Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δημητρουλα μου και smoutsaki ειστε πολυ γλυκες μανουλες!και τα παιδακια σασ σκετη γλυκα!να τα χαιρεστε!καλα οι κορουλες σας ειναι ιδιες η μαμα τους!να δουμε εμενα η μπεμπουλα μου πως θα ειναι???

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

nefeli αντε κανε την κορη να τις βγαλουμε στα καλλιστεια μαζι με της σμουτσ:tongue::tongue: κουκλα εισαι καλα ολες οι ομορφες εδω μαζευτικαμε?κ μεε τα ομορφα μωρα(κουκουβα):tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια πολυ μ' αρεσει που σας ειδα. Ωραια ιδεα ειχαμε. Που ναι και η Φιφι να την βαλουμε κι αυτη στην παρεα. Νεφελη σε ειχα φανταστει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική. Μη με παρεξηγησεις, αλλα επειδή αγχωνοσουν πολυ στο 1ο τρίμηνο (και τωρα, αλλα πολυ λιγοτερο) σε φανταζόμουν κανα κοριτσακι μιζερο-μισοκακομοιρο. Εσυ εισαι σουπερ κοριτσι μου. Εντωμεταξυ νομιζα πως σε λενε Νεφελη.

Τη Ζωή δεν την ειχα φανταστεί καπως να πω την αλήθεια, και η Δημητρα με ξεγελαγε απο τη μικρη φωτο και μου φαινοταν πιο αγρια ενω ειναι πολυ γλυκουλα (και δεν σου φαινοταν που λενε).

Α και ολες για την κορη μου λετε, εγω δεν σας αρεσω δηλαδή...?

4Rnfp3.png

nefelaki μου εισαι πολυ ωραια κοπελα!κι εγω οπως η smouts σε περιμενα πιο συνεσταλμενη αλλα εισαι οντως σουπερ!αυτα αρα ειμαστε ολες κουκλακια να δουμε νεφελακι πως θα ειναι οι μπεμπουλες μας!εγω θελω να εχει μπλε ματια σαν τον αντρα μου και πολυ σγουρα αφανα μαλλακια επισης σαν του αντρα μου!κι απο μενα ομως να μην παρει τιποτα???

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...