Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

και θυμωνω απιστευτα που δεν πινω πολυ νερο....μου τη δινω μιλαμε...και θυμαμαι εσενα να λες ποσο σημαντικο ειναι το νερο....βλακεια μεγαλη κανω...αλλα δεν το ζηταει ο οργανισμος μου ρε μαμωτο....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!Ολα καλα?

φυσαλιδα μην ανησυχεις μωρε για το νερο...εχω κι εγω το ιδιο προβλημα.Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν επηρρεαζει το αμνιακο υγρο αλλα καλο ειναι να πινουμε γενικα για τα κυταρρα μας...Ας πουμε εγω που ειχα κανει μια ειδικη εξεταση πολυ πριν μεινω εγγυος εδειξε οτι τα τοιχωματα στα κυταρρα μου ειναι πολυ λεπτα+αφυδατωμενα.Πρεπει να πινουμε αλλα ελα που κι εμενα δεν κατεβαινει το ατιμο!!!!

Διαφημίσεις

ρε συ μαρα τα 5 λιτρα τα εννοεις ή ετσι το λες;;;εσυ μανα μου με 5 λιτρα την ημερα στην τουαλετα πρεπει να τη βγαζεις συνεχεια...:D:D:D

μαρσολαν δικιο εχεις ...αλλα που να βαλουμε μυαλο!!!!

tt1c3fef.aspx

kanonikoτατα....3-4 μπουκαλια του 1,5 λιτρου 8ελω ολη την ημερα..και ναι..ειμαι συνεχεια στο wc... αλλα απο μικρη επινα τρελο νερο...να σκεφτεις οτι στην αρχη οι γονεισ μ ανησυχουσαν μην εχω κανα ζαχαρο κλπ κλπ

dZJip3.png

μπραβο ρε φιλεναδα...πρεπει να εχεις σουπερ επιδερμιδα...το νερο μονο καλο κανει...εγω παλι μετα βιας φτανω το 1 λιτρο την ημερα...εε ενταξει θα πιω και κανα 2 φυσικους χυμους πορτοκαλι αρα το 1.5 λιτρα την ημερα το χουμε...αλλα μεχρι εκει...

tt1c3fef.aspx

φυσαλιδα,εκανα κι ενα αλλο κολπο(πριν αρχισουν οι εμετοι εννοειται)...αγορασα 2 μπουκαλια κορπη των 700 γρμ με το ρωγοβυζι απο πανω και εβαζα στοχο να τα εχω πιει και τα δυο μεχρι το βραδυ..Κουτσα-κουτσα τα καταφερνα..Και τωρα που ειμαι καλυτερα αυτο ξανακανω-εχω κι ενα διπλα στο κρεββατι γιατι πολλες φορες ξυπναω το πρωι και ειναι το στομα μου ξερο,χαλια.

Διαφημίσεις

το χα κανει αυτο μαρσολαν αλλα παλι ξεχαστηκα...δωσμου κανα τζανκ φαγητακι και στο χω τελειωσει στο λεπτο...γαριδακια και γενικα τετοια θκατακια...αλλα το νερο δυσκολευομαι η γυναικα...μπουαχχαααα:mad:

tt1c3fef.aspx

kalhmera.... καλα εμενα ο κυκλος μου ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ειναι????????????? δεν μου εχει φερει κανεις ουτε μισο κουβερτόνι... ουτε μισο φορμάκι.... καλά οι γονεις μου μου ειπαν οτι τελος του μηνα θα με δωσει χιλιαρικουμπα να την κανω οτι 8ελω.. η πεθερα κάνει την κινεζα.... και ολοι οι άλλοι ττπτ κανεις... μα καλα περιστοιχιζομαι απο γαιδαρια!!!!!!!!

με το χαρτομανι του ικα δεν μπορω να σας βοηθήσω..δεν εχω ικα και γενικα σε αυτα ειμαι άσχετη.... κατα τα άλλα ευτυχως ηρ8α γραφειο σημερα να εκτονωσω κάπου τα νευρα μου....

Γύρισαααααααααα....

Ειμαι πτωμα...

Κοριτσαρα μην ανησυχεις, εμενα ούτε ενα κουμπί δεν μου εχουν κανει δωρο...

Οι γονείς μου εσκασαν χιλιαρικακι και πληρωσαμε το καροτσι που ηθελαν να το κανουν δωρο, τα πεθερίδια επίσης καλυπτουν ποσο απο τις αγορες κουνια κτλ...

Οι λοιποι ουτε καλτσάκι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπου ηρθες;;ολα οκ;;;

μου θυμιζετε τα δικα μας στο πρωτο παιδι.....τοτε μας ειχανε σκασει και εμας ενα χιλιαρικακι και τα χαμε τακτοποιησει ολα μια χαρα...οσο για λοιπους συγγενεις μονο στο νοσοκομειο μας εφεραν τα δωρα τους...και λογικο μου φαινεται...και ειχαμε φτιαξει γκαρνταρομπα σουπερ θυμαμαι...δεν χρειαζοταν να ψωνισω τιποτα μετα....

γενικα μας εφερναν φορμακια, φορεματακια και γενικα ειδη ρουχισμου για βολτα...εσωρουχακια δεν εφερε κανεις...ααααααααα μας ειχαν φερει και κανα 2 αλλαξιες σεντονια για κουνια και 1 μπουρνουζι...

επιμενω μην παρετε πολλα πραγματα γιατι θα φυγετε "φορτωμενες" απο το μαιευτηριο...

tt1c3fef.aspx

α ναι υπέροχα βρε...

το περιβαλλον εξαιρετικο..

Πας σε υποδεχεται ο μετρ ρωταει αν εχεις κλεισει τραπέζι, σε παει και αρχιζει το πρώτο προγραμμα...

Ε μεχρι να βγει η φίρμα περνανε αρκετες ωρες αλλα οκ....

αχχχχχχχχχ λαλησα οπως καταλαβαινεις....ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ολοι, ουτε ενας δεν δινει θεση να καθισεις η σειρα λέμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...