Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

βανιλιτσα με το καλο τα πραγματακια του μπεμπη!!!!!

μαρα καλωστο!!!

φερι εγω τη νιωθω ολ οβερ...αλλα νιωθω και αρκετα χτυπηματακια χαμηλα....αν γυρισε παλι με τα ποδια θα της πω εγω...:P:p:p:p:p

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειμαι σουπερ....γενικα ειμαι πολυ ηρεμη και αισιοδοξη...αλλα και αρκετα αγχωμενη αλλα καταθλιψη....οχι...δεν εχω ουτε για δειγμα....πως να εχω δηλαδη οταν παω σπιτι και με παιρνει η κορη μου αγκαλια και μου λεει "εισαι ολη μου η ζωη"...

εσεις θα ειχατε;;;;:D:D:D:D:D:D

tt1c3fef.aspx

lol fysalida εννοειται πως όχι....:)))

ουφφφφφφφφφφ εγω δεν εχω ακριβως κααθλθιψη..εχω ενα αγχος που με παραλύει και μια αγωνία...και μετά θυμό... αλλα ΠΟΛΥ θυμό και μετα το γυρνάω σε τρελό κέφι και χαζοχαρουμενιά

dZJip3.png

μαρα καταλαβαινω το αγχος και την αγωνια και τον θυμο...ολα ειναι απολυτα δικαιολογημενα...εισαι και πρωτομανουλα και δεν ξερεις τι σε περιμενει....

αλλα ψιτ κοπελια....σε περιμενει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαρα...ακους;;;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

συμφωνω και επαυξανω, απλα εγω δεν ημουν καθολου αγχωμενη. ημουν μεσα στην τρελλη χαρα (μετα το πρωτο τριμηνο παντα). η ψιλοκαταθλιψη μου βγηκε το πρωτο 20ημερο. μετα ισιωσα

4Rnfp3.png

Εγω καταθλιψη δεν επαθα βεβαια περασα ενα αγχος και στεναχωρια με την επεμβαση που επρεπε να κανω αλλα για τοσο πολυ που ειμαι ξαπλα ολοι εχουν απορησει μαζι μου με την ηρεμια που ειχα τοσο καιρο .Προχθες με επιασε που σας τα ελεγα αλλα νομιζω ηταν ενα ξεσπασμα και νομιζω ηταν απολυτως φυσιολογικο .

Τωρα εχω αρχισει να αγχωνομαι ενω δεν μπορω ναπω οτι ειχα τοσο αγχος σε ολη την εγκυμοσυνη.Αγχωνομαι ομως γιατι ηθελα να κανω τοσα και δεν μπορω και πιο πολυ αρχιζει να με πιανει το γεγονος της γεννας !!!μαμαααααααααα:?:-?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρες, τρεχω παλι σήμερις, δεν θα ισιωσω καθολου εγω μου φαινεται...Σε κανα τεταρτακι την κανω για meeting στο γραφειο, να δουμε τι ωρτα θα ξεμπερδεψω...κλαψ...και δεν εχω καμια διαθεση για ραντεβου σημερα, αλλα πρεπει να τρεξουν καποια πραγματα.

Βανιλίτσα μεγια τα πραγματακια, τι πήρες τελικα??

Μαρα μου εχεις λαλησει ε???Φταιει και αυτο που λεγαμε χθες νομιζω, σχετικα με τους ανθρωπους γυρω μας κτλ.

Ολα θα πανε καλα αυριο στις εξετασουλες σας θα δειτε, εγω το ντοπλερ το εκανα την προηγουμενη βδομαδα στις 33weeks, οποτε σε καθεμια διαφερει...

Σμουτσακι μου τι κανει η θεα σου???

Νεφελακι μια χαρα θα ειναι η μικρη λεμεεεεεεεεε :D

Φαιρυ μου λογικο ειναι και πολύ αντεξες να εισαι χαλαρη, μην εχεις ενοχες, φερσου οπως νιωθεις και μην το κρατας μεσα σου!!!

χθες επλυνα - στεγνωσα ολα τα ρουχακια του μπεμπεκιου μας, σημερα εχω τη γυναικα στο σπιτι να μου κανει μια γενικη στις ντουλαποσυρταριερες για να να τακτοποιησω...

Παντα και κουνουπιερα πλενονται πλυντηριο?

η να τα στειλω καθαριστηριο??

χθες το βραδυ σκεφτομουν οτι ειναι ενα καρο δουλειες να γινουν ακομη στο δωματιο και εγω βαραινω καθε μερα...αλλα για να προχωρησω πρεπει να γινουν καποια πραγματα απο τον καλο μου που δεν τα προλαβαινει ή δινει προτεραιοτητα σε άλλα...

αγχος δεν εχω ακομη αλλα ελπθζω να μην μου βγει καμια υστερια !

Καλημερες σε ολες

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ευχαριστω κοπελαρες μου να ειστε ολες καλα και γερες με τα μπεμπικινια μας!!!Ευχομαι τα καλητερα μεσα απο την καρδια μου για ολες μας!!!!!!!!

Πηρα το in the zoo τελικα σε λευκο και λικνο ενα παρα πολυ ομορφο δεν το ειχε εκει απο φωτο το παραγγειλα ειναι της elegant με swarovski:grin:

και καλαθουνα με τον Mickey!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vraia....απολυθηκε η αδερφη μου μετα απο 7 χρονια... περικοπές plus πολύ κακή σχέση με την προισταμενη της... ωραία φέτα.... δλδ πρεπει να αγχωθω ΚΑΙ για αυτο τώρα?

αγαπες κλεινω...παω να κανω μια βολτιτσα στη λιακαδα με ενα παγωτο αγκαλια να ισιώσω λιγο και μετα ξανα στο γραφειο να πηξω στη δουλεια να ηρεμησω... τα λεμε μετα

dZJip3.png

ωχ μαρα μου....κριμα...

ευχομαι να βρει κατι γρηγορα η σδερφουλα...αφου προκειται παντως για απολυση θα παρει και την αποζημιωση της αρα θα εχει το χρονο να ψαξει κατι με την ησυχια της...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...