Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κοριτσια μολις εκλεισαν τα επιπλα :-P ειχα ανοιχτη ακροαση με το καταστημα στο κινητο .Για το στρωμα θα παρω τηλ να τους πω μολις μιλησω με καποιον παιδιατρο , μου ειπαν οτι εχουν απο την μια κοκοφοινικα και απο την αλλη λατεξ και ενα αλλο που προσαρμοζεται με το σωμα τουμωρου αλλα εχει ελατηρια .

Αντε καλοριζικα να ειναι , αγχωθηκα λιγο σκεφτομαι μηπως ειναι νωρις τελικα ελπιζω να πανε ολα καλα ως το τελος .Φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα μανούλες... :D

Μάρα κι εμένα μια από τα ίδια δε μου έχουν φέρει τίποτα. Μόνο μια γνωστή μου μου έδωσε καροτσακι (το 3ο της chicco) που θα το έχω στη μητέρα μου όταν θα έχει τη μικρή στο σπίτι να μην κουβαλάω και καρότσι...

Εχω πολύ άγχος με τον άντρα μου γιατί θα μπει την Τετάρτη να κάνει επέμβαση στο διάφραγμα και με φοβίζει γιατί δεν έχει ξαναπάρει ποτέ νάρκωση. Δεν του το δείχνω καθόλου άλλα μέχρι να βγει από το χειρουργείο θα έχω δει αγγέλους...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

μαμι το διαφραγμα δεν ειναι τπτ χρυσουλι μου... με το που θα μπει, 8α βγει μην σε αγχωνει καθόλου.., ;)

μωρε το ξέρω, σε νοσοκομειο δουλευω. Αλλά όπως και να έχει το σκέφτομαι... τον λυπάμαι για την ταλαιπωρία... αλλά τι να κάνουμε αφου πρέπει να γίνει...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλυτερα τωρα να ξεμπερδευει και να μην ταλαιπωρητε με την αναπνοη του ο ανθρωπος.. φαντασου να εχεις στο σπιτι το μπεμπε ΚΑΙ τον συζυγο να κανει σνιφ σνιφ σνιφ

dZJip3.png

mammy μην αγχωνεσαι για το διαφραγμα...δεν ειναι τιποτα...εκανε και ο αντρας μου τα χριστουγεννα μαζι ομως με αμυγδαλες....μου ειπε χαρακτηριστικα οτι αν δεν ειχε βγαλει τις αμυγδαλες δεν θα ειχε καταλαβει τιποτα ....δεν πονουσε καθολου μετα και ολα ηταν περιφημα....οσον αφορα τη μυτη...γιατι οι αμυγδαλες τον πονουσαν μετα και γενικα δεν μπορουσε να φαει...

φερι καλοριζικα!!!!!!!:D

μαρα αν τα δεις ολα μαζεμενα ...ναι χαλαρα και σου βγαινει το 10χιλιαρο την πρωτη φορα...την δευτερη ομως που θα εχεις ετοιμα πραγματα πολλα, θα εισαι πιο ανετη οικονομικα....;)

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Ναι εννοείται, γι'αυτό και το κάνει τώρα. Σε όσους πήγε του είπαν ότι στα 45 και μετά θα έχει μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή... οπότε καλύτερα τώρα πριν έρθει και το μπουμπουκάκι μας...

Μου φαίνεται Μάρα θα μείνουμε τελευταίες να πάρουμε τα επιπλα κλπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...