Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι νομιζουν πραγματι, καμια σχεση με το οτι εχω κανει μεχρι τωρα δηλαδή....

Τοσες βολτες, τοσο χαζι σε βιτρινες...

αλλα θα ηθελα να τα εχω κανει με παρεακι ρε γαμωτο... αλλα αμα δεν σε καταλαβαινιυν τι να κανεις....

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια να σας ρωτησω , εχετε διαφορα αγχοι του τυπου πως θα γεννησετε , αν ειναι καλα το μωρο και αλλα τετοια?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλα,εννοειται φυσαλιδα σιγα μην σκασουμε!!!!!!Αλλα οι διαπιστωσεις γινονται για να ξερουμε ολοι τι παιζει.Και οσον αφορα τα ξεκαθαρισματα τα εχω κανει κι εγω στους γονεις μου κυριως,σχετικα με τα σογια..Ο αντρας μου να δεις που ειναι κι ευαισθητος κι εκανε χρονια υπομονη με καποιους απο το δικο του σοι,τι σουτ τους εριξε τα τελευταια χρονια και δεν μετανιωνει καθολου...Καλα τους εκανε

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω , εχετε διαφορα αγχοι του τυπου πως θα γεννησετε , αν ειναι καλα το μωρο και αλλα τετοια?

κα8ε μερα...οοοοοοολη μερα :P

μην κοιτας που κανω την τρελη

dZJip3.png

Θα σε πριξω στα τηλ λεμε μαρη τρελή...ετσι για να μαθεις...

Fairy αν δεν εισασταν κι εσεις να τα λέμε ιντερνετικα και τηλεφωνικά καποιες φορες θα μου ειχε στριψει αληθεια!!!

Υγ. εγω απο τοτε που κανω συναντησεις με τη μαια του γιατρου εχω χαλαρωσει λιγακι αλλα μην φανταστεις οτι ειμαι και ζεν

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

φερι εδω και εγω....μεσα στο αγχος...οχι για το πως θα γεννησω γιατι το ξερω..δηλαδη το εχω κανει μια φορα...αλλα για το αν θα ειναι καλα το μωρακι μου....

μια χαρα θα ειναι...αντε τωρα....

φευγω τσουπες...τα λεμε αυριο...φιλιαααααααααααααααα!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

ο γιατρος σας ειπε πως θα γεννησετε ? εχετε προτιμησεις ? ακουω οτι πολλες κοπελες θελουν καισαρικη .

fairy εμεις παμε καταρχην για φυσιολογικο και βλεποντας και κανοντας...του ειπα οτι το μονο που δεν θελω ειναι να λυσομαναω απο τον πονο και να κοπανιεμαι 16 ωρες...

dZJip3.png

fairy εμεις παμε καταρχην για φυσιολογικο και βλεποντας και κανοντας...του ειπα οτι το μονο που δεν θελω ειναι να λυσομαναω απο τον πονο και να κοπανιεμαι 16 ωρες...

ακριβως το ιδιο ομως!!!!!!!!

απλα επειδη εχω αλοιωσεις στο ματι λογω μεγαλης μυωπιας και βαρυ μεγαλο μωρο 'ίσως ταλαιπωρηθω πολύ και δεν αντεξω το φτ και αρχιζω να φωναζω φερτε τα νυστερια...παντως καισαρικη με ολικη ΔΕΝ κανω με την καμια... για αυτο θελω απο νωρίς επισκληριδιο για να ειμαι ετοιμη

dZJip3.png

εμενα ο γιατρος μου ειναι τουφυσιολογικου με επισκληριδιο , βεβαια στην δικη μου κατασταση δεν ξερω τι θα κανει .Παντως νιωθω οτι το μωρο δεν εχει παρει θεση , θα δουμε και απο τον υπερηχο βεβαια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...