Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ΚΑλημέρα και από μενα...Τι κάνετε κοριτσια????

ΜΕ το ζόρι ξύπνησα, νιωθω πολύ πτώμα..

Χθες το βραδυ με επιασε και εφτιαξα σπιτικες κρεπες με νουτελα... Στις 2 το πρωί ετσι??? χαχαχαα

Σε κανα μισάωρο θα ξαναφύγω για ΙΚΑ...αχ να δω τι με περιμενει πάλι με την γαιδουρια που θα συναντήσω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ..ΑΡΧΙΖΩ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΓΔΥΣΙΜΑΤΑ ....ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ..ΑΠΟ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ..ΜΟΝΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ..Α ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ μου ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ..ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕς ΓΕΜΙΣΑ..ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΤΖΑΜΟ-ΝΥΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ!ΚΑΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ!ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ!Α ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑ!ΑΧ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΑΑΑ????

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

sMOUTSAKIIIIII ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..ΓΚΕΛΗ ΚΑι ΜΠΟΥΜΠΥΚΑ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΚΙ ΕΓΩ ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩ Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΠΗΡΑ ΣΙΡΟΠΙ MAALOX ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΝΑΝΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ Ο ΟΙΣΟΦΑΓΟΣ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

oooooooooooooooooooooooooooooooo

ααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

κρεπες με νουτελα....................εμοτικον που του τρεχουν τα σαλια τοσο πολυ που δεν μπορει να μιλησει.....

σμουτσακι με το καλο κοπελα μου η μικρη σου....μην εχεις αγχος...μια χαρα θα περναει....θα μιλησει και πολυ γρηγορα....

ζωζα καλα αποτελεσματα!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Σμουτσάκι θα περασει σούπερ η μικρή, μην αγχωνεσαι, είδα ειναι πολύ ομορφος ο σταθμός...

Σήμερα λέω να ξεκινήσω το πλυσιμο (ρουχακια - σεντονακια - μπλ...μπλα....) αλλά νυσταζωωωωωω

Ας τελειωσω απο το ΙΚΑ και αννννννν εχω επιβιωσει θα τα κανω κι αυτά!

μπουμπου καπου ειχες ποσταρει τα δικαιολογητικα για την αδεια τοκετου αν θυμαμαι καλα...

πηρα σημερα στο ικα και μου ειπαν οτι πρεπει να παω να τα καταθεσω αφου παω πρωτα σε ενα γυναικολογο του ικα και αξιολογησει βαση πητ ποτε πρεπει να σταματησω τη δουλεια...

μου ειπαν στο ικα λοιπον να παρω το χαρτι αυτο του γυναικολογου του ικα και αφου το υπογραψει ο εργοδοτης μου να παω στο ικα με το βιβλιαριο μου και μια εκτυπωση τουλαχιστον 200 ενσημων...

ξεχναω κατι;

tt1c3fef.aspx

Το έκανα πρόσφατα οπότε ακου οδηγίες κοριτσάκι...

Παιρνεις το 184 και ζητάς ραντεβού στο κεντρο μανας και παιδιού που ανηκεις...(προσοχή εκεί που ανηκει το βιβλιαριο σου - διοτι εμενα δεν μου το είπαν και ετρεχα δυο μέρες)

Σου κλείνουν ραντεβού...

Πας εκεί με μια βεβαιωση από το γιατρό σου που να αναφερει TEP και ΠΗΤ.

Τον τελευταίο υπέρηχο (παρε και το Β επιπεδου μαζί, μερικοι ειναι στριμμένοι)

Το βιβλιάριο του ΙΚΑ σου

(Εκτυπωση ενσήμων δεν μου ζήτησαν)

Ο γυναικολόγος εκει του ΙΚΑ σου συμπληρώνει ενα χαρτι και μετα σου δίνουν άλλο ένα απο τη γραμματεία για να το πας στον εργοδότη σου.

Συμπληρωνει και ο εργοδδότης το δικο του χαρτι και με τα δυο πλεον αυτα χαρτια και το βιβιαριο σου πας στο ΙΚΑ που ανηκεις (στα διοικητικα) να πληρωθείς.

Εγω σημερα θα παω εκεί!

ευχαριστω μπουμπου μου...

απλα μου ειπαν στα διοικητικα του ικα να παω με ολα αυτα που αναφερεις (χαρτι γυναικολουγου ικα και χαρτι εργοδοτη) οταν θα εχουν ξεκινησει οι 56 μερες της αδειας τοκετου..οχι νωριτερα.

δηλαδη οπως το υπολογιζω σε 2 εβδομαδες απο τωρα...αλλα στο γιατρο του ικα θακλεισω ραντεβου εντος της εβδομαδας.

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

kalhmera.... καλα εμενα ο κυκλος μου ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ειναι????????????? δεν μου εχει φερει κανεις ουτε μισο κουβερτόνι... ουτε μισο φορμάκι.... καλά οι γονεις μου μου ειπαν οτι τελος του μηνα θα με δωσει χιλιαρικουμπα να την κανω οτι 8ελω.. η πεθερα κάνει την κινεζα.... και ολοι οι άλλοι ττπτ κανεις... μα καλα περιστοιχιζομαι απο γαιδαρια!!!!!!!!

με το χαρτομανι του ικα δεν μπορω να σας βοηθήσω..δεν εχω ικα και γενικα σε αυτα ειμαι άσχετη.... κατα τα άλλα ευτυχως ηρ8α γραφειο σημερα να εκτονωσω κάπου τα νευρα μου....

dZJip3.png

καλημερα κοριτσια

Εμενα πηγε σημερα ο μπαμπας μου στο γραφειο μου με το χαρτι που εδωσε ο γιατρος μου (ανηκει στο ικα) και το υπεγραψαν .Εχω τυψεις που δεν παω γραφειο ελεος!!!!

εχθες δεν ημουν πολυ καλα με επιασε μελαγχολια , νευρα ολα μαζι .Περασα μια βολτα απο το μεσα δωματιο οχι το παιδικο το αλλο που τα εχουν χωσει ολα μεσα και πραγματικα με επιασε κριση , ποτε θα τα φτιαξω εκει μεσα?μετα με επιασε κριση οτι δεν εχω κανει τις ετοιμασιες που θα πρεπε για το παιδακι μου και αρχισα να κλαιω !!!!

Τωρα εχω εγω αγχος για ολα , αυτη την εβδομαδα θα παω γιατρο ελπιζω να ειναι ολα καλα κυριως για το μωρο μου.

Σημερα θα πανε να κλεισουν το δωματιο επιτελους .Θα μιλησω τηλεφωνικα μαζι με την κοπελα για το στρωμα κυριως .Σκεφτομαι να παρω κοκοφοινικα .Σμουτσακι τι στρωμα εχεις παρει ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Fairy μου λίγη υπομονή ακόμη κοριτσάκι μου. Σε λίγο καιρό θα μπούμε στον μήνα μας. Για τις ετοιμασίες να μην ανγχώνεσαι, θα έχεις πολύ χρόνο και μετά την γέννα να τα κάνεις σιγά σιγά.

Και εγώ έχω γιατρό την Τετάρτη το πρωί και έχω αρχίσει να ανγώνομαι. Μακάρι να συνεχίσουνε να μας πηγαίνουνε όλα καλά θεούλη μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...