι καλη μου,θα δεις οτι το κοριτσακι σου θα εχει μεγαλωσει πιο πολυ απο οτι νομιζεις!!

Ετσι εγινε και με μας...φοβομουνα μηπως δεν αναπτυσσεται καλα και στον προηγουμενο υπερηχο ηταν 1925 και τωρα 15 μερες μετα 2200 οπως ειδες.

Αυριο θα δεις τι ωραια θα νιωσεις:)

Nefeli ασε και εγω τα ιδια σκεφτομαι προσπαθω να τρωω για να παιρνει το μωρο βαρος ,εχω και εγω αγχωθει αντε να δουμε αυριο.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Nefeli ασε και εγω τα ιδια σκεφτομαι προσπαθω να τρωω για να παιρνει το μωρο βαρος ,εχω και εγω αγχωθει αντε να δουμε αυριο.

φαιρυ μου,κι εσενα μια χαρα θα ειναι...σας το λεω εγω που ακομη και τωρα:confused::confused:ξερναω και εχω πολυ μεγαλο προβλημα με το φαγητο!Σημερα ειμαι με 2 κουλουρια και 5 μπισκοτα πτιμπερ:confused::confused:αλλα εμαθα να μην με παιρνει απο κατω

Αντε,αυριο θελουμε να ακουσουμε κιλακια!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εχω τον υπέρηχο στις 10 και άρχισα να ετοιμάζομαι. Είναι και ο καιρός πολύ χάλια σήμερα, δεν με βοηθάει καθόλου στην ψυχολογία μου.

καλημερα κοριτσια, νεφελακι εσυ θα εισαι ηδη στο γιατρο τωρα, αντε καλα αποτελεσματα. φερυ μου και σε σενα

Μπουμπου περιμενω την ελλουμπα παλι σημερα για προτασεις. Ξεκιναω να αδιαζω σημερα τη συνθεση που εχουμε σημερα και ειναι γεματη με ολα τα προικωα πιατα και ποτηρια γιατι την κυριακη θα τη διωξουμε απο το σπιτι. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Μπαινουμε σε ρυθμους ανακαινισης.

Αχ κοριτσια περιμενω και την κολλητη μου να με παρει, εχει να κανει τεστ εγκυμοσυνης, εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι οπως και αυτη βεβαια, αλλα περιμενω πως και πως να το ακουσω να μου το λεει.

αντε φιλακια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...