Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

popo ειναι φοβερο να 8ελεις να φας...αλλα να μην ξερεις τι....δραματικο μπορω ναπω

ετσι ειμαι εδω και μια ωρα και κατι...και τωρα φυσικα μονο το τσαο κανει ντελιβερι...εκτός και αν φαει χωσιμο ο χαζμπαντ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

και να ειναι βραδυ , καλε ξερετε τι θελω να φαω? κρεμα φαριν λακτε γιωτης ...μηπως τελικα εγω ξεμωραθηκα???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

πωπωωωωωω σουβλακι κολωνακι...μιαμ μιαμ ποσο καιρο εχω να παω λεμε!!

εμενα με κοβω για σαντουιτσακι απο αυθεντικον... γιαμ...

φαριν λακτε??? Φαιρυ μου πως σου ηρθε??αβυσσος η ψυχη μας ετσι??

εγω παντως τις προαλλες εφτιαξα μπισκοτοκρεμα....

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Χθές πηγαμε με τον άντρα μου στο ΛΗΤΩ και στο MOTHERCARE που είναι στο Περιστέρι. Είδαμε κούνιες, καρότσια κλπ. Μας άρεσε πολύ ένα καρότσι της PEG PEREGOT (pliko P3 modular switch) το οποίο κάνει 750 ευρώ ...και έχει εξτρα και καθισματάκι αυτοκινήτου και πορτ μπεμπε. Εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσει κανεις το πορτ μπέμπέ περισσοτερο από δυο μηνες...μετά τη γέννηση. Μήπως το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι τελικά άχρηστο? Μηπως είναι καλύτερο να πάρει κανεις ένα απλό καρότσι, που να χωράει στο αυτοκίνητο, το οποίο να είναι και ελαφρύ από μόνο του (5 κιλά περίπου) για να μη σου βγαίνει η πίστη να το σπρώξεις σε ανηφόρες και πεζοδρόμια? Αυτό το συγκεκριμένο ζύγιζε από μόνο του 8 κιλά...δεν το θεωρείτε λίγο βαρύ?

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα κορίτσια. Χθές πηγαμε με τον άντρα μου στο ΛΗΤΩ και στο MOTHERCARE που είναι στο Περιστέρι. Είδαμε κούνιες, καρότσια κλπ. Μας άρεσε πολύ ένα καρότσι της PEG PEREGOT (pliko P3 modular switch) το οποίο κάνει 750 ευρώ ...και έχει εξτρα και καθισματάκι αυτοκινήτου και πορτ μπεμπε. Εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσει κανεις το πορτ μπέμπέ περισσοτερο από δυο μηνες...μετά τη γέννηση. Μήπως το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι τελικά άχρηστο? Μηπως είναι καλύτερο να πάρει κανεις ένα απλό καρότσι, που να χωράει στο αυτοκίνητο, το οποίο να είναι και ελαφρύ από μόνο του (5 κιλά περίπου) για να μη σου βγαίνει η πίστη να το σπρώξεις σε ανηφόρες και πεζοδρόμια? Αυτό το συγκεκριμένο ζύγιζε από μόνο του 8 κιλά...δεν το θεωρείτε λίγο βαρύ?

Καλημέρα! Δεν έχω εμπειρία στα καροτσάκι αφού περιμένω το 1ο μου μωράκι αλλά αν προσανατολίζεσαι να πάρεις μονό καρότσι και όχι τα "πακετάκια " τύπου pergo, chicco κλπ θα σου πρ'ότεινα να δείς αν το κάθισμά τους είναι κατάλληλο για μωράκια από ηλικία 0+ γιατί έχω διαβάσει ότι μέχρι τον 4ο περιπου μήνα δεν πρέπει να κάθονται στο πωπουδάκι τους αλλά να είναι ξαπλωμένα, γι'αυτο και χρειάζεται το port bebe. Πάλι σου λέω ότι δεν ξέρω από εμπειρία, ότι έχω διαβάσει μόνο. Ίσως η σμουτς να ξέρει καλύτερα να μας πει. Επίσης, εγώ θα κοίταγα αν είναι όλα οκ με το θέμα του καθίσματος, πόσο ζυγίζει από το καροτσάκι γιατί αν δεν εχει διαφορά στα κιλά και δεν υπάρχει οικονομικό θέμα τότε θα έπερνα τον τύπο συστημα από το απλό. Ελπίζω να βοήθησα. Πολλά φιλιά και και καλά ψώνια :)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! κοριτσια να ρωτηξω κατι....εχω διαβασει γενικα στο φορουμ ατακεσ τυπου '΄μην παιρνετε πολλα πραγματα, 8α σασ φερουν'

δφεν ειναι τραγωδια ομως μετα να τρεχεις να τα αλλάζεις μρ το βυζι στο χέρι?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...