Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι απο μένα. Σήμερα...με εχει πιάσει κι εμένα πείνα από το πρωί θέλω να τρώω αλλά αυτοσυγκρατουμαι...Εφάγα ενα τοστακι, ενα μπολάκι γιαούρτι με κορν φλεικς για πρωινό, κατά τις 10 ενα μικρό πορτοκάλι και πριν από λίγο μια μπανανα....πιστευω ότι είναι καλά. Προσπαθώ πολύ γιατι ο γιατρός μου είπε να πάρω αλλά 2 κιλά (εχω πάρει :cool:δηλαδή συνολικά 10 και μου φαίνεται ακατόρθωτο, θα τα περάσω τα 10 δεν υπάρχει περίπτωση...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

χθές εκανα μια παρασπονδία και εφαγα τσιζ κεικ καραμέλα από τα Haagen αλλα δεν είναι δυνατόν να ζεις και μέσα στη στέρηση. Μια φορά την εβδομάδα επιτρεπω ενα γλυκακι τετοιου ειδους στον εαυτό μου ολα κι όλα!!!!

Μάρα γιατί τόσο αργά θα κάνεις την καμπύλη?

Κοίταξε να φας κανονικά όπως τρως καθημερινά, γιατί αν εκείνες τις μέρες δεν τρως και υπάρξει κάποιο θέμα, αλλά δεν το βγάλει η καμπύλη εσύ θα την πατήσεις. Μην φοβάσαι όμως καθόλου. Και εμένα που βγήκε ανεβασμένη λίγο, όταν έκανα και την εξεταση της γκυκοζυλιωμένης, η οποία είναι η πιο κατατοπιστική γιατί δειχνει το ζάχαρο που κινήθηκε τους τρεις τελευταίους μήνες στον οργανισμό ήτανε πολύ χαμηλή. Αλλά αν εσύ δεν τρως τίποτε και σου βγει χαμηλή η καμπύλη θα σταματήσεις εκεί θα σου πει όλα οκ ενώ μπορεί να υπάρχει ένα μικρό θεματακι. Σου εύχομαι πάντως τα καλύτερα και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Κι εγώ την άλλη εβδομάδα που θα είμαι 27 + 4 θα κάνω την καμπύλη....αλλά κι εγώ νομίζω τοτι πρέπει να τρώμε κανονικά για να δειξει η εξεταση την πραγματική κατασταση...

Νεφέλη την παραμονή της εξέτεσης εφαγες για βράδυ?

Διαφημίσεις

nefelako εχω ραντεβου με τον δοχτορα στισ 26 του μηνα και μου ειπε οτι τις 8έλει τότε έτοιμες μαζι με γενικες αιματος και ούρων.... ε η καμπυλη εμενα μου βγαινει αυθημερόν οποτε εχω λιγο καιρο ακόμη να ητν κάνω.. ειχα κανει και την μικρη την ωριαία με 75 γραμμάρια στο α τριμηνο και ειχα εξαιρετικά αποτελέσματα. να σαι καλά κοριτσακι μου σε ευχαριστώ

dZJip3.png

Αγγέλα μου όλο και κάτι θα είχα φάει, μπορεί και γλυκό δεν θυμάμαι. Ημουν πολύ ανυποψίαστη με αυτήν την εξέταση και έτρωγα γενικά ότι να ναι.

Μάρα άμα έχεις κάνει ήδη στο α τρίμηνο αυτό είναι καλό.

Ρε γαμώτο δεν μας ήρθανε ακόμη τα ράφια από το τρίκυκλο και έχουνε περάσει αρκετές μέρες. Τώρα τους πήρα τηλ και θα πάρουνε στο ταχυδρομείο να δούνε τι έγινε.

Smoutsaki το βρήκαμε τελικά στα home το επιπλάκι. Το πήραμε και ταίριαξε τέλεια, πρέπει να είναι και πολύ εξυπηρετικό. Βέβαια έκανε και 120 ευρώ, ψιλοακριβούλη μου φάνηκε. Τώρα θέλουμε να αλλάξουμε τα υφασματάκια από τα καλαθάκια. Είναι με ρίγες λαδί και λευκές και εννοείτε θα κάνουμε κάτι σε ροζ.

