Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλησπέρες κοριτσάρες...

Βανιλίτσα πότε πήγες Δημα? Ειχα παει και εγω την προηγουμενη εβδομάδα για να κάνω την εξόφληση..

Η κοπελίτσα στον οροφο με τα πολύ ομορφα μάτια ειναι γνωστρια του θέματος πάντως..

Εμεινα πολύ ευχαριστημένη γενικά, μου φεραν τα πάντα, τα πραγματακια βρεφανάπτυξης τα κρατησαν στο μαγαζί να μου τα παραδώσουν με τα έπιπλα - μεγαλη εξυπηρέτηση αυτό.

Επιπλέον εκαναν δωρεάν παράδοση και συναρμολόγηση και ούτε γρατζουνίτσα πουθενά! ΚΑι από την εκπτωση 'εμεινα πολύ ικανοποιημένη...

Ρουχάκια δεν εχει πολλά του γούστου μου για αγοράκι, αλλα ολα τα άλλα ειναι σούπερ μιας και εχει πολλά brands.

Νεφελάκι μου, μεγιά τα ράφια αγάπη... Μην αγχωνεσαι για τίποτα - είμαστε στην τελική ευθεία και δεν θα στραβωσει ΤΙΠΟΤΑ λέμε...Εχεις φτασει και στην εβδομάδα που η μαία μου σηματοδότησε ως πολύ πολύ καλή- οπότε μην χαλιέσαι!

Μόλις γυρισα απο μια τελέια και τεραστια βολτα στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, περπατουσαμε με τις ωρες μαζί με τον καλό μου και τον κοκερινο μας...Σούπερ ηταν λιαστηκα και πήρα και τον αερα μου

Επεξεργάστηκαν by _mpoumpou_

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες...

Εγώ ενώ έχω καταλήξει τι θέλω να πάρω θα καθυστερήσω καμιά εβδομάδα ακόμα για τις παραγγελίες. Ο καλός μου θα κάνει μια επέμβαση για διάφραγμα και θα έχω ρόλο... νοσοκόμας :). Οπότε πάω λίγο πίσω αλλά δε με πειράζει. Να πάνε όλα καλά με τον αντρούλι και έχω χρόνο για τα ψώνια.

Όσο για τα ρουχαλάκια και τα ζιπούνια αποφάσισα να τα πάρω όλα οσα χρειάζομαι εγώ και αν μου φέρουν και ότι μου φέρουν να το αλλάξω σε μεγαλύτερα νουμερα για αργότερα. Με αγχώνει να μην έχω ότι χρειάζομαι από την αρχή και να περιμένω αν θα μου φέρουν κάτι. Από έπιπλα θα πάρω κούνια, αλλαξιέρα- συρταριέρα, λίκνο-κρεββάτι,καρότσι και μπανάκι. Παρκοκρέβατο και κούνια ριλάξ θα τα πάρω αργότερα γιατί μπορεί να μου φέρει κανείς κατί τέτοιο και δεν τα θεωρώ άμεσης ανάγκης. Τι λέτε εσείς? Μήπως έχω ξεχάσει κάτι που θεωρείτε απαραίτητο και δεν το θυμάμαι???

Φιλακια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Γιουχουουοουουου....

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

Ρε μπουμπου παλι στα ιδια μερη ημασταν γαμωτο. Εγω ειχα παει στο μουσειο σημερα και μετα βολταραμε κι εμεις λιγο εκει. Κριμα δεν σε πετυχα.

Σημερα εχω διαυγεια, θα απαντησω σε παλιες ερωτησεις.

Νεφελη ειχες ρωτησει αν ο καλογερος ειναι λευκος η ζαχαρι, ειναι λευκος, με ροζ και λιλα.

Ζωουλα ειχες ρωτησει αν ηταν λιγο να κατσεις κανα διμηνο και μετα να γυρισεις. Ναι, νομιζω οτι το διμηνο ειναι νωρις, οχι για το μωρο αλλα για σενα. Φαντασου οτι το μωρο μεχρι 2 μηνων περιπου ξυπναει συνεχως τη νυχτα κι εσυ εισαι ενα ρακος. Συν οτι θες και ενα διαστημα να συνελθεις απο εγκυμοσυνη, τοκετο κλπ. στην καλυτερη των περιπτωσεων πες οτι το μωρο κοβει το βραδυνο ξυπνημα στους 2 μηνες, θες κι εσυ λιγο καιρο μετα για να συνελθεις. Γνωμη μου ειναι αν αντεχετε, κατσε κανα τετραμηνο.

Καροτσια,πορτ μπεμπε, καθισματακια, καλαθουνες.

Εγω δεν ηθελα με τιποτα σετ (3 σε 1).

