Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλως την νιου την συναδελφισα... συγχαρητηρια κουκλακι μου η μπεμπα ειναι μεγαλο πιτσιφρινι! η φράου σου εχει δικιο και 8α κανουμε ολες φανταζομαι την αναλογη φασαριοζι.. τελικά ο γερακας μουφαδιολ ε? το περίμενα να σ πω την αλη8ειαμ απο τα διαφημιστικά που εβλεπα στην βουλιαγμένης... ΠΟΛΥ φραμπαλικι ρε φιλη...

μαρσολαν... ριχνε στο ψαχνό σε όποιον σε ενοχλει..ειπαμε.. δεν ειμαστε για πολλά πολλά τώρα στην κατασταση μας

και οντως.. με τον γουινι πα8αινω αλεργικη αντιδραση..βγαζω αφρους απο το στόμα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα αυτο ειναι το θεμα....ξερεις τι ειναι να περνας 3 ολοκληρους μηνες με εμετους αδιακοπους και να σε ρωτανε"τι θες να σου φερω" και να τους λες "τιποτα". "Πως να σε ευχαριστησω" και να απαντας "πηγαινε εσυ για καφε κι ασε με εμενα,καλα ειμαι"...Και κει που ακους τις χαζομαρες και θες να αντιδρασεις λιγακι βρε αδελφε να ακους "δεν πρεπει να το ταραζετε το κοριτσι τωρα που ειναι εγγυος..κι αν πει κατι παραπανω,ειναι οι ορμονες"..Εεε,τοτε γινεται η εκρηξη της Αιτνας και δουλευουν πραγματι οι ορμονες:-P:razz::-P

πω,πω...ιδιως αν ειναι ειναι να χτυπησεις γευμα στο La Pasteria!!!!!!!!! εχει κατι πιαταρες...να σου τρεχουν τα σαλια

Μαρα...δεν πα να λενε...εγω θα αντιδρω οποτε κρινω οτι πρεπει

Διαφημίσεις

Να πατε κοριτσια μου , να πατε και εμενα να με βαλετε σε ανοιχτη ακροαση να συμμετασχω , θα κοιταξω να εχω και μια καρμποναρα διπλα μου για να μην ζηλευω:tongue::DΠαντως μετα τις γεννες θα βρεθουμε σιγουρα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρουλι μην μου σκας... 8α σου ερθουμε μετα σουμπιτεσ με καρμπονακια απο τα χερακια του εκτοροσ!

μπου2 εμενα κ σενα μας βλεπω τελικως εκτος αν ξεσηκωσουμε και τις άλες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κι εγω σας αφηνω κοριτσοπουλα,παω να ετοιμαστω σιγα-σιγα για ενα συντομο καφεδακι με τον ξαδελφο μου..Φευγει αυριο για Αγγλια και θα αργησουμε να τον δουμε;)Ααα, Μαρα εμαθα και για μια αλλη εταιρεια που αναλαμβανει να φερει πραγματα απο εξωτερικο.Εχει εδρα Ελλαδα,δεν χανεις τιποτε να ρωτησεις. www.atlastransport.gr

εχει τηλεφωνα κλπ.την χρησιμοποιησε μια κοπελια να φερει πραγματα απο Αγγλια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...