Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

η αληθεια ειναι οτι δεν βαζω ευκολα κιλα αλλα ουτε και χανω ομως ευκολα. ειμαι σταθερη.

Τωρα για το maclaren το πηρα ουδετερο και για μελλοντική χρήση (σε 2ο παιδί δλδ, λεμε τωρα) σε γκρι πορτοκαλι. Οι αλλες επιλογες τοτε, ηταν ροζ-καφε και ροζ-μπλε. Πολυ δεσμευτικά χρωματα.

Αλλα νομιζω οτι το εχουν ακριβύνει παρα πολυ το καροτσι. Αν σκεφτεις οτι για ενα σκετο καροτσι δινεις 420 ευρω πια, εγω τωρα νομιζω οτι δεν θα τα εδινα. Οταν το πηραμε εμεις εκανε 320. Καλυτερα να το παραγγείλετε απο το ιντερνετ παιδια που ειναι πολυ πιο φτηνο. Το εχουν κανει πολλοι φιλοι μας και εχουν γλιτωσει πολλα λεφτα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το enternet δικιο έχεις, το ψάχνω αρκετά, κάποια πράγματα σίγουρα σκευτόμαστε να τα πάρουμε με αυτό τον τρόπο, αλλά για το καρότσι φοβάμαι μήπως γίνει καμία στραβεί. Πχ μήπως μας έρθει ελαττωματικό και δεν μπορούμε να το γυρίσουμε μετά.

εχεις ενα δικιο, αλλα αν το παρεις απο αξιοπιστο σαιτ, νομιζω δεν θα εχεις προβλημα. εμενα κανενας γνωστος μου δεν αντιμετωπισε τετοιο θεμα. κι εμεις ψαχναμε διαφορα πραγματα απο ιντερνετ. οι τιμες στην ελλαδα ειναι εξωφρενικες. εχουμε ξεφυγει τελειως.

εμεις και το κρεβατι της μικρης θελαμε να το παρουμε απ' εξω γιατί εδω το πουλουσανε 1000 ευρω και εξω 600 περιπου, αλλα επειδή ηταν επιπλο ήθελε φορτωτική και πηγαινε πολλα λεφτα με τα εξοδα αποστολής. τελικα το βρήκαμε απο τον αντιπροσωπο στην ελλαδα 800 και με μια κουνια απο το ΙΚΕΑ αλλα 200, συμπληρωσαμε το πακετο των 1000 ευρω που θελεις μινιμουμ για να κανεις ενα παιδικο δωματιο. Τελος παντων. Εγω δανειστηκα καλαθουνα και λικνο, το καροτσι ηταν για νεογεννητα οποτε ετσι βολευτηκα. Στο λικνο κοιμοταν το βραδυ, και ολη την ημερα την ειχα στην καλαθουνα στο σαλονι.

Ειμαι της αποψης, αν μπορεις να δανειστείς, να μην αγορασεις πραγματα που θα σου χρησιμεψουν για 2-3 μηνες. Τσαμπα εξοδα, και σου πιανουν πολυ χωρο μετα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

λοιπον rose στειλε μου και μενα πμ για fb

οσον αφορα το λικνο. το προτιμησα απο θεμα χωρου στην κρεβατοκαμμαρα και λογω στρωματο. Η καλαθουνα εχει ενα στρωματακι 2 εκατοστα παχος και το λικνο 10. Σαφως ειναι καλυτερο για να κοιμαται το παιδί. Την καλαθουνα με τη βαση με ροδακια την ειχα σε ολο το υπολοιπο σπιτι για την ημερα για να μπορω να την μετακινω ανετα οπου ηθελα. Εγω την εβαλα στο κρεβατι της στον ενα μηνα. Στο μηνα πανω σταματησα να χρησιμοποιω την καλαθουνα γιατι μου φαινοταν οτι το στρωματακι δεν ηταν καλο για το βαρος του μωρου (γουβιαζε) και εβαλα το λικνακι στο σαλονι μεχρι που η μικρη εγινε 3 μηνων οποτε και το επεστρεψα (γιατι μου το ζητησανε διαφορετικα θα την εβαζα κι αλλο)

Για αλλαξιερα, εγω που εχω παρει συρταριερα του ΙΚΕΑ, εχω παρει ενα στρωματακι αλλαξιερας απο το Mothercare και τη βαζω εκει πανω και την αλλαζω. Αυτη που πιανει πανω στο κρεββατι σ' εμας δεν εκανε γιατι η κουνια της ειναι οβαλ και τα καγκελα κανουν κυματισμο οποτε δεν γινοταν. Μια χαρα εχω βολευτει παντως ετσι.

4Rnfp3.png

Rose baby πού ωραίες οι φωτο από τα ταξιδάκια σου, αλλα και η δική σου φώτο πολυ ωραία. ολες μελαχροινες είμαστε!

Fairy baby μου σου έστειλε πμ

η φωτό στο προφίλ μου είναι και μοναδική φωτό που εχω απο εμένα

δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το να βάζω φωτό μόνο μετά απο ταξίδια

στον προφίλ μου έβαλα φωτό για να με αναγνωρίζουν όσοι με ξέρουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

νεφέλη για τόκυο πόσες ώρε πτήση είναι?

γιατί θέλω να πάω αλλά τα αεροπλάνα δεν είναι η αγάπη μου

Αν δεν είναι τότε δεν θα σου το συνηστούσα.

Κάναμε 11 με 11 1/2 ώρες για Σιγκαπούρη και 9 από εκεί μέχρι Τόκυο.

Η εμπειρία όμως είναι μοναδική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...