Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά έχω χαζέψει με τις φώτο των παιδιών.

Αχ θεούλη μου, μακάρι να περάσει ο καιρός και να βάλω και εγώ φώτο από την δικιά μας μπέμπα.

Την έχω φανταστεί όπως της Smouts στην φώτο με το σκουφάκι. Smousaki μου η μπεμπούλα είναι ίδια η μελαχροινή καλλονή μαμά της, η οποία φαίνεται ότι έχει πολύ ωραίο σώμα και ότι δεν βάζει γραμμάριο εύκολα.

2 κουκλίτσες με έκανα add!!!Μία ξανθούλα και μία μελαχροινούλα!!!!!!Πόσο χαίρομαι που σας γνωρίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!Εύχομαι να βάλουμε φωτογραφίες κι από τα μωράκια μας!!!

Διαφημίσεις

evi μου εγω ειμαι η ξανθια!κι εσυ εισαι μια κουκλα μπραβο που επιτελους ειδαμε τις φατσες μας!χα χα χα...μετα εχουν σειρα τα μωρακια μας!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Και εγώ χάρηκα πολύ που σας γνωρίζω κορίτσια.

Αντε να κάνουνε join και οι υπόλοιπες κοπέλες

Περιμένω να ακούσω το μωράκι μου που θα πάει θα κουνηθει

Είδαν και τις φατσούλες τους οι αγχωμένες!!!!!!!!!Καληνύχτα,κοριτσάρες μου!!!!!!!Νεφελάκι,μπορεί να έχεις ακούσει ήδη το μωράκι σου και να μην το έχεις καταλάβει!!!!!!!!!!Σας φιλώ όλες!!!!!

nefelaki μου εισαι πολυ ωραια κοπελα!κι εγω οπως η smouts σε περιμενα πιο συνεσταλμενη αλλα εισαι οντως σουπερ!αυτα αρα ειμαστε ολες κουκλακια να δουμε νεφελακι πως θα ειναι οι μπεμπουλες μας!εγω θελω να εχει μπλε ματια σαν τον αντρα μου και πολυ σγουρα αφανα μαλλακια επισης σαν του αντρα μου!κι απο μενα ομως να μην παρει τιποτα???

απο εσενα θα παρει τη γενικη ομορφια καλε!

νεφελη πιεσε πολυ ελαφρα την κοιλια σου χαμηλα καθως εισαι ξαπλωμενη εντελως ανασκελα.ισως κουνηθει ετσι.αν οχι συνεχιζε να πιεζεις(οταν λεμε πιεζεις εννουμε οτι ακουμπας το χερι με λιιιγο περισοτερη πιεση) σε ολη την κοιλια.καπου θα το πετυχεις.αν οχι τοτε μαλλον κοιμαται:tongue::tongue:

Holy Diver

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κανετε? Εχει πολύ κρύο σήμερα. Μόλις πήρα το σίδηρο μου και δεν μπορώ να φάω κάτι προς το παρόν, ούτε χαμομηλάκι επιτρέπεται για να ζεσταθώ. Χθες το βράδυ νομίζω ότι ξαναένιωσα την μπέμπα μου. Ελπίζω να είναι αυτή, μην χαίρομαι τζάμπα.

Διαφημίσεις

καλημερα νεφελακι μου εγω τωρα φευγω για δουλεια!κανει κρυο και στη δουλεια επισης πολυ!αχ ντυθηκα καλα παντως γιατι μεχρι να γυρισει το μεσημερι ο αντρας μου θα εχω π α γ ω σ ε ι!η μπεμπουλα σου ειναι αυτο που νιωθεις!φιλακιααααα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα καινουργιες μου φιλες (στο fb). Τι κανετε? Το θεμα νομιζω οτι το χεσ@με τελειως ομως. Καλα που ειμαστε στο καφε, γιατι θα μας πεταγαν εξω. Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για μενα και για το μωρακι μου. Νεφελακι, στο παρισι το 08 ειναι 4 μερες που εχω μαθει οτι ειμαι εγκυος και στο καιμακτσαλαν ειμαι 2 μηνων (θυμασαι που στα ελεγα, νομιζω ηταν στο πρωτο μεταξύ μας mail). Και ο αντρουλης σου ειναι ομορφος, θα κανετε πολυ ομορφο παιδακι θα δεις. Και ολες κοριτσακια ειστε ομορφες, μπραβο σας. Εγω ειχα πολλα αλμπουμ, αλλα τα εσβησα λιγες μερες πριν ρε γμτ. Εκει θα με θαυμαζατε περισσότερο...

4Rnfp3.png

Καλημέρα smoutsaki μου.

Ναι ναι το θυμόμουνα και για το παρίσι και για το καιμακτσαλαν και μάλιστα σήμερα που τις ξανακοιτούσα αυτό σκευτόμουνα. Ειδικά στο καιμακτσαλαν φαίνεται σε μια φώτο πόσο ήρεμο είναι το προσωπάκι σου.

Η μπεμπούλα σου γεννήθηκε με μαλλάκια ε? Το μελαχροινό στοιχείο είναι έντονο. Μου αρέσουνε και τα μαλλιά σου, φαίνονται πολύ υγιεί. Εγώ μετά την Ιαπωνία, επειρεάστηκα από τις κοπέλες εκεί και τα έκοψα μπροστά αφέλειες. Ωραίο είναι αλλά θέλει πιστολάκι κομμωτηριου (γι αυτό και οι συχνές επισκέψεις), είναι και σπαστά τα μαλλιά μου και μάλλον θα αρχίσω να το μακραίνω λίγο, γιατί με το μωρό δεν θα έχω την πολυτέλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...