Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Α επίσης πηγα και στο δωματιο και βρηκα τις πιθανες θεσεις για ολα, εβαλα ναυλον και τα τοποθετησα κιολας...καλο εεεεε! αφου αυριο θα τα βγαλω και θα ξεκινησω να τα πλενω...ηθελα να δω που θα τα βολεψω....

Μπορω να πω οτι κουραστηκα παρα πολυ - ευτυχως ο καλος μου πήγε για μπυρες λιγο νωριτερα γιατι δεν θα με αναγνωριζε!!!χαχαααα

Οπότε λες αυτες οι δυο κουβερτουλες μου κανουν ή να χτυπήσω και μια πικέ??

Εγώ γεννάω λογικα αν παρω ολο το μήνα 27/5

Εσωρουχακι φοραμε παντα και απο πανω ρουχακι ή μπορει να μεινει και με το εσωρουχακι το καλοκαιρακι ας πουμε??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρε μια, γιατι καλοκαιρι με φλις δεν λεει, ενα βραδακι αν θες να βγεις και το παιδι θα θελει σκεπασμα, η φλις θα ειναι ζεστη νομιζω

και βεβαια μπορει να μεινει και με το εσωρουχακι. εγω ολο το καλοκαιρι το εβγαλα με τα φανελακια τα κοντομανικα ή τα τελειως αμανικα και καλτσακια. οχι ομως τις πολυ πρωτες μερες, εκει θελει και λιγο ζεστουλα το μωρο

εγω ειχε τυχει να το αφησω και μονο με την πανα του γιατι χτυπησε κατι ωραια 45αρια περσυ με το που γεννησα που ηταν ολα δικα μας

4Rnfp3.png

Smoytsaki,

τα φανελάκια ειναι τα εσωρουχάκια ε???? η διαφορα απο το φορμακι ποια ειναι?? φορμακι λεμε αυτο με τα μακρια χερια και ποδια??? αχ ποσο ασχετη ειμαι... πρεπει παντα να φοραμε αυτα τα κοντομανικα απο μεσα και απο πανω ρουχακια???

Θα παρω και μια πικεδούλα... να την εχω καβατζα μαζι με την βαμβακερη...

Η fleece ειναι πολυ λεπτη από την υφη καταλαβαινεις οτι ειναι fleece μονο, αλλα την πηρα μονο επειδη ειναι σετακι με το gigi e lele της κουνιας...για το φθινοπωρο - χειμωνα αργοτερα! :D

σε επριξα λέμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γεια σας κοριτσια σημερα μου καναν δωρο ενα καθισματακι για φαγητο , πολυ ομορφο ειναι ροζ με γκρι εχει ροδακια , ειναι λιγο μεγαλο .Βεβαια αυτο δεν ειναι για νεογεννητο αλλα για ενος ετους και μετα .Σκεφτομαι να το παω στην πεθερα μου γιατι εκει θα τρωει μολις πιασω δουλεια.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Πάλι χτύπησαν οι αυπνίες...Τι αναπνοές κάνω, τι οραματισμούς κάνω ο υπνός δεν λέει να ερθεί...Σκέφτομαι όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν και εχω μεγάλο άγχος...Υπάρχουν στιγμές που με πιάνουν κλάματα αλλά αναρωτιέμαι μηπως είναι ορμονικόί οι λόγοι που εχω τόσο κακή ψυχολογική διάθεση. Αντί να πλέω σε πελάγη ευτυχίας αισθάνομαι μια απίστευτη ανησυχία όλα μου φαίνονται βουνό, πως εφτασα μέχρι εδώ και τι μέλλει γενέσθαι. Αισθάνεται καμία άλλη ετσι ή είμαι η μόνη? Παρακαλώ το Θεό να πάνε όλα καλά. Τελικά μάλλον είμαι πολύ φοβιτσιάρα...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

κάτι άκουσα για αϋπνίες.... ποιός πάει κόντρα ?

καλά εγώ έτσι όπως πάω θα κάνω την μέρα νύχτα και την νύχτα μέρα

πρέπει να ξυπνάω νωρίτερα το πρωί δεν λέει να κάνω το βαμπίρ κάθε βράδυ

άντε σας αφήνω να κάνω μια απόπειρα να κοιμηθώ ... λέμε τώρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ..ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ..ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ?ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΜΑς ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩς?ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ?ΟΥΦ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!

