Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χοχοοχοχοχοχο εκτακτα μπουμπουκα μου! τελεια, φανταστικά και τρέλα! και η αναπτυξη του μπομπιρα εξαιρετική μπορώ να ειπω! οχοχοχοχοχοχοχοχοχο

ωραια τπτ τρομερο δηλαδη το πακετακι του βιοφυσικου προφιλέος...δεν ανησυχω δεν ανησυχω

dZJip3.png

ΥΓ Φαιρυυυυυυυυυυυυυυυ, σου καταρίπτω και το μύθο μικρή κοιλιά, μικρό και αδυνατο μπεμπέ...μια χαρά παίδαρος είναι ο δικός μου και μάλιστα πιο μεγαλος απο οτι περιμεναμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μπραβο βρε μπουμπου τι ωραια νεα πολυ με εκανες να χαρω .Αντε με το καλο ....θελω και εγω βιοφυσικο προφιλ ...ολες θα κανετε?

kremastra? τι κρεμάστρα? ποια κρεμάστρα???
για να σε κρεμασουμε χαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χοχοοχοχοχοχο εκτακτα μπουμπουκα μου! τελεια, φανταστικά και τρέλα! και η αναπτυξη του μπομπιρα εξαιρετική μπορώ να ειπω! οχοχοχοχοχοχοχοχοχο

ωραια τπτ τρομερο δηλαδη το πακετακι του βιοφυσικου προφιλέος...δεν ανησυχω δεν ανησυχω

Οχι πολύ σούπερ είναι, μην αγχωθείς καθόλου!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ΥΓ Φαιρυυυυυυυυυυυυυυυ, σου καταρίπτω και το μύθο μικρή κοιλιά, μικρό και αδυνατο μπεμπέ...μια χαρά παίδαρος είναι ο δικός μου και μάλιστα πιο μεγαλος απο οτι περιμεναμε!

Ναι το ειδα .Οποτε ηρεμω και αναμενω και τον δικο μου υπερηχο.

ναι καλε δεν αγχωνομαι γιατι τωρα που πηγα ντοκ μου εκανε και ενα ντοπλεράκι... βρηκε το ομφαλιο μια χαρα και τα αγγεια του και την πιεση του αιματος και τα παντα όλα... για αυτο σας ειπα και να πινετε νερο..κανει καλό στο απμνιακο το υμπεμπε... νταξ..ολα καλά όλα ανθηρα!

dZJip3.png

Μπραβο βρε μπουμπου τι ωραια νεα πολυ με εκανες να χαρω .Αντε με το καλο ....θελω και εγω βιοφυσικο προφιλ ...ολες θα κανετε?

για να σε κρεμασουμε χαχαχαχαχα

κακακακακακα παλιο τζιρτζιλόνι! ελα πες τι κρεμάστρα καλε πειτε μου!

dZJip3.png

Μαρα παιδι μου εισαι ξανθια? κρεμαστρα για τα ρουχα ,πιπιλες , μπουρνουζακια και τετοια . Τι αλλο σκεφτηκες δηλαδη ?

Διαφημίσεις

Εχουμε ολες ξεκινησει να κανουμε translate στην Μαρα για το τι ειναι η κρεμαστρα χαχαχαχααχα

Το μπουρνουζακι του , το παλτουδακι του που θα το κρεμασεις ? εγω βεβαια σκεφτομαι να παρω μια απλη για πισω απο την πορτα , γενικα τα κρεμασμενα ρουχα με αγχωνουν .

Σκεφτομαι για τα ραφακια αλλα πολλα αρχιζουν να μου κοστιζουν ολα αυτα μεσα στο δωματιο.Ταπετσαριες ,κουρτινες , επιπλα πωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...