Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλησπέρα και από μένα

πετάγομαι που και που να πω ένα γεια

ξυπνάω αργά και δεν προλαβαίνω καμία μέσα, νεφέλη μου εσύ πως μπορείς και ξυπνάς νωρίς, εγώ έχω κάνει την νύχτα μέρα και το αντίθετο

κοιμάμαι μετά τις 4 κάθε βράδυ

μπουμπού μου εγώ πάντα και κουνουπίερα τα έπλυνα στο πλυντήριο στους 30 χωρίς στύψιμο και έγιναν τζάμι

τα σιδέρωσα κιόλας μια χαρά, γενικά ολα στους 30 χωρίς στύψιμο με proderm και χωρίς μαλακτικό μην το ξεχνάτε αυτό. έτσι μου είπαν όχι μαλακτικό σε αυτή την φάση

αύριο έχω και εγώ υπέρηχο και έχω την κλασική αγωνία ίσως γιατί κάθε φορά που πάω όλο και κάτι μου βγάζει και μετά λύνεται

τι να πω τώρα έφτασα στην πηγή και ελπίζω όλα να είναι καλά

σας φιλώ όλες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κι απο μενα,

πριν κανενα μισαωρο γυρισα απο τον γιατρο,εκανα το ντοπλερ στις 32εβδομαδες κι εγω.Ολα καλα ειπε στις μετρησεις,εφτασε τα 2200 απο κιλα,εχει κατεβασει το κεφαλακι της,μας εκρυβε την μουριτσα της με τα χερακια της αλλα ρε κοριτσια να μην μπορω να το χαρω σημερα???Νιωθω πολυ κομματια,ετσι θα παει??Χτες αν και ξαπλωσα νωρις αργησε να με παρει ο υπνος και ξυπναγα και συχνα πυκνα--την ενιωθα να με χτυπαει στα πλαινα!!

Και το στομαχι ξανα χαλια μαυρα...

Πολλη μουρμουρα σημερα:confused::?

Ουυυυυ και οσο περνανε οι μερες θα ειμαστε ολο και πιο αυπνες χιχιχιιχιχιχιιχ

Λυπαμαι πολυ για την αδελφη σου , ευχομαι να βρει συντομα δουλεια .Δυσκολοι καιροι παντως.Σε τι τομεα ηταν ?

Οσες αγορασατε προικα πηρατε και το παπλωμα? και σεντονια? βασικα δεν θελω να ξοδευτω πολυ , ελεγα να επαιρνα ενα απλο παπλωμα και να του εβαζα θηκη αφου και η θηκη θα βρομιζει καθε τρεις και τοσο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ροουζ χαιρομαι που σε βλεπω..κοιμησου κοριτσαρα να εχεις δυναμεις!!!!!καλε ποτε πηγες 36 εβδομαδων.....εφτασες......

μαρσολαν πολυ καλα τα νεα του υπερηχου σου...μεγαλωσε το ζουζουνι σου...μπραβο....

μαρα κρατα γερα ε;;;;ολα καλα θα πανε λεμε....

εμεις παλι πιτσα φαγαμε ...μας κερασε μια συναδελφος....τσακισα 4 κομματακια και τωρα ειμαι για υπνο...και πρεπει να βγαλω και δουλεια....γρρρρρρρ

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

ναι,ειμαστε μια χαρουμενη παρεα!!!!!

Φαιρυ,εγω δεν πηρα καθολου προικα γιατι αφου γενναμε Ιουνιο σκεφτηκα οτι παπλωμα κλπ δεν προκειται να χρειαστει.Ασε που τον πρωτο καιρο θα κοιμαται διπλα μας σε καλαθουνα τελικα(εσυ με επηρρεασες και δεν παρηγγειλα πορτμπεμπε...μου αρεσε η λυση για τις κουκλες αργοτερα:P)

Και καπου εμαθα οτι παπλωμα να χρησιμοποιησουμε μετα τον 1ο χρονο

φερι εγω ειχα παρει ενα σετ σεντονια παντα και παπλωμα της ιδιας εταιριας και των ιδιων χρωματων φυσικα..ειναι τελειο...σε φυστικι και κιτρινο χρωμα...δενει πολυ ωραια με την κουνια ααααα και ιδια κουνουπιερα...σας λεω πολυ ωραιο συνολο....