Α ωραια, χαιρομαι που βοηθησα. Εμενα εκανε 80 νομιζω. Κι εμενα ειχε υφασματακι σε γαλαζιο πτι καρο, και ειπα πως απο το υφασμα της κουρτινας που ειναι λαχανι πτι καρο θα το αλλαζα, αλλα ακομα δεν το εχω φτιαξει και δεν νομιζω οτι θα το κανω και ποτε να σου πω την αληθεια.

καλημερα κοριτσια!θελω να ρωτησω κατι αν γνωριζετε να μου απαντησετε,χθες που πηγα στη γιατρο μου για υπερυχο μου ειπε πως εχω στα ουρα μου ιχνη λευκωματος ειναι κατι ανησυχητικο δεν εχω καθολου πιεση ομως.υπαρχει καποια κοπελα που να ειχε σε μια εξετασει και μετα να εφυγε?

Κι εγω στην εξεταση αιματος που εκανα στον 8ο μηνα, ειχα ιχνη λευκωματος, αλλα κι εμενα δεν ειχε ανησυχησει ιδιαιτερα. Μπορει να σου δημιουργηθουν καποια πρηξηματακια, καθως γενας και καλοκαιρι απο τη ζεστη.

ρε κοριτσακια 8ελω την πολυτιμη συμβουλη σας σε κάτι... καταναλωτικό.. μπορώ?

για πες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

erxm... τι γνωμη εχετε για το καροτσι xplori στης πολυαγαπημενης στοκε? διαβασα στο φορουμ διαφορα και οι γνωμες διιδτανται.. βασικα σας ρωταω διοτι μου προσγειωνεται στο σπιτι οσονουπω και δεν ξερω αν θα πρεπει να το κρατησω η διακριτικά να πω στον.. δωροθετη να το αλλαξω...

dZJip3.png

Τελικά μόλις παρέλαβε ο άντρας μου τα ράφια. Ητανε εδώ από 31/3 στο ταχυδρομείο και δεν μας είχανε στείλει ούτε ειδοποιητήριο.

Μάρα το συγκεκριμένο έχει πολύ ειδιαίτερο στυλ, αλλα εξαρτάται το γούστο. Αν είσαι ψηλή ίσως και τα βολεύει ακόμη περισσότερο. Το βρήσκω και αρκετά ακριβό, αλλά αφού θα σου το κάνουνε δώρο. Καλά τι ακριβά δώρα που σου κάνανε!

Εμένα προσωπικά μου άρεσε της maclaren που είχες διαλέξει ένα ειδιαίτερο κομμάτι με ρίγες.

xmmm βασικα ειμαι ψηλή οποτε φανταζομαι μετα το σχετικο βιντεάκι που ειδα στο site τους πώς θα με βολευει παρα πολύ και με το παιδι και τα σκυψίματα και κλπ κλπ.

της maclaren που ελεγες με το jouicy επενδυση τελειο δεν το συζητω αλλά.. εξαντληθηκε.. οταν αποφασισα εγω να το πάρω καλά κρασιά. αλλα τελικά ψηνομαι για το xplori λόγω υψους και μονο.. βασικά με εψησε το οτι το παιδακι μου 8α βλεπει γυρω γυρω χαρωπό τα πουλάκια και οχι τα ντουβαρια της κυψέλης

υγ. οσο για τα δώρα κλπ κλπ που λες... δουλεμένα λεφτά ειναι αγαπη μου... κάτι σαβατοκυριακα δουλειάς, κάτι εξτρα μερες διακοπών που δεν πληρώθηκα ποτέ κλπ κλπ κλπ...οποτε καλοδεχουμενα μεν τα δωράκια απο την.,.δοικησις αλλα μην ξεχνιόμε8α ;) οχι αχάριστη δεν είμαι απλά προσπαθω παντα να ξερω τι μου γινεται :P

dZJip3.png

Δεν τα είδαμε ακόμη τα ράφια, σε καμιά ωρίτσα θα τα φέρει ο άντρας μου.

Πρέπει να έχεις κάνει πολλές υπερωρίες απλήρωτες δεν το συζητώ, γιατί είναι πολλα τα δώρα και πολύ ακριβά. Εστω και με αυτό τον τρόπο Μάρα μου, δείχνουνε μια εκτίμηση προς σε εσένα γι αυτά που πρόσφερες. Κρίμα για αυτό το καροτσακι της maclaren, ήτανε τέλειο και σε καλή τιμή από το enternet.

Λοιπόν το xplory σε τι χρώμα το σκεύτεσαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...