Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα...:tongue:τι κανετε???

Μπουμπουκα πρωινη πρωινη.....

εγω μετα απο αρκετο καιρο κοιμηθηκα λιγο...και γω γενικα στρυφογυριζω,βλεπω τηλεοραση , τρωω, και συνηθως εχω για παρεα την καουρα μου....;)!!

smoutsaki μιας και εισαι δω...δεν μας λες τι θα χρειαστουμε τις 4 μερουλες στο μαιευτηριο???νυχτικο ή πιτζαμακια, σουτιεν κανονικα ή θηλασμου?

πες μας μανουλα??:rolleyes::oops:Γιατι εμεις ειμαστε ικανες να παρουμε βαλιτσα για 1 μηνα χιχιχιχιχ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλίτσααααααααα καλησπέρες...

εχω αναρτησει λιστα με βαλιτσα μαιετηριου που την ειχε δωσει μια κοπέλα απο τις μαμαδες ΜΑιου, μου φανηκε συνοπτική και σούπερ/

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε , εγω σημερα εχω κανει πααααρα πολλα πραγματα , πηγα ως την τουαλετα που βρισκεται κοντα στο σαλονι χαχαχαχαχαχαχα (χιουμορ κανω να γελασω λιγο) .

Και εγω ξενυχτησα ειμαι συνηθως αλλα σημερα το μωρο κοιμοταν προφανως και με αφησε σε ησυχια να κοιμηθω και εγω.

Ειδα που λετε για χαρτια και τετοια ,τι θα πρωτοκανω μολις σηκωθω !!!!:shock:Ετσι μου ρχεται να σηκωθω κρυφα απο ολους και να παω να τα παρω και μετα να ξαναταβλιαστω δεν ειναι και ασχημα που με εχουν ολοι στα οπα οπα:rolleyes:

Παντως η αρχη εγινε , εβαψα ενα λιλα-ροζ το δωματιο και αγορασα αρκαδι για τα ρουχα (ας μην εχω ρουχα ακομα :)).

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σου κοριτσάκι...

Τα χαρτιά αυτά δεν είναι τίποτα...Από το ΚΕΠ μια ληξιαρχικη πραξη γαμου (για να ειναι εντός εξαμηνου επικυρωμένη) η οποία αν δεν κανω λαθος γραφει και τον προσδιορισμό επωνύμου τέκνου...

Αν παει ο άντρας σου είσαι οκ! :D

Eπίσης ακόμη πιο βολικό... Παίρνεις τηλ στο 1500 το ζητάς τηλεφωνικά και οταν ειναι ετοιμο σε ενημερώνουν, παει καποιος και το παραλαμβανει!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακι, εγω δεν εχω αγορασει τιποτα απο κει, αλλα αν πας στο αλλο φορουμ εχει ενα τοπικ με τις μαμαδες του διαδικτίου σογουρα θα σε κατατοπισουν

θα σου βαλω λινκ!

Διαφημίσεις

γεια σου Barbie ...πως εισαι???

εγω παραγγειλα το καροτσακι του μπεμπε μου και το καθισματακι αυτοκινητου και το πορτ μπεμπε απα τα e-baby!!!Ολα μια χαρα...και πολυ εξυπηρετικοι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου Barbie ...πως εισαι???

εγω παραγγειλα το καροτσακι του μπεμπε μου και το καθισματακι αυτοκινητου και το πορτ μπεμπε απα τα e-baby!!!Ολα μια χαρα...και πολυ εξυπηρετικοι!!!

καλημερααααα!δεν ειχες καποιο προβλημα με τα χρηματα ετσι δεν ειναι?γιατι θελω να παραγγειλω και με φοβιζει λιγο η αντικαταβολη για αυτο ρωταω

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...