Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια ,καλημερα γκρινιαρα Μαρα :tongue:.

Κοριτσια το καροτσι που λετε οντως ειναι βαρυ .Τωρα για ολο το συστημα (και τα 3) να σας πω την γνωμη μου,το πορτ μπεμπε εξαρταται αν θα σας βολεψει στο θεμα του υπνου τις πρωτες μερες ,Εγω για παραδειγμα θα παρω μια καλαθουνα , δεν θα μου βγει και αχρηστη γιατι μετα θα βαλω τα αρκουδακια της μικρης;) Αν εχεις χωρο να την κοιμηζεις μην το παρεις .Για λιγες ωρες μπορει να καθεται στο καθισματακι του αυτοκινητου.

Εν το μεταξυ εγω σκεφτομαι να παρω καθισματακι ανεξαρτητα απο ολο το συστημα (τριων κομματιων) γιατι λενε οτι της igglesina ειναι για ως 9 κιλα μωρο ενω καποια αλλα ειναι ως 18 κιλα .Θα δω βεβαια και τι θα μου πουν στο καταστημα .

Απο δωρα κοριτσια εγω εχω γεμισει τελικα μου χαρισαν κιολας κατι πραγματακια οποτε τελικα ισχυει .Βαλτε και τις επισκεψεις στο μαιευτηριο θα μαζευτουν πολλα κορμακια .

Σημερα ηρθε μια φιλη μου το πρωι για καφε και εφερε μια κουβερτουλα μπορει να μην την χρειαστω τωρα αλλα απο οκτωμβριο θα την χρειαζομαι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lol φερουκλα..... τι να πω...εμενα δεν μου εχει φερει κανεις τπτ...ισως περιμενουν να ερ8ουν στο χοσπιταλι...καλα απο το σοι του αντρα δεν περιμενω κ τπτ..εδω στο γαμο και μασ γεμισαν.,,,κορνιζεσ,,,,τι να πεις...αμα δεν του κοβει του αλλουνου

αλλα ειλικρινα 8α η8ελα καποιος να ερ8ει σπιτι να χαζολογησουμε και να μου φερει και για το καλο...μην φανταστεις.. εστω μπατονετες που λενε

dZJip3.png

Αχ γιατι να ειμαι στο κρεβατι ? θα ερχομουν εγω να σου φερω και δωρακι για την μπουμπουκα σου

αχχχχ φαιρουλα μου....σαν να ηρ8εσ ειναι....απλα ωρες ωρες με πιανει το παραπονο...ειμαι και χαζοι χαδιαρα και 8ελω να τους...απασχολω ολους...ειμαι κακομαθημενη :P

απλα εχω απορησει με το σοι του ηλια....50 ξαδερφια...ολοι στην απαξιωση??? ουτε ενα τηλ δεν εχουν παρει τοσους μηνεσ να δουν τι κανω..κ εγω γαμω την τυπικη...στα βαφτισια τους και στους γαμους τους με τα δωρα μου με τα σεα μου κλπ κλπ

dZJip3.png

κοριτσαρες μουυυυυυ

τι κανετε???

Μάρα μου ουτε εμενα μου εχουν φερει τίποτα - ουδείς, ουτε ερχεται και καμια απο τια ανεπρόκοπες τις φιλεναδες μου να χαζολογησουμε...

Θα παρηγορηθουμε μεταξύ μας μου φαίνεται...

Εγω εχω παρει οτι ειναι αναγκαιο χωρίς να υπολογίσω τι θα μου φερουν... εννοω οτι ειμαι καλυμενη οταν γυρισω σπιτι απο ολα (οχι σε υπερβολικες ποσοτητες) ο[ποτε σκασιλα μου αν θα φερουν κατι και τι...

ξερετε τι μου ελειψε και θα το ηθελα και δεν το ειχα??? θα ηθελα οτι εχω διαλεξει να ειχα μαζι μια φιλη, να κοιταξουμε τα σχεδιακια, να λιωσουμε, να γελασουμε ολα αυτα.... γιατι ο καλος μου ενω ειναι ξετρελαμενος, παμε στα μαγαζια καθετσι σε καρεκλες, καναπεδες, σκαμπο, σκαλες, πατωμα και μου λεει διαλεξε οτι θες...

Ε, δεν το ευχαριστιεμαι...αληθεια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ε ολοι οι αντρες ετσι κανουν καλο μου...κα8ονται με το εσπρεσακι τους και σου λενε κανε οτι 8ελεις....

παιδια να δειτε που ειμαι ματιασμενη....λυσαξε χτεσ η πε8ερα μ που με εβλεπε να μαζευω ντουλαπεσ και να μην κουραζομαι...πηρε τηλ τη μανα μ και να της λεει μα να τη δεις πως πηγαινε σβπουρα σε ολο το σπιτι κλπ κκλππ

για αυτο νιωθω ετσι μεσα στο παραπονο και την γκρινια..

dZJip3.png

Μπουμπου -Μαρα δεν συναντιεστε να αλλαξετε δωρακαι αποψεις?

Καλα εμενα ειναι οι αδελφες της μανας μου με τις ξαδελφες αλλιως σιγα .Ειναι και η κατασταση μου τετοια που προφανως ολοι με λυπουνται στην ξαπλα ολη μερα :|

Διαφημίσεις

Kαλά οτι θα συναντηθούμε εννοείται, ασε που εχουμε και κοινο background και κοινούς γνωστούς...χιχιχιιχ

Λοιπόν fairy οποτε γουστάρεις πες μας να σου κουβαληθούμε για παρεάκι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Σημερα τι θα κανετε κοριτσια , δεν θα πατε να μαζεψετε λιγο ηλιο μπας και φερεται και εμενα??:tongue:

Kαλά οτι θα συναντηθούμε εννοείται, ασε που εχουμε και κοινο background και κοινούς γνωστούς...χιχιχιιχ

Λοιπόν fairy οποτε γουστάρεις πες μας να σου κουβαληθούμε για παρεάκι!

Βγηκατε γνωστες βρε θηρια !!!! μπραβοοοο

Αμα ρθειτε θελω και δωρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (πλακα κανω)θα βρεθουμε σιγουρα παντως αχ μακαρι να με σηκωσει οταν μπω στον μηνα μου .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...