Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι ειναι...ολα σε τετοιες χωρες ακομη και τα πολυ μαρκε προιοντα!!Παντως κοριτσια τα επιπλα που διαλεξατε ειναι υπεροχα...ιδιως αυτα της babyexpert,απιθανα!Και το xplory πολυ ιδιαιτερο καροτσι πραγματι.Αντε,να τα χαρουμε συντομα...

Διαφημίσεις

τα baby expert σουπερακια, εγω στο τσακ ημουν να τα παρω αλλα ειπα να βαλω λιγο χρωματακι και εχω και μια αδυναμια στις καμηλοπαρδαλεις και ετσι μου προεκυψε ο pali...

καλα εκανες και εφαγες κι εγω περιμενω να παω για φαι αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ και σημερα βραδυ θα ερθει ...γκρρρρρρρρρρρρρ τη δουλεια του μεσα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ase bre ton ερμο πατερα να φερει λεφτα στο σπιτι... εχει εξοδα ο παλισ! οχοχοχοχοχοχοοχοοοχοχοχοχ παντως ρε κοριτσια.. φτου μας και ξανα φτου μας.. μια χαρα την παλεύουμε.. και το φαιρακι παρα το οτι ειναι ξαπλωτο.. μια χαρά είναι απο spirit... φαιριδου...οποτε εχεισ μουντομάρες μπαινε και βριζε να εκτονωθεις!

dZJip3.png

Μπουμπου εμενα το δωματιο σου για αγορακι μ αρεσει παρα πολυ .Μ αρεσουν τα ζωντανα χρωματα .Επισης μ αρεσει που δεν εχει μικυ μινι -γουινη και τετοια ,ειναι πολυ συνηθισμενα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εχει οσες μερες θελει να δουλεψει ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειχα σχεδια και αυτος ειχε κλεισει δυο συναντησεις, ημαρτον...

τελοσπαντων να μην το σκεφτομαι αλλο και παιζουν τα νευρακια μου...

ase bre ton ερμο πατερα να φερει λεφτα στο σπιτι... εχει εξοδα ο παλισ! οχοχοχοχοχοχοοχοοοχοχοχοχ παντως ρε κοριτσια.. φτου μας και ξανα φτου μας.. μια χαρα την παλεύουμε.. και το φαιρακι παρα το οτι ειναι ξαπλωτο.. μια χαρά είναι απο spirit... φαιριδου...οποτε εχεισ μουντομάρες μπαινε και βριζε να εκτονωθεις!

Σημερα εβριζα την καθαριστρια που εριξε νερα στις βεραντες μου εκτονωθηκα , τελος για σημερα :D:D:razz::-P

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Μπουμπου εμενα το δωματιο σου για αγορακι μ αρεσει παρα πολυ .Μ αρεσουν τα ζωντανα χρωματα .Επισης μ αρεσει που δεν εχει μικυ μινι -γουινη και τετοια ,ειναι πολυ συνηθισμενα.

απαπαπα, λες γουινι και βγαζω σπυρια

Παντως βρε κοριτσια,γιατι λενε οτι φταινε οι ορμονες μας δεν καταλαβαινω????Οι δικες τους πανε πισω???Αειντε...Κι εγω σημερα εριξα ενα μικρο ματσακι με τον αδελφο μου (ενω επρεπε να το ριξω με τον πατερα μου!!!!)..Του ειπε κανενας να εμπλακει????Να σας πω την αληθεια παντως θα μπορουσαμε να εκμεταλλευτουμε την ολη κατασταση και τοτε να τους βλεπαμε ολους πως θα τρεχανε:D

Καλησπ'ερα... κάλε τη μπλαμπλαμπλιαση σας έπιασε... τρόμαξα να σας διαβάσω!!!

Το πρώι πήγα στη φράου όπως λέει και η Μαρα και η μπεμπίτα μου ε'ίναι μια χαρά. 1300γρ να τ'αφήσω???:D

Μάρα ρώτησα τη φράου για τα λεφτά που κρατάει το ιασω για τη συλλογή βλαστοκυττάρων και μου είπε να τους κάνω φασαρία γιατί δεν πάνε καλά οι άνθρωποι...

Μετά πήγα στο Γέρακα που σας είχα πει... τσαμπα ο κόπος, η βενζίνη και τα διοδια... μούφα η ιστορία...

Αυτά τα νέα μου... Φιλακια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

αυτο σκεφτομουν κι εγω, ουτε μια υστερια, ουτε ενα παραλογο τίποτα δεν εχω κανει...στα ωπα ωπα ο καλος μου φτιαχνω και πρωινα οπως παλια και ολα οκ...

Ρε επρεπε να του ζηταω καρπουζι νυχτα χειμωνιατικα και να τρεχει να βρει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...