Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

φερουλι τις εκανα γιατι με ειχε πιασει υστερια οταν σκεφτηκα ΠΟΣΑ εχω να κανω με το δωματιο της μικρής.... σε καμια εβδομαδα 8α σηκωσω χαλια..οχι εγω φυσικα αλλα λεμε τώρα και μετα 8α πιάσω διαφορα....το ειπα κ στον αντρα μ..οτι δεν ξερω τι ειναι και που παει....8α πετιεται..κανε τα κουμαντα σου!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εγω δεν εχω καταλαβει καν την ανοιξη , ειδα τους αλλους με ανοιξιατικα και τοτε το συνειδητοποιησα .Απο τον αλλο μηνα λεω δεν μπορω τωρα με τιποτα .Ηδη το δωματιο γραφειο που εχω ειναι τιγκα γιατι φορτωσαν τα πραγματα που ειχα στο παιδικο και εχουμε κλειστη την πορτα να μην το κοιταζουμε !!!Αφου θελω να παρω ενα βιβλιο απο κει μεσα και δεν ξερω αν θα τα καταφερω να το βρω.Πολυ δουλεια με περιμενει μετα τα γεννητουρια:|:shock:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ασε ασε σου λεω ωρεσωρεσ μου ερχετε να τα οπεταξω ολα και να ξαναφτιαξω το σπιτι απο την αρχη......καλος χρυσος αγιος ο αντρασ μ δεν λεω αλλα πολυ ακαταστατοσ ρε φιλε...και σταχομαζωχτρης..δεν πεταει τπτ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ουφφφφ οκ ενταξει και τα γαντια του αντρα μ,....μιλαμε ειμαι λιιιιιιιγο πριν παθω κριση...ο ανθρωπος λεμε εχει ΠΟΛΛΑ πραγμαγτα το κατανοεις...??? 110τμ σπιτι και μου το εχιε κανει πιτα στο συμοπραγκαλο....8α παω το βραδυ υπουλα και 8α τα στειλω ολα

dZJip3.png

oυτε μενα μου εχουν εχουν κανει δωρουσκια...

fairy κανει απο μπεμπε αυτο το ρηλαξακι!!!

μεγιέεεεεεεεεεεες

τελικά τις ξεπάστρεψες τις ντουλάπες κιουρια μου ε??

εμενα ηρθε ο αντρας του σπιτιου και να δουμε που θα παμε για φαι ο στομαχης διαμαρτυρεται

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μαρα εγω δεν μπορω τα πεταω , μονο με τα ρουχα εχω μια λοξα και δεν μπορω .Μ αρεσει να μην ειναι φορτωμενο το σπιτι .

Κοριτσια το ριλαξ κουνιεται περα δωθε μονο του , καλε τι ωραιο που ειναι εχει και μουσικη !!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Hello girls,

πολυ νοικοκυροσυνη μας επιασε ολες εεεε???Κι εμεις χτες τακτοποιησαμε το δωματιο που θα μπουν τα πραγματα του μωρου και καταφερα να αδειασω μια ντουλαπα ολοκληρη που θα γινει πλεον δικια της...Κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρηκα,το ειχα εγνοια.Οποτε τωρα γλυτωσα και την παραγγελια εξτρα ντουλαπας που να σας πω δεν ηθελα να ειναι κατι βιαστικο και προσωρινο.

Συναρμολογησαμε και την αλλαξιερα-μπανακι της Cossatto,ειναι γλυκα.Βρηκα και τα σεντονακια τα κεντητα που ειχα εγω και ειναι σε αψογη κατασταση...κι ακομα εχουμε τρεξιμο!!!

KORITSIA GYRISA ΣΤΙΣ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΑΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΙΒΑ ..ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΕΚΑΝΑ..ΠΟ ΠΟ ΠΤΩΜΑ ΕΙΜΑΙ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ..ΠΑΝΤΩς Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΤΗΝ ΔΕΥΕΡΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΞΕΝΤΥΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΦΡΙ ΚΑ ΡΩ..ΣΜΟΥΤΣΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ?ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ?ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΙΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ?!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

εμενα με εξετασε κολπικα, 15 μερες πριν την ΠΗΤ. Μονο τοτε, και οταν πηγα στο μαιευτηριο με πονους γεννας πια που ηταν λογικο για να δει τη διαστολη. Αχ εγω να δειτε τι ειχα παθει με το NST. Με εβαλε ο γιατρος για μιση ωρα, και μετα απο 15 λεπτα ερχεται μια νοσοκομα να με δει και μου λεει, αχ, δεν εβαλε να γραφει, κατσε αλλη μιση ωρα. Τα νευρα μου, γλυστραγα κιολας σε εκεινη την καρεκλα...

4Rnfp3.png

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε?

Πολύ νοικοκυροσύνη έπεσε Σαββατιάτικα ε!

Μπουμπούκα και Smoutsaki ευχαριστώ. Το θέμα μου είναι ότι αυτά με τα φωτάκια και τα τηλεχειριστήρια είναι πολύ πολύχρομα για την κουνια μας, αλλά αν πάρω ένα απλό ροζ που είδα φοβάμαι μήπως δεν κάνει τόσο καλή δουλειά, τι λέτε?

Σκεύτομαι να πάρω ένα της chicco μια και μέσω του φαρμακείου το πέρνουμε πιο φθηνό

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=1125849&ct=11102&colID=1083

ή της fisher price τα αστερακια

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=11102&itmid=3037

Τι να πω βρε Marsolan μου, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα πρέπει να δούνε την πραγματική διαστολή κάποια στιγμή!

Φανταστήτε τώρα κολπική εξέταση και με την κοιλιά μέχρι πάνω! Αφήστε που πρέπει να περιποιηθούμε και την κάτω περιοχή κάθε φορά που θα πηγαίνουμε από εδώ και πέρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Εμένα η μπουμπού μου σήμερα δεν είναι πολύ στα κέφια της, ίσως επειδή δεν είναι και η μαμά της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...