Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αληθεια , εγω παλι φοβαμαι την ολικη , καλα και την επισκληριδιο φοβαμαι αλλα θελω να πιστευω οτι θα παει καλα.Παντως την ολικη την σταματουν σιγα σιγα ,, ετσι γνωριζω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ετσι ειναι αλλα σε εμας δεν υπαρχουν πολλοι αναισθησιολογοι που να κανουν επισκληριδιο και μαλιστα να εχουν αντιμετωπισει πολλες περιπτωσεις.Βεβαια ο αναισθησιολογος της κλινικης μου ειπε ο γιατρος μου οτι κανει αλλα ξερω εγω βρε παιδι μου???????Οσες κοπελες ξερω που ηθελαν επισκληριδιο πηγαν Πατρα!

Διαφημίσεις

χαχα,δουλεψε Μαρα...μια χαρα θα τα παρεις τα καλουδια της μπεμπεκας...

Εγω σας αφηνω τωρα...πρεπει να παμε στον μηχανικο για το σπιτι...μας εχει ετοιμασει κατι χαρτια,θελω κι εγω να κανω κατι αλλαγες στα σχεδια..

Have fun,φιλακια

Διαφημίσεις

σκεφτομαι τι υποχρεωσεις , εξετασεις εχω να κανω επισης σκεφτομαι το πανεπιστημιο μου (ειμαι στο ανοιχτο πανεπιστημιο) και τελος τα οικονομικα ποσα εξοδα εχω να κανω !!!!Πολυ αγχος βρε παιδια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και από μένα!

Πριν από λίγο ξύπνησα και εγώ.

Αύριο το πρωί έχω υπέρηχο και άρχισα να τρέμω. Μακάρι να είναι όλα καλά. Η μπεμπούλα μου πάντως δεν είναι καθόλου κινητική και με ανγχώνει αυτό.

σκεφτομαι τι υποχρεωσεις , εξετασεις εχω να κανω επισης σκεφτομαι το πανεπιστημιο μου (ειμαι στο ανοιχτο πανεπιστημιο) και τελος τα οικονομικα ποσα εξοδα εχω να κανω !!!!Πολυ αγχος βρε παιδια .

Φαίρη μου βρήκες ώρα να σκεύτεσαι τέτοια πράγματα! Να γεννήσουμε με το καλό πρώτα υγιέστατα τα μωράκια μας και έχει ο θεός. Και εγώ έχω πολλούς τέτοιους προβληματισμούς αλλά προσπαθώ να τους αφήνω στην άκρη. Δεν είναι ώρα να ανγχωνόμαστε και για αυτά.

ναι βρε φερι καλα στα λεει η νεφελη...εμας αλλο πραγμα πρεπει να μας απασχολει τωρα...τα παιδακια μας οσες εχουμε και τα παιδακια που θα φερουμε στον κοσμο...

τιποτα δεν ειναι πιο υπεροχο απο αυτο...ολα τα αλλα απλα θα γινουν...

νεφελη και εγω εχω αυριο ραντεβου για ντοπλερ...ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωω..να μας πανε ολα καλα κοριτσακι!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...