Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Και εγω εχω υπερηχο αυριο το βραδακι , αντε να δω τι κιλα εχει παρει το μωρο γιατι με εχει πιασει αλλο αγχος.Ωραια παλι ολες μαζι εχουμε εξετασεις.

Κοριτσια εχει παραγγειλει καμια απο mothercare ? τι νουμερο πηρατε τα κορμακια?0-3 ή 3-6?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 το πρωι νεφελη....μετα θα ερθω στη δουλεια και θα σας γραψω νεα....

φερι εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομη αλλα θυμαμαι στην κορη μου οτι καποια φορμακια 0-3 που ειχα παρει δεν της εκαναν...ηταν απιστευτα μικρα...εξαρταται απο την "κοψια" του..καποια αλλα ηταν μια χαρα....εγω θα παρω περισσοτερα 3-6 και λιγα 0-3 γιατι σε αυτη τη φαση τα μωρακια μεγαλωνουν απσιτευτα γρηγορα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

τα φορμακια του mothercare εχουν μεγαλες φορμες, εγω τα 0-3 της τα φοραγα εως 4 μηνων. Γενικοτερα οτι ρουχα αγοραζω απο εκει, της τα φοραω ενα μηνα παραπανω απο αυτο που λεει συνηθως

4Rnfp3.png

και εγω αυτα τα φορμακια που λεω δεν τα ειχα παρει απο mothercare αρα δεν ξερω...παντως εξαρταται απο τη κοψια του αλλα και το μεγεθος του μωρου...η δικια μου τοτε γεννηθηκε 55 ποντους και σε 2 εβδομαδες ειχε παρει αρκετα αρα δεν της εκαναν.

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Είχε η καθημερινή την Κυριακή ένα cd με νανουρίσματα και το έβαλα τώρα να το ακούσω και με πιάσανε τα κλάματα. Μόνο νανουρίσματα δεν είναι αυτά.

καλημερα και απο μενα...τι μου κανετε???

πηγα εκλεισα και γω καποια πραματακια για τον μπεμπη...κρενατακι σιφινιερα, λικνο, καλαθουνα και προικουλα...τα υπολοιπα αργοτερα!!!

εχω και τριο(για καροτσι) σε καμια 10αρια μερες αυτο!!!

τα πηρα ολα απο Δημα...και βλεπουμε!!!

και μενα Νεφελακι μου ...ειναι λιγο τεμπελακος ο μπεμπης ...δεν κλωτσαει συνεχεια...τι να κανουμε γερα να ειναι ...και ας τρωμε λιγοτερες!!!!:-D

εγω για ντοπλερ θα παω στην 32η βδομαδουλα ...μηπως αργω???εσεις το κανατε ολεεεεεες???

Δεν εχω γνωρισει ακομη και την μαια του γιατρου μου...ολο ξεγενναει και αυτη...:o!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

το πηραμε και εμεις αυτο το cd αλλα δεν το εβαλα ακομη...τι ειναι δηλαδη;;μοιρολογια;;;;:roll:

Ναι Φυσαλιδούλα κάτι σαν μοιρολόγια, απα πα.

Βανιλίτσα καλημέρα και μεγιά τα πραγματάκια του μπέμπη. Να είστε όλοι γεροί να τα χαίρεστε, γιατί μάλλον οι γονείς τα χαιρόμαστε περισσότερο τελικά.

σκεφτομαι τι υποχρεωσεις , εξετασεις εχω να κανω επισης σκεφτομαι το πανεπιστημιο μου (ειμαι στο ανοιχτο πανεπιστημιο) και τελος τα οικονομικα ποσα εξοδα εχω να κανω !!!!Πολυ αγχος βρε παιδια .

den mporeis na fantasteis POSO se nio8o....alla POSO omos....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα...τι μου κανετε???

πηγα εκλεισα και γω καποια πραματακια για τον μπεμπη...κρενατακι σιφινιερα, λικνο, καλαθουνα και προικουλα...τα υπολοιπα αργοτερα!!!

εχω και τριο(για καροτσι) σε καμια 10αρια μερες αυτο!!!

τα πηρα ολα απο Δημα...και βλεπουμε!!!

και μενα Νεφελακι μου ...ειναι λιγο τεμπελακος ο μπεμπης ...δεν κλωτσαει συνεχεια...τι να κανουμε γερα να ειναι ...και ας τρωμε λιγοτερες!!!!:-D

εγω για ντοπλερ θα παω στην 32η βδομαδουλα ...μηπως αργω???εσεις το κανατε ολεεεεεες???

Δεν εχω γνωρισει ακομη και την μαια του γιατρου μου...ολο ξεγενναει και αυτη...:o!!!

βανιλακι μην ανησυχεις... αν ειχε δει κατι ο γιατρος σου 8α σε ειχε στιελει σουμπιτη για ντοπλερ..ασε που ολοι οι γιατροι πλεον τα μηχανηματα που εχουν ειναι υπερ συγχρονα και μπορουν να εντοπισουν κάποιο 8εμα ειδικα στην περιοχη του ομφαλιου λώρου

dZJip3.png

vanilitsa μην αγχωνεσαι γι αυτο ο καθε γιατρος εχει τα δικα του , εμενα μου την εκανε νωρις και ειχα αγχωθει οτι την εκανα νωριτερα.

Κοριτσια νιωθετε το μωρο πολυ ψηλα? νομιζω οτι σε λιγο καιρο δεν θα μπορω να ανασανω , ποναω οταν κοιμαμαι απο τα δεξια αλλα πολυ ψηλα λιγο πιο κατω απο το στηθος.Η μαια μου ειχε πει οτι μαλλον ειναι το στομαχι μου που εχει στριχμωχτει καλα πως εχουν συμπιεστει ολα εκει πανω ??:?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...