Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρε τι ωραια...θα εχετε παρεουλα η μια την αλλη....

ααα δεν σας ειπα ...σημερα θα παω στο γαια να το δω...να κανω και τις ερωτησεις μου....ο γιατρος μου συνεχιζει να το υποστηριζει με τα καλυτερα λογια...θα δουμε...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Ναι την ξέρω. Εμένα θα πάει στο Τζάννειο και θα τον αναλάβει ο διευθυντής της ΩΡΛ. Μακάρι να είναι και στον δικό μου τόσο καλά και να μην πονάει. Θα σας πω την Πέμπτη...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια οι θηλές σας έχουν σκουρύνει :oops:???

ναι...αρκετα και εχω βγαλει και την γραμμη αυτη την χαρακτηριστικη που κοβει την κοιλια στα δυο...:D

μαμμυ ολα καλα θα πανε...καλη του επιτυχια...

tt1c3fef.aspx

Κορίτσια οι δικές μου έχουν γίνει ... πιτσιλωτές!!!

ροζ με καφετι βουλίτσες σα φακίδες!!! γραμμή δεν έχω βγάλει καθόλου... Μήπως επειδή είμαι πολύ άσπρη???

Τι τραβάμε ρε παιδιά...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

βασικα βγηκε μια αποφαση που τους υποχρεωνει να κλεισουν επειδη δεν γινετε ιδιωτικη κλινικη να συστεγαζετε σε δημοσιο και παπαρια μαντολες..μλκιεσ του βγενοπουλου επειδη του χαλανε το μονωπολιο...στο γαια γενναει αυτη την εβδομαδα και η μαρινα βερνικου βεβαιως βεβαιωσ

dZJip3.png

εισαι μηπως πολυ ανοιχτοχρωμη μαρα;;;λενε οτι στις ανοιχτοχρωμες εμφανιζεται πιο αχνα ή καθολου...καλα και εγω ανοιτοχρωμη ειμαι αλλα μια χαρα φαινεται η γραμμουλα...

tt1c3fef.aspx

Εγώ είμαι κάτασπρη (αστακός γίνομαι το καλοκαίρι και στη σκιά!!!) με ανοιχτά μάτια και ανοιχτα καστανά μαλλιά. λες να γλιτώσω τη γραμμή??? μακαρι γιατί μου φαίνεται πολύ κάπως σε όσες την έχω δει. Οχι βέβαια ότι αν βγαλώ θα σκάσω... σιγά... εδώ εκανα μια κοιλιά μπαλόνι στη γραμμή θα κολλήσω!!! Ο καλός μου πάντως συνέχεια φωνάχει να ... κόψω τις μπύρες γιατί έχω κάνει πολύ κοιλιά :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...