Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας,κοριτσάρες μου!Όταν μπαίνω και σας διαβάζω ευτυχώς βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη!!

Πρώτον,έχω κι εγώ αϋπνίες,όλο νομίζω ότι μου κόβεται η αναπνοή,δε βολεύομαι με τα μαξιλάρια κ.τ.λ.

Και το καλύτερο-αφιερωμένο στη Νεφέλη :)-μου φάνηκε ότι παρατήρησα ότι όλο το βράδυ δεν κουνήθηκε,μπορεί και να ήταν η ιδέα μου,ξυπνάω το πρωί καμία κίνηση,αρχίζω να της μιλάω ακούνητη,αρχίζω κάτι κλάματα,το μωρό μου κάτι έπαθε,μπεμπούλα μου κλαψ κλαψ κ.τ.λ. και μετά από κανέναν μισάωρο αρχίζει κάτι πεταλουδίσματα και έκλαιγα από τα γέλια μετά...τι άγχος είναι αυτό που τραβάμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και πάλι....

Νεφέλη πήρα το rainforest της fisher price...μου αρεσει πολύ αλλά εχει εντονα χρώματα ...εχω δει και πολύ ωραια με πιο παλ χρωματακια που θα σου ταιριάζουν...

Βρίσκω λινκ και σου δίνω

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω νεφελακι, εχω παρει ενα απο το imaginarium, γιατι λογω της κουνιας, που εχει παντα γυρω γυρω, δεν μπορουσα να παρω κατι με μεγαλη βαση, και αυτο ουτως η αλλως απο τη βαση της κουνουπιερας το κρεμαω τελικα.

http://www.imaginarium.ie/45778/ecommerce_1/45778

4Rnfp3.png

να, ολα αυτα που εβαλε η μπουμπου, εχουν μεγαλη βαση για να πιανουν στην κουνια, κι εμας η παντα ειναι λιγο περιεργη γιατι ειναι αφρολεξακι και πιανει με χριτς χρατς πανω στην κουνια και δεν μετακινειται ευκολα, οποτε και γι αυτο το λογο, μεχρι να βρουμε κατι να παρουμε που να κανει στην κουνια μας αργησαμε πολυ, γυρω στους 6 μηνες το βρηκαμε. αλλα επειδη ειναι και αποσπωμενο απο τη βαση, το κρεμασαμε εκει που σου λεω, και ουτε γατα ουτε ζημια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ειμαι καλα κοριτσουδι μου, εσυ? συνηλθες απο τα χθεσινα?

πω πω θυμαμαι, οταν ειχαμε παει να αγορασουμε τα πραγματακια του μωρου, που βγηκαμε απο το ΛΗΤω με δυο σακουλες μεγαλες, που μας ειχαν κοστισει 500 ευρω. Και λεω αν ειναι δυνατον, 500 ευρω και χωρανε σε δυο σακουλες?

4Rnfp3.png

KORITSAKIA Η ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

χαχααχαααα...ψιλοσυνηλθα ενταξει... με ειχε πιασει λιγο υστερία μαλλον αλλα εμαι οκ..

κι εγω μια τεραστια σακουλα, τελείως huge 600?...ημαρτον!!

εχει τελεια μερα και θελω βόοοοολτα

εγω παω να ψωνισω εσωρουχακια τωρα, να ανανεωθω λιγο

ζωουλα, το μωρο, το πρωτο διμηνο σιγουρα, αλλα και μετα εξαρταται απο το παιδι ποσο ακομα, δεν κουνιεται καθολου στον υπνο του(καλα εμενα δεν κουνιοταν μεχρι τον 7ο) οποτε και να μην την παρεις δεν νομιζω οτι τρεχει τιποτα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα τον κοιμίζω στο πορτ μπεμπε του καροτσιού δίπλα μου!!

Εσωρουχάκια ε???

Αχχχχχχ μου έχουν λέιψει τα med μου...Aλλά εχμμμμμ...ούτε το μισό στηθος δεν χωράει εκει μεσα πια!

Καλές αγορές και να μας δείξεις τι πήρες!!!χιχιχ

Γεια σας κοριτσια τι κανετε ? εγω ειμαι πολυ καλα , λοιπον να σας πω σημερα ηρθαν συγγενεις και μου εκαναν δωρα διαφορα μωρουδιακα σελτεδακια-πανες-πετσετακια 1 μπιμπερο -1 πιπιλα και αποστειρωτη chicco επισης μου εκαναν δωρο αυτο http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=40777&selcat=bgsw

Νομιζα οτι ειναι για μεγαλο μωρο αλλα τελικα ειναι απο 0 ετων .

Η ξαδελφη μου που δεν θηλασε θα μου δωσει το σουτιεν πουειχε παρει , εχουμε πανω κατω τα ιδια μετρα

Σιγα σιγα ετοιμαζομαι και εγω ...αχ πολυ χαρηκα .

Φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Εφτιαξες ντουλαπες εσυ βρε θηριο??? μπραβοοοο . Εγω απο τον αλλο μηνα θα κανω ή οταν γεννησω αλλωστε δεν παω και πουθενα :| θα πρεπει βεβαι να με βοηθησει καποιος και για τα χαλια και για το ρουχομανι -παπουτσομανι .Πολυ πραγμα εχω βρε παιδι μου στις ντουλαπες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...