πηρα βεβαια και αλλα σεντονια και μονο αυτα αλλαζα καθε εβδομαδα ή και νωριτερα αν υπηρχε λογος...ολα τα αλλα σταθερα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Φυσαλιδα,ευτυχως που μεγαλωνει καλα το ζουζουνι γιατι εγω πολυ εχω κουραστει...με εχει πιασει και μια βαρεμαρα...αλλο πραγμα...εχω κι ενα ιδιαιτερο το απογευμα και σκεφτομαι να το ακυρωσω,τοσο πολυ!!

fairy sto mytoys.de εχει εξαιρετικα σεντονακια σε τρελά χρώματα 5 ευρώ και κανεις την δουλεια σου μια χαρα

για παπλωμα κ εγω το σκεφτομαι γιατι μεσα στον ιουνιο τι να το κάνουμε.... 8α δω απο οκτώβριο νοέμβριο και μετά αν και ρε κοριτσια.. δεν εχουμε και τον τρελό χειμώνα στην αθηνα και μου φαινετε πιο πολύ... διακοσμητικο το παπλωματάκι με την θηκη του παρά χρηστικό

υγ. σας ευχαριστώ για το σαπορτ.. ολα καλα θα πάνε απλά λιγο με...τρομαξε το ενδεχομενο ανεργου στην οικογένεια απο την στιγμή που τρέχω κ εγω με ενα σκασμο έξοδα που δεν ξέρω...πόθεν...τεσπα 8α το παλεψουμε κ αυτο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μαρα,θα το ξεπερασετε μωρε...

και στο λεει μια βολεμενη του δημοσιου με αντρα που δεν εχει βολευτει ακομη κι ειναι στο ιδιωτικο χαος!!Ολα καλα θα πανε για την αδελφη σου αρκει να ψαχτει ξανα...

Εγω καλαθουνα μια πολυ απλη αλλα ομορφη και σεντονακια-κουβερτουλες για αυτη,μαζι με τον αποστειρωτη IQ24 της Avent τα παρηγγειλα στο olivers..ποσο???!180 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.

ναι,ειμαστε μια χαρουμενη παρεα!!!!!

Φαιρυ,εγω δεν πηρα καθολου προικα γιατι αφου γενναμε Ιουνιο σκεφτηκα οτι παπλωμα κλπ δεν προκειται να χρειαστει.Ασε που τον πρωτο καιρο θα κοιμαται διπλα μας σε καλαθουνα τελικα(εσυ με επηρρεασες και δεν παρηγγειλα πορτμπεμπε...μου αρεσε η λυση για τις κουκλες αργοτερα:P)

Και καπου εμαθα οτι παπλωμα να χρησιμοποιησουμε μετα τον 1ο χρονο

Απο που πηρες καλαθουνα , ξερεις τι μου ειπαν οτι τα τζαμπο τις εχουν με 50 ευρω !!! βρε λες να παω εκει .

Η καλαθουνα μπορεις να την εχεις και για αλλα πραγματα ,οπως πχ να βαζεις τα βρομικα ρουχα στο πλυσταριο ή να μεταφερεις τα στεγνα ρουχα και να τα εχεις εκει μεσα.Ειναι ενα καλαθι μεγαλο που ολο και κατι θα το κανεις αργοτερα , ασε που μπορει να θελει η κορη μου να παιζει και να βαζει τις κουκλες της μεσα ,εγω σκεφτομαι να την γεμισω με αρκουδακια ,παιχνιδια .

εννοειται απο το site του olivers-baby-care.co.uk.Πολυ οικονομικες και ομορφες,απλες.Πηρα και 2 σετ σεντονακια και μια κουβερτουλα σε κιτρινακι,καθως και τον αποστειρωτη iq24 της Avent και θα δω μηπως προσθεσω και κανενα παιχνιδακι στην παραγγελια.

Στα τζαμπο δεν μου αρεσαν καθολου αυτα που ειδα..πολυ φραμπαλα.

marsolan οι καλαθουνες ειναι μαζι με την βαση ή ξεχωριστα? στα πηγαν ταχυδρομειο ή σπιτι κατευθειαν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...