Δανειστικα μια καλαθουνα και ενα λικνο (τα επεστρεψα στους 2 και 3 μηνες αντιστοιχα και δεν τα εχω στην αποθηκη να μου πιανουν χωρο)

Αγορασα ενα μικρο και ελαφρυ καροτσι απο νεογεννητα (maclaren xlr)

Αγορασα καθισματακι αυτοκινητου 0-18 που θα το κρατησω μεχρι 4 χρονων περιπου.

Εγω ετσι βολευτηκα.

4Rnfp3.png

νιου μαμμυ, καλα τα λες, εγω απο τη γεννα, εχοντας αλλαξει τα περισσοτερα ρουχαλακια σε αντιστοιχης εποχης για ενος ετους, εχω ετοιμα τα ρουχα της για εκεινη την ηλικια.

Εμεις κοριτσια πηραμε ενα καθισματακι φαγητου-ριλαξ-κουνια της peg perego, που κοστιζει τα κερατα του βεβαια, αλλα η μικρη ειναι 8.5 μηνων και το χρησιμοποιω ήδη 7,5 μηνες. Τα εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω.

Λειτουργει σαν ρηλαξ απο 0-6 (και ακομα και τωρα, κοιμαται ανετα εκει), γινεται κουνια, και γινεται και καθισματακι φαγητου μεχρι 3 χρονων περιπου. Ειναι το peg-perego tatamia, και νομιζω οτι ειναι το καλυτερο πραγμα που εχουμε αγορασει (350 ευρω)

4Rnfp3.png

Σμουτσακι και εγω ετσι εχω σκεφτει για το καθισματακι αυτοκινητου αλλωστε ολο μονιμα στο αυτοκινητο θα ειναι αφου το βγαλε βαλε ειναι κουραστικο .

Αυριο επιτελους πανε να μου τα κλεισουν τα επιπλα .

Α κατι που ηθελα να σας ρωτησω και ειναι σουπερ SOS το στρωμα που πηρατε ηταν με κοκοφοινικα? Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι αυριο πανε να τα κλεισουν. Εχω ακουσει οτι αυτο ειναι για μωρα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Καλως το Σμουτσάκι...οχι ρε γαμώτο και είμασταν στο ιδιο σημειο, μαλιστα καθισαμε και αρκετη ωρα απέξω απο το μουσείο!! και μετα πάνω κάτω βόλτες!! Κρίμα θα ηταν τέλεια να σας πετυχαίναμε!!!

α δεν πηρες απο το ιδιο μαγαζι μπουμπου?

Ο καλός μου είναι σχεδιαστής - κατασκευαστής παιδικών (οχι βρεφικων) επίπλων οπότε εχει συνεργατες που του δινουν στρωματα για παιδικά και θα τα παρει απο κει αφου αυτοι τα δινουν και σε ολα τα βρεφικα καταστηματα!

Γεια σε ολες τις κοπεεελεες,

πως ειστε?Ανανεωθηκατε σημερα με τις βολτιτσες βλεπω!Εδω σε εμας κανει λιγο κρυο,εχει και υγρασια..αλλα οκ ολα καλα!!!Αντεχουμε

Κοριτσια ουτε σε εμενα εχουνε φερει τιποτε και δεν εχω και κανεναν να δανειστω γιατι ειμαι η πρωτη απο φιλες και συγγενεις που γενναω οποτε ολα μονη μου τα πηρα.Εχω ακομη εκκρεμοτητες βεβαια..αλλα το shopping therapy εχει μελλον:D

Καθισματακι αυτοκινητου εγω πηρα της Recaro 0-13 μαζι με την βαση isofix για να το εχω αναποδα και να μην μπλεκω με ζωνες κλπ..

Καροτσακι κι εγω ελαφρυ Μακλαρεν..Πορτμπεμπε θα παραγγειλω μεσα στην εβδομαδα γιατι δεν θελω καλαθουνα

Οσο για το στρωμα κι εγω εμαθα οτι το λατεξ ειναι πλεον η καλυτερη επιλογη και αυτο προτεινουν και οι περισσοτεροι παιδιατροι.

Κι εχουμε ακομηηηηη...πολυ δρομο:D

Διαφημίσεις

aaaaaaaaaaaaaaaax με εφαγε το σουβλακι!!!!!! με τσακισε στην καούρα.... το εφαγα μπασ και αλλαξει η ψυχολογια μου αλλα με τσάκισε...

παω να κοιμηθω...δεν το εχω σημερα

σι γιου τομορο

dZJip3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

καλη εβδομαδα!!!

τι μου κανετε;;;

προετοιμαζοσαστε βλεπω με τα δωματιακια σας!!!!!

εγω θελω να παω να παρω ζιπουνακια στη μπεμπουλα μου....γενικα ειμαι πληρης αλλα θελω τα ζιπουνακια της να ειναι καινουργια....

την τεταρτη παω για ντοπλερ...θα ειμαι ακριβως 30 εβδομαδων...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...