Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

φραουλι χοχοοχχοοχοοχοχοχοχ ναι οκ η εκιτμηση υπαρχει.. εκατερωθεν κ ενθεν κ ενθεν που λενε ;p

αλλα σκεψου πως αν πχ το καροτσι κανει 100 ευρω λεμε τώρα εγώ μέχρι και πριν απο 8 μηνες δουλευα σερι γραφειο σπίτι Plus και σαβατοκυριακα΄.. αρα τα εχω βγαλει τα λεφτακια μ ;pppppp

(προσπαθω να μην με συγκινει η κατασταση γιατι πεφτω... χοχοχοχοοχοχοχ)

τι χρωμα τα πήρες τα ραφουδια και τι σχήμα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε ?

Νεφελη καλοριζικο τα ραφια .

Μαρα το stokke το πηρε μια φιλη μου και μαλιστα ηθελε να μου δανεισει το πορτ μπεμπε αλλα αφου δεν εχω βαση δεν το δανειστικα θα αρκεστω στην καλαθουνα. Μου φαινεται περιεργο καροτσι αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα , ανεβαινουν ροδες λεει οταν ανεβαινεις σε πεζοδρομιο , δεν σκυβεις για το μωρο και αλλα τετοια καλα .Εδω δε στην Γλυφαδα ειναι πολυ της μοδος ολοι τετοιο κυκλοφορουν εγω θα μοιαζω σαν παρακατιανη με τα κοινα καροτσια (χιουμορ κανω).:tongue::tongue:

Απο φαγητο τελικα ειμαι η μονη που δεν τρωει , βρε κοριτσια πειναω και μολις τρωω δυο μπουκιες αμεσως φουσκωνω και σταματαω .Σημερα μου εφερε και κρεμα καραμελε η αδελφη μου , ε θα την φαω ολη το απογευμα (αν τα καταφερω).Εδω λεω να παρω και κανα κιλο γιατι στην ουσια δεν εχω παρει τιποτα .Βρε τι παθαμε να παρακαλαμε να παχυνουμε !!!!!γινονται αυτα ε δεν γινονται.

Βανιλιτσα ο γιατρος ειναι πολυ επιφυλακτικος και δεν θελει να μετακινουμαι πολυ , μονο για τουαλετα και οχι πολυ ορθια και οσο μπορω πιο ηρεμη.Τουλαχιστον ας βγαλω τον 8ο και φανταζομαι μετα θα με αφησει να βγω εξω .

Αυτα πολλα σας εγραψα σας ζαλισα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Α καλά είναι τέλειο το φραουλί και εγώ νομίζω αυτό θα έπερνα.

Οντως και εγώ νιώθω λίγο περίεργα με το δικό μου, φαίνεται λίγο παλιομοδίτικο σε σχέση με τα xplory. Και στην Θεσσαλονική κυκλοφορούνε αρκετά, αλλά κυρίως από ψηλές κοπέλες, στις κοντές δεν θα μου άρεζε.

Τα ράφια τα πήραμε τελικά σε λευκά οβάλ, τα περιμένω να δω πως είναι. Οταν τα βάλουμε, μαζί και το χαλί που λείπει θα ανεβάσω φώτο να δείτε. Είναι πολύ ωραίο κορίτσια και αυτό που πήρα από τα home που έχει και το Smoytsaki. Φαίνεται απίστετα βολικό.

εγω παλι ρε κοριτσια δνε ειμαι καθόλου του.. ραφιου και ώρες ώρες νομιζω πως το δωματιο της μπέμπας 8α ειναι μια αποτυχία. σκεφτητε ενα τετραγωνο δωμάτιο. αριστερη πλευρά ντουλαπα ακρη σ ακρη. δεξια πλευρα μιση λόγω και της μπαλκονοπορτα. πλευρα φατσα η πουκα σε ταπετσαρια και πλευρα δώθε μαζι με την πορτα εισόδου... εκτος απο συρταριερα αλλαξιερα, κρεβατακι... τι άλλο μπαινει? μπασ και μου βγει μιζεραμπιλο το δωμάτιο?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γεια σας ζουζουνες!

