Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ompoooo καλα αμα σας λεω εγω οτι ειμαι αχρηστη να μην μου λετε οχι! :P ισως φταιει το οτι οσα παιδικα δωματια εχω δει σε διαφορο κοσμο ειναι κιτσαρελα παρτυ και μου γδερνουν το μάτι και αρα τα απωθω απο την μνημη μου.. δεν ειμαι και της κρεμάστρας και του ραφακιου...φαντασου οτι τα ρουχα μου εχω πισω απο την πορτα κρεμαστρες και τα χώνω εκει.. αν δεν τα χώσω εντος ντουλαπας. ειμαι κ σκατωπεριεργη ρε γμτ μου... που α βρω τωρα πουκα κρεμάστρα? εκτος αν προσανατολιστώ σε κάτι απλο κοκκινο/μαυρο που ειναι και τα κλασικα πουκοχρωματα

fairy για τις κουρτινες σου ειπα ετσι? μπαζαρ ντε χαλκίδα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρα μου και εγω αν μπορουσα να βγω καπου θα εβρισκα αλλωστε κατι απλο θελω.

Να σου πω καλυτερα μην σου δειξω το δωματιο που θα φτιαξω ....δεν θα σ αρεσει καθολου !!!!! ρομαντζαδα και νιανια οσο θες θα εχει εκει μεσα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κρεμαστρα και εγω πισω απο την πορτα θα βαλω.

Ψαξε πουκα -κρεμαστρες , κατι θα βρεθει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

lol fairy αλλο αγαπη μου να ειναι γλυκο ρομαντικο και νιανια και άλλ έκτρωμα.. σου μιλάω οτι εχω δει εκτρώματα! 47 διαφορετικά χρώματα και 85 διαφορετικές αισθητικές σε ενα χώρο δυο επι δυο.. αυτο εννούσα

πχ

ξαδερφη συζυγου εφτιαξε το δωματιακι του μπεμπη της και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ειχε μεσα την δικη της φοιτητική βιβλιοθηκη, το γραφείο της τυπου σουηδικο έπιπλο με ολα τα φιλολογικα της βιβλία μέσα. βαλτα σε μια αποθηκη αγαπη μου, μην πηδασ το ολο συνολάκι...

dZJip3.png

Ναι παιδι μου δεν παρεξηγουμαι προς θεου , μην νομιζεις τετοιο πραγμα .Σε μερικους τα πολυ ροζουλια δεν τους ξετρελαινουν ,μεταξυ μας και εγω ετσι ημουν μεχρι πριν μαθω οτι εχω κορη :tongue:

Αυτο που λες εσυ μου θυμιζει κιτς πιο πολυ αν και καποιες φορες καταναω μερικες καταστασεις γιατι δεν υπαρχει money.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ναι ρε μαρα, κι εγω τσαντιζομαι οταν αφηνουν μεσα στα δωματια των μωρων παλια πραγματα, καναπεδες και καλα για να κοιμαται καποιος και τετοια, παλια γραφεια, βιβλιοθηκες. Αν ειναι να το κανεις παιδικο, καντο παιδικο ρε γαμωτο. τες πα

Νεφεληηηηηη,θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα στο τελος χαχαχαχαχαχαχα, χωρις πλακα χαιρομαι που εμπεεστε απο το δωματιακι μας. παει να πει οτι καλη δουλεια καναμε. Εγω να σας πω, εναν παιδικο καλογερο εχω στο δωματιο της μικρης και με εχει βολεψει τρελλα. Τα αλλα ραφακια που εχω πανω απο τη συρταριερα της, περισσοτερο κρεμαω σαλιαρες παρα οτιδηποτε αλλο. Αλλα και τα ραφακια που πηρε η Νεφελη μ αρεσανε και μενα πολυ, αλλα και στο χρωμα που θελαμε δεν τα βρηκαμε τοτε, αλλα και μας ειχανε φανει ακριβα (ενω για το παιχνιδοκουτο που δωσαμε 60-70 ευρω), οποτε πηραμε τα αλλα απο το ELC

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

βασικα το θεμα κιτς ειναι 8εμα αισθητικης... με λιγα λεφτακια μπορεις να κανεις θαυματα και να εισαι ωραιότατη. τώρα αν πας και στριμ΄χωνεις την πολυθρονα της γιαγιάς, με το χαι τεκ μπλιμπλίκι και το κιλίμι απο το εξοχικο.. ε παει το εκανες σκατα το όλο θεμα. λιγα και καλαισθητα

dZJip3.png

καλα τι κιτσαριο παιζει...

Εγω πχ εχω μικρο παιδικο, που να εβαζα ολα τα μπλιμπλικια???

πηρα κουνια, συρταριερα - αλλαξιερα και κρεμαστρα απο το ιδιο σετ...

Ντουλαπα εντοιχισμενη λευκη και ουδετερη! και παλι τιγκα θα ειναι το δωμαιο, να στηθουν αυριο να δω τι με παιρνει και τι οχι να βαλω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αααααααααααα κοριτσια να ετοιμασουμε και λιστα φαρμακειου....γαζες οινο-νευματα οροι και διαφορα τετοια

Δευτερα εχω ραντεβου με μια παιδιατρο για να μιλησουμε να δω αν μου κανει, οποτε θα κλεψω λιστα και θα την παραθεσω!

mpoumpouka πολυ χαρηκα με τον παιδαρο σου...........αντε με το καλο τωρα κοπελα μου και να ρθει και η σειρα μας εεεεεεεεεεε???

βρε κοριτσια ....εχω μια απορια....(σαν την mara και γω:-P:oops::-P:oops:) ...λίκνο δεν θα παρετε???η θα παρετε καλαθουνα???

απο το μαιευτηριο πρωτα ο Θεουλης με την καλαθουνα θα το παρετε το μπεμπε ή με το πορτ μπεμπε?????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Ιδέα Μαρα...

Βρες ενα τελειο αυτοκολλητο pucca ή μια εικονα και ζητησε να στην τυπωσουν αχβ διαστασεις...

Στις ιδες διαστασεις, φυλο κοντρα πλακέ... κολλας αυτοκολλητο πανω... τρια κρεμαστρακια απλά και λητα μαυρα ή κοκκινα και εισαι τζιτζι, ετοιμη η κρεμαστρα!

ευχαριστω βανιλιτσααααααα...

εγω λικνο οχι, θα κοιμαται τον πρωτο καιρο στο πορτ μπεμπε του καροτσιου διπλα μου!

απο το μαιευτηριο θα βγουμε με sling (σαν το Σάααααααααακη) και μετα θα μπει στο καθισμα αυτοκινητου!!!!

μπου2 εισια μια οαση ευστροφίας γιατι εγω έχω στοκάρει εντελώς!!

βανιλάκι εγω θα το πάρω πρώτα ο θεος το μπεμπε με τον μαρσιπο ή την καλαθούνα αναλογα τα κέφια της

dZJip3.png

Ευχαριστω αγαπη κι εγω το εχω καψει εκλαμψη ηταν σαν της Θεοπουλας....χαχαχααα

Υγ. και αν θελήσεις φυλλο κοντρα πλακέ - mdf ή πως τα λενε τελοσπαντων - χτυπα τηλ με διαστασεις να αγκαρεψω τον καλο μου να στο κοψουν στο εργοσ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...