Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εγω θελω να πιστευω και να ελπιζω πως θα παραμεινω με τα μυαλα που εχω και κουβαλω χρονια τωρα και πως ετσι χαλαρη και ομορφη θελω την οικογενεια μου...

Εχω ηδη αρνηθει πολλά στερεοτυπα και ευελπιστω να μην αλλαξει αυτο...

Πχ ειμαι παντρεμενη με πολιτικο εδω και εναμιση μηνα, συζω 3 χρονια και οι γονεις μας δεν αλληλογνωριζονται....ενα παραδειγμα...χαχαααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ma soy λεω παιζει τρελη φρικη μετά... αλλο παράδειγμα.. εξεταση λεει στις μύξες διοτι αν η μυξα ειναι κιτρινη δεν ξερεις τι παιζει.. ρε δεν με χεζετε.... λες και ασχοληθηκα εγω ποτε με τη μυξα μου... υγιεστατη ειμαι το κερατο μου και ας ημουν κ πιο ψηλη για την ηλικια μου και πιο βυζαρου και πιο μυξου και πιο και πιο και πιο.... ελεος πια

dZJip3.png

Συμφωνω μπουμπου...δεν νομιζω να καταντησω αυτα που κοροιδευω..ενταξει μια εγνοια παραπανω θα την εχω,ανθρωπο θα μεγαλωνω αλλα υστερικια ελπιζω να μην γινω...Ελπιζω να αντιμετωπιζω το παιδι μου οπως αντιμετωπιζω και τους μαθητες μου-χαλαρα και χωρις υπερβολες

ετσι ειναι...μαλλον γιατι πλεον η περιουσια του καθε γονιου ειναι το παιδι του,τι να πω????αλλα να τσεκαρω το χρωμα της μυξας?????????:D:D:Dελεος.Μου θυμιζει μια θεια μου που 15 χρονων παιδια μας ελεγε να προσεχουμε πως περπαταμε στην ακρη της αμμουδιας μην πεσουμε στο νερο και πνιγουμε....

Να μαι πάλι. Μπουμπούκα πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Παιδαρος ο μπέμπης ε? Αντε με το καλό.

Μας ήρθανε και τα ραφάκια και τώρα προβληματιζόμαστε πως θα τα βάλουμε. Smoutsaki ο καλόγερος είναι σε ζαχαρί ή λευκό?

Καλέ οι άλλες κοπέλες που εξαφανιστήκανε? Ειδικά η Δήμητρα, μακάρι να είναι καλύτερα τουλάχιστον.

Διαφημίσεις

Γεια σας ηρθα παλι , διαλεξα κουρτινες .Λιλα και ροζ :tongue:το δωματιο μεσα γινεται φοβερο ,ο αντρας μου εχει καταχαρει σαν μωρο κανει .

Γι αυτο που λετε , εγω πιστευω οτι στην αρχη θα ειμαι λιγο μυστηρια μεχρι να ξεψαρωσω μετα αντε γεια......σιγα μην ασχολουμαι με λεπτομερειες , δεν θελω να κανω την ζωη μου δυσκολη .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Δεν ξέρω εχω δει μεταλλάξεις η αληθεια ειναι αλλα θελω να πιστευω οτι δεν θα γινω κι εγω ετσι...

Ε, αμα διαβασετε καλα κουλό απο μενα εχετε το ελευθερο να με χαστουκισετε...μια μια και τελευταια αυτη που εχει πιο βαρυ χερι - ακους Μαρα???χαχααααα

Μπραβο Fairy...αντε να γινεται το δωματιακι της σιγα-σιγα!!!Ειδες πως κανουν οι μπαμπαδες?????Λες και τα φτιαχνουμε γι'αυτους...Καμια φορα νομιζω οτι ο αντρας μου το θελει πιο πολυ απο μενα!!!!!!!

Χαχα λέτε να γίνουμε έτσι?

Φαίρη ανέβασε καμία φώτο με το δωμάτιο βαμένο με τις ταπετσαρίες.

Μπουμπούκα πως αισθάνεσαι μετά την σημερινή εξέταση?

Νεφελη οι ταπετσαριες θα ερθουν 23 του μηνος τοτε θα σας το βαλω .Μηπως να παραγγειλω την καλαθουνα μεσω ιντερνετ τελικα? τι να κανω?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Νεφελάκι μου είμαι πολύ πολύ χαρούμενη, ειχα πολύ καιρο να δω το μπεμπε μου..

Δεν ανησυχουσα γιατι ο ντοκ με βεβαιωνει απο την αρχη οτι ειναι ολα καλα, αλλα ανυπομονουσα...

με τοσο καλά νέα πετάω στα συννεφα εννοειται...και επιτελους καταφθανουν τα παντα αυριο!!!

φαιρυ... σαν κ μενα κ εσυ...ολο οργανωνομαι και τελικά αγχωνομαι και τελος λολ.. παραγγειλε μαναρι μου οτι γουσταρεις... σκεψου οτι 8ελουν κ το χρονο τους να ερ8ουν

μπου2 εννοειται οτι 8α φασ μπουφλα τρελή αμα σε δώ να κάνεις υστεριες!

(παλι πειναω ρε γμτ!)

dZJip3.png

Γουσταρω μπουφλες οταν παραστρατίζω..Φερτε με στον ισιο δρομο

καλα σημερα ψωνιστηκα ετσι, ο μικρος θα βγει στανταρ ο νεος Σααααααααααααακης τουλαχιστον....χαααααα

ΝΕφελακι μεγια τα ραφια σου κοριτσαρα, φαιρυ μεγια οι κουρτίνες!!!

Παντως εμενα γλιτωσε το παιδι που ειναι αγορακι, αν ειχε βγει κοριτσακι θα τραβαγε τα πανδεινα...

αλλα και ο μικρος αν δειτε τι εχω σκοπο να του φοραω και τι στυλακι ντυσιμο θα του κανω θα λιωσετε!!! μπουγκης λεμε!!!

Ωραιά μπουμπούκα φαντάζομαι την χαρά σου, θα πετάς.

Με το καλό να τα δεχτείς και εσύ αύριο.

Και εγώ από εβδομάδα λέω να ασχοληθώ με το τι ring sling να παραγγείλω.

Φαίρη η καλαθούνα πάντως από τα όνειρα είναι πολύ καλή, μην το σκεύτεσαι αν όντως αποφάσισες να αγοράσεις καλαθούνα. Και με τα έπιπλα γιατί δεν προχωράτε? Στον 8ο είσαι πλέον, σκέψου ότι σε κανα 50 μερες γεννάμε πρώτα ο θεός.

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο. Κοιτούσα κάτι paul frank σαλιάρες χθες και γράφανε made in china και προβληματίστηκα, κάνανε και 22 ευρώ η μία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...