Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ρε παιδια ακουσα και αυτα περι βγενοπουλου αλλα δεν ξερω....

βρε μαμμυ θα με υποχρεωνες αν μιλουσες με τη φιλη σου που ειναι μαια εκει...θα θελα να εχω μια γνωμη απο μεσα...ρωτα τη αν μπορεις για την κατασταση της εντατικης νεογνων σε περιπτωση που παραστει τετοια αναγκη....και γενικα αν εχει ακουσει κατι περιεργο εκει μεσα και αν το συστηνει...

πραγματικα θα με υποχρεωνες...

γιατι μπορει ο γιατρος μου να υποστηριζει το γαια αλλα αυτον μπορει να τον συμφερει και οικονομικα να το υποστηριζει...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εμα8α απο το περιβαλλον της γυναικας του θεοφανους που γεννησε εκει προσφατα.. η μικρη εμεινε λιγο σε θερμοκοιτιδα λογω του οτι ηρ8ε νωροτερα και η βιλλυ εει τα καλυτερα για το νοσοκομειο και τις μαιες και το προσωπικο.. και στο παρεντσ αν δεις ολοι λενε τα καλυτερα ΕΚΤΟΣ απο την tarshou η οποια δεν ξερω γιατι αλλα φρομ ντει ουαν ξελυσαει εναντιον του γαια

dZJip3.png

φερακι οχι τον γιατρο τον βγενοπουλο το επιχειρηματια βγενοπουλο τον διευθυνοντα της Μig που εχει αγορασει τα παντα όλα

Γι αυτον λεω και εγω βρε Εχει και το μαιευτηριο Λητω ...αφραγκος εεε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ρε παιδια ακουσα και αυτα περι βγενοπουλου αλλα δεν ξερω....

βρε μαμμυ θα με υποχρεωνες αν μιλουσες με τη φιλη σου που ειναι μαια εκει...θα θελα να εχω μια γνωμη απο μεσα...ρωτα τη αν μπορεις για την κατασταση της εντατικης νεογνων σε περιπτωση που παραστει τετοια αναγκη....και γενικα αν εχει ακουσει κατι περιεργο εκει μεσα και αν το συστηνει...

πραγματικα θα με υποχρεωνες...

γιατι μπορει ο γιατρος μου να υποστηριζει το γαια αλλα αυτον μπορει να τον συμφερει και οικονομικα να το υποστηριζει...

Θα τη ρωτήσω και θα σου πω. Πάντως η δικιά μου μου είπε ότι έχουν δώσει τρελά χρήματα στους γιατρούς που πήγαν εκεί (για να πάνε). Αυτά που μου έχει πει η φίλη μου είναι ότι είναι πολύ ήσυχα και καθαρά και αν θυμάμαι καλά ότι εκείνη είναι στην εντατική στα νεογνά οπότε θα ξέρει σίγουρα να μου πει. Μόλις έχω νέα θα σου στείλω πμ.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ναι εχω διαβασει στο παρεντς για το γαια και σχεδον ολα τα σχολια ειναι θετικα....

φερι κατα τη γνωμη μου το λητω ειναι το καλυτερο ολων των νοσοκομειων....εκει γεννησα την κορη μου και ηταν ολα αψογα....μας εκαναν και ειδικα σεμιναρια θηλασμου τοτε...αν υπαρχουν ακομη , μην τα χασεις με τιποτα...θα μπεις ευκολοτερα στο πνευμα του θηλασμου.

tt1c3fef.aspx

Θα τη ρωτήσω και θα σου πω. Πάντως η δικιά μου μου είπε ότι έχουν δώσει τρελά χρήματα στους γιατρούς που πήγαν εκεί (για να πάνε). Αυτά που μου έχει πει η φίλη μου είναι ότι είναι πολύ ήσυχα και καθαρά και αν θυμάμαι καλά ότι εκείνη είναι στην εντατική στα νεογνά οπότε θα ξέρει σίγουρα να μου πει. Μόλις έχω νέα θα σου στείλω πμ.

καλα .....εισαι ο ανθρωπος μου....που μενεις να σου στειλω λουλουδια;;;:D

πραγματικα θα μου φυγει ενα αγχος αν μας τα πει η φιλη σου απο μεσα...αν ειναι και στην εντατικη νεογνων...εεε τοτε δεν το συζητω....θα περιμενω μαμμυ μου..ευχαριστω προκαταβολικα...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...