Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Εγω σε καλαθουνα θα το παρω , τα αλλα δεν θα τα εχω παραλαβει φανταζομαι και η καλαθουνα παιζει αν θα την εχω .....χαχαχαχα το βλεπω το μωρο να το κανω μαξιλαρακι στο κρεβατι μου .

Σας ειπα τα νεα μου βαφουν το δωματιο!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by fairy baby

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaaxaxaxaxxaxa fairy! με το κεφάλι ψηλά σαν αντρασ αγαπη μου! 8α το αντιμετωπίσουμε και αυτο! 8α βρουμε καμια πατέντα με κανα κοματι υφασμα να το κάνουμε αυτοσχεδιο σλινγκ... τωρα που το σκέφτομαι..μαρι..καμια εσαρπα καμια πασμίνα δνε έχεις?

dZJip3.png

Μπουμπου τιποτις ακομα ....περιμενουν και οι αλλοι να γεννησω μαλλον χαχααχαχαχαχα οπως καταλαβες ολοι εχουν αγχωθει και χεστει απο τον φοβο τους !!!!

Μαριιιιι Μαρα μηπως εχεις δικιο??? μηπως να παρω καμια εσαρπα για σλινγκ εχω και κατι ωραιες αφορετες χαχαχαχαχαχα

Βρε τι παθαμε

Διαφημίσεις

Και εγω κλεινω για λιγο ερχεται η φιλεναδα μου με τα υφασματα , βαφουν και μεσα .

Φιλακια

εγω παλι περιμενω τον καλο μου να ερθει απο το γραφειο σε καμια ωρα ειπε...

του ειχα πει να μην κανονισει τιποτα και να πηγαιναμε μετα το βιοφυσικο καπακι για καφε και φαγητο αυτος εκει workaholic πλεον!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας βρε κοριτσια,

ολα καλα εεε?περναει ο καιρος....εγω την Τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο,ειπε θα μου κανει μετρησεις doppler.Λογικα απο δω και περα δεν θα μας βλεπει συχνοτερα??κι εμενα δεν ειναι των συχνων υπερηχων 1/μηνα εκανα μεχρι τωρα.

Φαιρυ,κανε μας 2 τις λιτοδιαιτες...δεν εχω παρει γραμμαριο κι ολα μου ξυνιζουν ασε!!καμια φορα της μιλαω της μπεμπας και της παραπονιεμαι οτι απο τωρα αρχισε να με "βασανιζει" αλλα μετα γελαω και λεω οτι το γεμιζω τυψεις το παιδι:D:D

οσο για το δωματιο της...δεν θα εχει ρε κοριτσια ολοδικο της!Δεν χωραμε...που θα τις βαλω τις βιβλιοθηκες,που εχω καλυψει 2 τοιχους??????????????ειμαστε κι οι δυο καθηγητες και γινεται πανικος.Περιμενω σε ενα χρονο να παμε στο δικο μας...εκει τουλαχιστον θα εχουμε αλλη ανεση.

mpoy2 ειναι που 8α ιγνει πατερας βρε και τρεχει να βγαλει εξτραδακια χοοχοχοχοχ

μαρσολανακο... κουραγιο μπεμπε μ... τουλαιχστ0ον το παιδι σ 8α γινει βιβλιοφαγος απο μικρη! πχοχοχοχοχοχοχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

exm, είναι που τα προηγουμενα χρονια πριν με γνωρισει εκανε ντολτσε βιτα και δεν αταγε στην επιχειρηση...και θυμηθηκε να δουλεψει τωρα...λοοοοοολ

Καλως την Μαρσολαν..Εμεις εχουμε δευτερο δωματιο αλλα ειναι τοοοσο μικρουλι και μικρυνε πιο πολυ με προσθηκη ντουλαπας, αλλα δεν γινονταν αλλιως...

νεξτ γιαρ και εμεις μαλλον στο δικο μας πια

!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

a egv euesa διληματακι στον συζυξ... η χαλαμε οτν ξενωνα που κοπροσκυλιαζουν οι φιλοι μασ ή χαλαμε το αλλο δωματιο που κοπροσκυλιάζεις εσυ.. διαλεξε ποιος 8α ξεβολευτει.. ε και διαλεξε οτν ξενωνα κακακακακακκακακακακακακακαακκακακα

και εμεις σε ενοικιο ειμαστε ρε γμτ... αλλη απλωσια αμα εχεισ φτιαξει σπιτι οπως ακριβως το γουσταρεισ

dZJip3.png

ρε κοριτσια.. εχετε σκεφτει ποτε πως παιζει και να γινουμε υστερικες οταν γινουμε μανες? και ρωταω γιατι διαβαζω στο φορουμ κατι τοπικ τυπου το παιδι μου παιζει το γιατρο με τα αλλα παιδακια και γυμνωνονται σοσ τι να κανω και αναρωτιεμαι... τελικα πως τα μεγαλώνουν τα παιδιά οεο?

dZJip3.png

επισης.. μια κοπελα εδω στο γραφειο αυριο λεει 8α παει την κορη της για ορμονολογικες εξετασεις γιατι ειναι λεει μεγαλυτερη απο το κανονικο... ειναι 3 και φοραω ρουχαλακια για 5 ετών.... ε και τι έγινε ας πουμε ρωτησα εγω..και με κοιυτουσαν λες και ειμαι κανα ουφο.... ρε παιδια μπας και το χανουμε οταν γινόμαστε μανάδες?

Επεξεργάστηκαν by Mara-76

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...