Καλούτσικα πήγε το χθεσινό αλλά αν είχα τα κέφια μου θα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Με τον τύπο δεν μιλήσαμε καθόλου, αλλά κοιτούσε συνεχώς. Εμένα με πιάσανε τα νεύρα μου γιατί ένιωθα άβολα με μία βράκα-κολάν που φορούσα.

Τέλοςπαντων τώρα με έπιασε πάλι μία ανυσηχία γιατί από την ώρα που βγήκαμε χθες και μετά η μπέμπα δεν κουνιέται και είμαι μέσα στο άνγχος.

Μπουμπούκα μεγιά τα πραγματάκια, με το καλό. Να σου πω, πιο κρεμαστρό για την κούνια πήρες? Είναι η επόμενη αγορά μου και προβληματίζομαι.

Αγγέλα υπομονή κορίτσι μου, τι να κάνουμε, μέχρι να γεννήσουμε με τις φρίκες μας θα είμαστε.

Διαφημίσεις

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa προσπαθω να μαζεψω κουραγιο για να ασχοληθω με τα χειμερινα ρουχα και να τακτοποιησω τα καλοκαιρινα.... λιιγο καφε ακομη,,,ουφφφ

αγγελα μου μην σκασ παιδι μου...μεχρι να γεννησεις στην τσιτα 8α εισια κ ειναι κ φυσιολογικκο κιολας...νεφελη μου...ηρεμησε κ εσυ και 8α δει οτι η μπεμπα μια χαρα κουνιεται ως στριμωγμενη που ειναι ποσα να κανει κ αυτη

σμουτσ ουυυουυυυυυυυ! :)

μπου2 ναι με εχει πιασει ενα κατι...παντως ρε παιδ μ για καλοκαιρι δεν ειναι υπερβολικο το πανα-εσωρουχοκορμακι-φορμακι??? τεσπα 8α δουμε εκεινη την ωρα

dZJip3.png

ναι ρε κοριτσια, υπερβολικο ειναι, πανα και φανελακι= εσωρουχακι. Τωρα πια λενε φορμακια και πια λενε κορμακια ουτε εγω ξερω. Μην ανησυχειτε, θα δειτε πως θα καταλαβαινετε να κανετε πραγματα απο μονες σας και δεν θα χρειαζεστε καμια συμβουλη απο κανεναν, και θα γελατε με τις αποριες που εχετε τωρα. χαχα

Να θυμαστε, οτι καιρο κανει για σας, τετοιο καιρο κανει και για το μωρο σας.

Αν εσεις δηλαδη ειστε με ενα σουτιεν και ενα βρακυ απο τη ζεστη, του μωρου δεν θα του φορεσεις μακρυμανικο. Ισα ισα που ακομα αυτο δεν μπορει να ρυθμισει τη θερμοκρασια του σωματος τους και ζεστενετε περισσοτερο. Αρα ενα φανελακι κοντομανικο η αμανικο και καλτσακια, θα ειναι μια χαρουλα. Και για σκεπασμα στο σπιτι ενα σεντονακι ειναι μια χαρα, αρκει να μην εχετε a/c. αν εχετε, στο δωματιο του, βαλτε και κατι παραπανω (πχ κουβερτουλα πικε)

4Rnfp3.png

ελα ρε νεφελακι, και περιμενα κι εγω σκηνικα, δραματα.... χαχα. Ειμαι σιγουρη οτι του μπηκες στο ματι γι αυτο σε κοιταζε συνεχως. Σου λεει, αυτη προχωρησε, την εφτιαξε τη ζωη της, ενω εγω καθομαι σαν μ@κακας και την κοιταω. χιχι

4Rnfp3.png

ελα ρε νεφελακι, και περιμενα κι εγω σκηνικα, δραματα.... χαχα. Ειμαι σιγουρη οτι του μπηκες στο ματι γι αυτο σε κοιταζε συνεχως. Σου λεει, αυτη προχωρησε, την εφτιαξε τη ζωη της, ενω εγω καθομαι σαν μ@κακας και την κοιταω. χιχι

Χα χα λες ε? Μακάρι!

Smoutsaki κρεμαστό-κουρδιστό στην κούνια έχεις βάλει? Εσύ μπουμπού τι πήρες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...