να μαι κι εγω στην καταλληλη στιγμη....εγω εχω παρει το stokke ηδη!!! λατρευω καροτσαρα!!!!!

το πηρα σε λαδι/χακι μιας και ειναι αγαπημενο χρωμα και ουδετερο!!!

μολις γυρισα απο ιασω, Μαρα θα σου κανω και την περιγραφη που σου ελεγα!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μαρα υπομονη κανω , μπορω να κανω και αλλιως αλλωστε τον εφαγα τον γαιδαρο στην ουρα θα κολλησω?:D

Νεφελη ναιιιιιιιιιιιι να μας βαλεις φωτος , σκεφτομαι να παρω και εγω τα ροζ αλλα ακομα θα περιμενω να δω πως θα δειξει το δωματιο με τις ταπετσαριες (αν και χρειαζομαι ραφακια) απλα φοβαμαι μην γινει πολυ ροζ και μετα ουτε εγω δεν θα θελω να μπαινω εκει μεσα

Αν έχεις την αλλάξιέρα την stokke είναι εξυπηρετική, γιατί έχει τα ραφάκια από κάτω και θα βάζεις τα τσιμπράγκαλα. Σίγουρα θα χρειατσούμε ένα παιχνιδόκουτο, έχω έχω σταμπάρει πάλι αυτό της sebra που έχει και η Smouts.

Τα ράφια Μάρα μου βοηθάνε όμως αρκετά, γιατί σε κανα χρόνο το μωρό θα έχει πολλα μπιχλιμπίδια. Βάλε πρώτα όλα τα άλλα και στην πορεία βλέπεις και προσθέτεις ότι χρειάζεται. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά πάντως και χωρίς ράφια, μια και θα έχεις και την pucca και είναι μικρό και το δωμάτιο. το δικό μας είναι 3*3 και η μία πλευρά είναι όλη μπαλκονόπορτα. Ευτηχώς που δεν παρείγγειλα την ταπετσαρία κάδρο, γιατί ο τοιχος έχει ήδη γεμίσει.

Οπότε βάλτε τα βασικά στην αρχή και θα δείτε ότι ίσως αλλάξετε γνώμη για κάποια πράγματα. Το παιχνιδόκουτο το θεωρώ απαραίτητο.

Διαφημίσεις

εγω παλι ρε κοριτσια δνε ειμαι καθόλου του.. ραφιου και ώρες ώρες νομιζω πως το δωματιο της μπέμπας 8α ειναι μια αποτυχία. σκεφτητε ενα τετραγωνο δωμάτιο. αριστερη πλευρά ντουλαπα ακρη σ ακρη. δεξια πλευρα μιση λόγω και της μπαλκονοπορτα. πλευρα φατσα η πουκα σε ταπετσαρια και πλευρα δώθε μαζι με την πορτα εισόδου... εκτος απο συρταριερα αλλαξιερα, κρεβατακι... τι άλλο μπαινει? μπασ και μου βγει μιζεραμπιλο το δωμάτιο?

Μωρε θα χρειαστεις και εγω αυτο σκεφτομουν , τα βιβλια , κανα διακοσμητικο , κανα αλμπουμ , κανα πραγματακι που θα το βαλεις ? επισης χρειαζομαστε και μια κρεμαστρα .

Τα φωτιστικα εχω σκεφτει να τα φτιαξω μονη μου αν αξιωθει κανεις να μου φερει τα υλικα .:D

Μπουμπου αναμενω και εγω λεπτομερειες και πες μας τελος παντων ολα καλα? ποσα κιλα ειναι το μωρο ?

