Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

α καλα μαιρη εχεισ δικιο ειμαι γελοια.....δεν ξερω το κινητο μ απεξω....ρε μπου2 κανε μια καλη ρε μαναρι μ και ριξε το τηλ μου μια

τρελόγκα, να το στειλω με πμ καπου??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α καλα μαιρη εχεισ δικιο ειμαι γελοια.....δεν ξερω το κινητο μ απεξω....ρε μπου2 κανε μια καλη ρε μαναρι μ και ριξε το τηλ μου μια

Είσαι κι εσύ... Μια απ΄τα ίδια! Όσες φορές μου ζητάνε το κινητό, σχεδόν πάντα δίνω του "πασά"... :|

2522daf9de.png

swGop2.png

Kαλά εγω αφορμή θέλω για βόλτα...

Αλλωστε επειδη μεγαλωσα στα εξοχικα και εξωτικα προαστεια της Αττικής ημουν παντα μακρια απο ολους, οποτε οι αποστασεις δεν μου κανουν εντύπωση...

Γεια σου Maryyyyyy

Αυτά τα εξωτικά είναι που με τρελλαίνουν!!! :cool::cool::cool:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν εδέησα να μαγειρέψω σήμερις... Ομως εφτιαξα αυγά με bacon για πρωινό στον καλό μου...

Λεμε να παρουμε το σκυλο και να παμε καμια βολτούλα και να κανουμε τσιομπ τσιομπ τίποτα προχειρο!

Πωπω καιρό εχω να φαω γεμιστά!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω εφαγα ταρτα λαχανικων με γιαουρτι...συνταγη απο πρωιναδικο που κοπιαρε το πε8εριδιο....ωραιοτατο και ελαφροτατο

Πώπω! Τι μου λες τώρα! Τέλεια ακούγεται.

Πάω να φάω τα γεμιστούλια. Ευχηθείτε μου να μην με ξεσκίσουν μετά οι καούρες. Ήδη ήπια δύο σόδες από το πρωί.

Σας φιλώ! Τα λέμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

Εγώ δεν εδέησα να μαγειρέψω σήμερις... Ομως εφτιαξα αυγά με bacon για πρωινό στον καλό μου...

Λεμε να παρουμε το σκυλο και να παμε καμια βολτούλα και να κανουμε τσιομπ τσιομπ τίποτα προχειρο!

Πωπω καιρό εχω να φαω γεμιστά!

Ααααααααααααχ αυτά τα πρόχειρα! Πόσο μου έχουν λείψει...

Καλά να περάσετε!

Τώρα την κάνω για τα καλά.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Μου περνάμε τα ράφια στο δωματιο της μπουμπούς τώρα, αλλά τελικά θα μπούνε όλα οριζόντια για να είναι πιο σταθερά. Σύντομα θα σας βάλω και φώτο.

Αχ βρε κορίτσια τι άνγχος είναι αυτό που με πιάνει! Θεούλη μου τόσες ετοιμασίες έχουμε κάνει να πάνε όλα με το καλό και να γεννηθεί η μπεμπούλα μας. Αρχίζω πάλι να παθαίνω φρίκες αντί να χαίρομαι!

γειας σας κοριτσια ....τι μου κανετε???πως ειστε???εγω μολις μαζευτηκα....πηγα για περπατημα σημερις...χιχιχιχιχι!!!καλα ηταν:Pκαι μετα για μαμου σε ταβερνουλα!!!!

ενα σιναχακι το αποκτησα βεβαιως βεβαιως....αλλα τελοσπαντωνε:shock:

απο την αλλη βδομαδα θα αρχισω και γω τις παραγγελιες μου για το δωματιακι του μπεμπε μου, και μια αγωνια την εχω!!!!Ολο χαζευω τα περιοδικα και το ιντερνετ και μια αποφαση δεν την εχω παρει!!!!

τελικα δεν θα θα παρω το diamante , εχω ξετρελαθει βεβαια με αυτο το κομματι πραγματικα ειναι το ομορφοτερο αλλα εκει στον Δημα οι κοπελες με επηρεασαν λεγοντας μου οτι το μωρο μεγαλωνοντας δεν θα βολευτει σε κουνια και θα θελει κατι γερο και σταθεροτερο και μαλλον θα επιλεξω κατι που να γινεται μετα και κρεββατακι!!!;):tongue:θα δουμε....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σου Βανιλίτσα!

Η κούνια μπορεί να χρεισιμποιηθεί και για τα επόμενα παιδάκια, εξάλου σε συτή το μωρό μπορεί να κοιμηθεί τουλάχιστον μέχρι 3 χρονών. Αλλά εξαρτάται βέβαια και τι θέλετε και εσείς πάνω από όλα.

Με το καλό σου εύχομαι να γίνουνε όλες οι αγορές σου και σύντομα να γεμήσετε το δωματιάκι του μπέμπη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...