Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καλα....αν εχεις χρονο ...να πας να τα αλλαξεις...εμεις ευτυχως εχουμε καλογουστο σοι...καλα υπηρχαν και κατι ακραιες περιπτωσεις και εχωσα τον αντρα μου να παει να μου τα αλλαξει αλλα ηταν λιγες...

μπου ειναι οντως γαιδουρια...εγκυο γυναικα να την κρατανε ορθια στην ουρα...ελεος πια....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Βρε σεις με το Ικα πολυ τρεξιμο εχετε...

τουλαχιστον θα παρετε τιποτε φραγκα παραπανω???

Εγω στο δημοσιο δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου με τις αδειες και ακομη και ΠΗΤ δηλωσα αντι για 8/06...12/06.Αλλα απο επιδομα 1000 ευρω οτι κι αν κανεις-φυσιολογικο ή καισαρικη.Δεν με χαλαει,εδω με την"κριση"..μην τα κοψουν κι αυτα

ασε με αγαπη μου 8α μου κανουν το παιδι ροζ ονειδο αντι για...ονειρο! παντως ρε κοριτσια 8α το ξαναπω... δεν προκειται να ξαναπαω σε καμια απο αυτες τια παλιοχαμουρες τις ξαδερφες του... οποια γενουσε πρωτη εγω με τα πρεναταλ μου και τα baby dior μου... και αυτες οι καργιολες δεν με εχουνα παρει ΕΝΑ τηλεφωνο να δουνε τι κανω και πως πάω....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μαρα μην στεναχωριεσαι.....καλυτερα ετσι...να ξερουμε κι εμεις πως να κινηθουμε.Εμενα δεν με νοιαζει και τιποτε να μην φερουν αλλα οτι θα το σχολιασω ειναι σιγουρο.Να ειναι καλα οι γονεις μας και τα πεθερικα που κανουν κρα για το εγγονι και θα μας εχουν" κοκο κι αυγο"

γεια σας και παλι κοριτσια , εριξα εναν μισαωρο υπνο γιατι κουραστηκα αφου ολο το πρωι ημουν συνεχεια στο κρεβατι και εδινα οδηγιες απο το τηλ χαχαχαχαχαχα.

Καλα Μαρα μην νομιζεις και εμενα το δικο μου σοι μου εχει αγορασει δωρακια , απο το αλλο σοι , μου ηρθαν τα δανεικα που λεγαμε παλιοτερα θυμασαι ... ε τι μια τσαντα ολο μεταχειρισμενα ρουχα ...θελω και αλλα ??? μην ειμαι και αναισθητη !!!,χαχαχααχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλα μην νομιζεις εμενα η πε8ερα κινεζα μεχρι τωρα... ολο της δειχνω τι 8α παρω στη μικρη, εχει αποψη τυπου πολυ αναρχικο 8α το ντυνεις το παιδι αλλα για μπερντε..κουβέντα... ισα ισα που κλαιγεται με την κριση και τι 8α απογινει η ελλαδα... αει μωρη 8α της πω καμια μερα

α ρε μανουλιτσα μου....τελικα εχουν δικιο ρε...μανα μονο μια! οσο για τις άλλες τις σκροφιτσες ενοια σου και 8α τις κανονισω εν καιρω... μια μαλιστα γιορταζε προχτεσ και μου λεει η πε8ερα μου την πηρες να της ευθηχθεςις? σηλωσα φρυδι με τη μια και λεω δεν καταλαβα... αυτη με παιρνει στην γιορτη μου? πηρε να δει τι κάνω? εγω γιατι να την παρω? κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Γες νταρλινγκ αυτο το γαμωτηλέφωνο κανει τη διαφορα..

Εγω στα ελεγα τις προαλλες, θα κανω τρελες αλλαγες απο το Μαη και μετα...

Βαρεθηκα να νοιαζομαι για ολους και να εισπραττω αδιαφορία..

Ακομη και οι φιλεναδες μου νομίζουν οτι θα κανω παιδι και ειμαι πια εξωγηινος!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

απολυτο δικιο εχετε...αυτη η σκεψη και η κινηση ειναι που μετραει...οχι το ποσο ακριβο ή οχι ειναι κατι που θα φερουν.

Αλλα σου σπαει τα νευρα να διαπιστωνεις οτι εσυ νοιαζεσαι κι οι αλλοι κοιτανε μονο τον κ&^ο τους.

Κι οπως θελω θα το ντυνω πες της πεθερας σου Μαρα...Μοικανα θα της φτιαξω το μαλλι μολις γεννηθει.Αει στο καλο,μερικοι ανθρωποι δεν τρωγονται.Και στο λεω εγω που δεν εχω κανενα παραπονο ως τωρα απο την πεθερα μου

ρε μην σκατε με τετοια...

οταν σας τιμουν με την παρουσια τους ειτε τηλεφωνικη ειτε λαιβ να τους τιματε και εσεις...για τους αλλους δεν εχουμε...εμενα ευτυχως δεν μου λενε τιποτα οι γονεις γιατι τους εχω ξεκαθαρισει με ποιους θελω να κανω παρεα απο τους συγγενεις...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εγω σε γονεις τα εχω κοψει τα υποχρεωσεις και τετοια...οποτε δεν με πριζουν..

Οι γονεις του καλου μου πάλι ειναι ΑΠΙΘΑΝΑ ατομα...φτου φτου σταθηκα τυχερη σε αυτο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αμα ο αλλος ειναι ζωο κ οχι ανθρωπος τι να πεις... δλδ εμενα οι δικες μου οι ξαδερφες ειναι ηλι8ιες που με παιρνουν κάθε εβδομαδα?

οσο για τις φιλε ςμπου2 καλα κρασια..νομιζουν οτι επειδη ειμαστε εγκυες πρέπει να ειμαστε σε ενα σπιτι κλειδαμπαρωμενες και σε καμια επαφη με το υπολοιπο περιβαλλον

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...