χε χε χε μισο να μπω τρικικλο να δω τα παιχνιδοκουτα... εχω δει επισης κατι φοβερα τραπεζακια παιχνιδιιυ με κατι καρεκλιτσες θεοτητες στο τρικικλο... υπερβολή λέτε/

dZJip3.png

Φαίρη σωστά και μία κρεμάστρα. Και ψάχνω ήδη και δεν έχω βρει κάτι καλό. Στάμπαρα πάλι της Smouts (αντιγραφή της έχω κάνει η αθεόφοβη όλο το δωματιο) που την ήδα στα λητώ, αλλά δεν είναι στον τοίχο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν πρέπει να είναι σε τελείως λευκό χρώμα που θέλω εγώ αλλά σε ζαχαρί. Θα την ξαναδώ το Σάββατο που θα πάω στα λητώ.

Τα τραπεζάκια είναι τέλεια αλλά ακόμη δεν θα χρειαστούνε, άσε που πρέπει να βρούμε και χώρο να τα βάλουμε. Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή γιατί έχουνε και τα ικέα αρκετά και σε πολύ καλή τιμή και δεν φαίνονται πολύ χάλια. Είναι νορίς ακόμη βέβαια.

Λοιπόν πρώτα απο ολα σκασιλα σου μεγαλη και 10 παπαγαλοι αν σε πουν οτι θελουν...Εμενα αυτο το καροτσι μου γουσταρει με χιλια και θα το πεπαιρνα ακομα και ουφο να με λέγανε!!!!

Στα δικα μας τωρα....

Το μπεμπεκι μας ειναι σουπερ καλα απο υγεια και εχει γινει ηδη 2.679gr!!!!

Λοιπόν το βιοφυσικό προφίλ έχει ως εξης...

Πας, σε βαζουν σε εν απο τα δωματια ξαπλωνεις - σου περνανε δύο ηλεκτροδια, το ενα ειναι για να ακους την καρδουλα του μπεμπε, το αλλο για να καταγραφει δραστηριοτητες της μητρας...(συσπασεις κτλ)

Επισης σου δινουν ενα μπατον και καθε φορα που κουνιεται το μπεμπε το πιεζεις και κανει μπλινγκ!!!!!

Ειναι τελεια ακους μιση ωρα το ντουπου ντουπου χορταινεις ηχο καρδουλας - παραλληλα στο μηχανημα τυπωνεται και το καρδιογραφημα του μπεμπέ...ανα περιπου 10λεπτο σε τσεκαρει η μαια οτι ολα ειναι οκ... Λεγεται nst αυτη η διαδιασία...

Εμεις είμαστε σουπερ και συσπασεις τελικα εχω πολύ λιγες φυσιολογικοτατες!!!

(μην τρομαξετε αν σε τακτα διαστηματα ανεβαινουν οι παλμοι του μωρού οταν κινειται θα δειτε οτι η καρδουλα ακουγεται πιο πολυ και πιο γρηγορα)

σας γραφω και την επομενη φαση!

Μετά από αυτην την εξέταση παίρνει ενας ντοκ το καρδιογραφημα και το κοιταζει (οχι παρουσία σου) και αν ειναι ολα οκ προχωράς αλλιως φανταζομαι ερχεται να σου πει παρατηρησεις

Καθεσαι λίγο στην αναμονή και σε φωνάζουν για υπέρηχο, εκεί τσεκαρουν παλι ολες τις μετρησεις του μπεμπέ, ωριμανση πλακουντα, θεση εμβρυου, υγρα κτλ...και βλεπουν μεσου εγχρωμου ντοπλερ ολα αυτα!!!!

Γενικως δεν ειναι και πολύ ωρα αυτος ο υπερηχος αλλα ολα αυτα τα τσεκαρουν προσεκτικά... Καλά κουκλος το μπεμπε μου, αληθεια.... και επίσης εχμμμμ, μας εδειξε και τα προσόντα...λοοοοολ

Ειμαι πολυ πολύ χαρουμενη αυριο αναμενω και τα επιπλακια και ολα τα συμπραγκαλα και ειμαι oveeeeeeeeer - excited!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...