Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας και παλι κοριτσια , τωρα εχω νευριασει με τον γιατρο μου τον πηρα τηλ για μια απορια , ειχε ραντεβου και μου μιλησε αποτομα.Θα παω την αλλη εβδομαδα για υπερηχο .Βιοφυσικο και τετοια δεν μου εχει πει εκνευριζομαι νιωθω οτι δεν με προσεχει!!!! :( θελω προσοχη και προδερμ :rolleyes: Εχω τα αγχοι μου , μου μιλαει και αποτομα .Φοβαμαι κοριτσια πολυ .

Μπουμπου πως αντεχεις χωρις υπερηχο???

Καλά θα τον πάρει και θα τον σηκώσει το δοχτορα σου εεεεεε...

Αμτεχω κοριτσακι γιατι ο ντοκ μου ειναι ατομο εμπιστοσυνης και για να εχει κολλημα κατα των πολλων υπερηχων αν δεν συντρεχει λογος κατι ξερει...ανυπομονω σαν τρελη ομως

ooooooooooopa φιλενάδα....δεν λεει να σ μιλάει αποτομα ο δοχτορας γιατι εισαι και σε μια κατασταση τωραπου δεν εισαι για πολλά πολλά...αν δεν το κατανοει αυτο σορυ κιολας αλλά ειναι γαιδουρις,,,, δωσε τοπο στην οργη τι να σ πω καλο μ...μπας και 8ες να μας πεις την απορια σ μηπως και ξέρουμε?

Συμφωνωωωωωωωωω

μπα μου την ελυσε αποτομος αλλα μου απαντησε , εχω να κανω και τα χαρτια του ικα την αλλη βδομαδα αλλο αγχος , ελπιζω να τα κανει σωστα ο μπαμπακας μου.

Σημερα μου εχουν λειψει ολα , το γραφειο μου , οι βολτες μου , το πηγαινε ελα μου ,το πανεπιστημιο μου (ειμαι στο Εαπ ).Κουραστηκαααααα στο κρεβατι ολη την ωρα και βαρεθηκα να βλεπω κουτσομπολιστικα και τετοια .

Με επιασε γκρινια κοριτσια σορρυ

φαιρυ μου εχω ενα mail απο μια κοπελα που λεει ολες τις διαδικασιες που κανεις, τα ειχε κανει πριν 4 μηνες εκεινη...να το βρω να το επισυναψω για να δωσεις ενα μπουσουλα στο μπαμπα σου???

Οσο για ολα τα αλλα σιγα την γκρινια και λογικο ειναι να εχεις φρικαρει...παρεακι δεν ερχεται σπιτι σου?

απο την εξαντληση και την αυπνια με πηρε ο υπνος!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπότε εχεις ψιλοφρικάρει και εσύ - λογικό...

παλι καλά που ερχονται τουλάχιστον, εμενα η γαιδάρες οι φιλενάδες μου δεν πατάνε καν μιλάμε, παλι καλά που μπορω να βγαινω να περπαταω θα ειχα λαλήσει χειρότερα!!!

αμα φρικαρεις καμια μερα πολύ ριξε σημα και εχω παρει το μινουρα και σου ερχομαι για σαπορτ!!!

Σ ευχαριστω πολυ και μονο με την σκεψη ειναι σαν να ηρθες !!!

Εχει ξεκινησει να με πιανει το στομαχι μου τελευταια κατι σαν καουρες σαν καψιμο , δεν ξερω να το εξηγησω.

τα πραγματα εσυ τα πλυνες ? τα τακτοποιησες?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το λέω για να το πω....το εννοώ, εχω ευέλικτα ωράρια οπότε μη διστάσεις!

Παρασκευή παραλαμβανω και απο ΣΚ αρχιζω τα πλυσιματα και τις τακτοποιήσεις και συναρμολογηση καροτσιου που θα ειναι το πρωτο μας κρεβατακι (το πορτ μπεμπε του)

Καλημέρα κοριτσάκια! Που είστε όλες σήμερα?

Εγώ μόλις ξύπνησα και έχω να μαγειρέψω σήμερα ρε γαμώτο.

Smoutsaki το βρήκαμε τελικά στα home το επιπλάκι. Το πήραμε και ταίριαξε τέλεια, πρέπει να είναι και πολύ εξυπηρετικό. Βέβαια έκανε και 120 ευρώ, ψιλοακριβούλη μου φάνηκε. Τώρα θέλουμε να αλλάξουμε τα υφασματάκια από τα καλαθάκια. Είναι με ρίγες λαδί και λευκές και εννοείτε θα κάνουμε κάτι σε ροζ.

καλημερα κοριτσια!θελω να ρωτησω κατι αν γνωριζετε να μου απαντησετε,χθες που πηγα στη γιατρο μου για υπερυχο μου ειπε πως εχω στα ουρα μου ιχνη λευκωματος ειναι κατι ανησυχητικο δεν εχω καθολου πιεση ομως.υπαρχει καποια κοπελα που να ειχε σε μια εξετασει και μετα να εφυγε?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

εεεεεε αμα ο δοχτορ λεει πως όλα οκ.. ε τοτε ολα οκ..ας μην ψαχνομαστε κ εμεις καλό μου.. καμια φορά διαβαζουμε κατι ειδικα στο νετ η ακουμε κατι απο κάποια άλλη κοπέλα και τρέχουμε πανικόβλητες... χαλάρωσε λοιπον και απολαυσε το :P

dZJip3.png

καλημερα κοριτσια ...τι γινεστε??εχω ξυπνησει απο τις 5!!!!!!!!

με πεινα ...τρομερη....εφαγα ενα τοστ λιγο τσουρεκι μια πορτοκαλαδα και τωρα τυροπιτουλα!!!!!!!!!!χιχιχιχιχι πειναω σαν ΛΥΚΟΠΟΥΛΟ!!!!!

barbie μου , ο γιατρος σου τι σου ειπε?Νομιζω πως ειναι συχνο φαινομενο στην εγκυμοσυνη και θελει λιγο προσοχη η διατροφη??Κατι τετοιο!!!

fairy μου , κοριτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα ...κανε λιγο υπομονη...δεν σου ειπε να πηγαινεις και καμια βολτουλα???σε μια γειτονισα που εκανε και αυτη περιδεση τραχηλου απο τον 3ο μηνα ...εκατσε για λιγο και μετα τσουπ τσουπ πηγαινε καμια βολτιτσα που και που!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Barbie εγώ είχα ακούσει μια γνωστή που είχε, αλλά όλα καλά, γέννησε μια χαρούλα. Μην στεναχωριέσαι και ανγχώνεσαι, είδες πουκαι ογιατρός σου είναι καθυσηχαστικός.

χοχοχοχ καλως την πειναλέοντα.. ασε βανιλάκι κ εγω ξυπνάω και 8ελω να τσακισω κανα ταψι τυροπιτεσ και ζαμπονοτυρόπιτες... να δω τι 8α απογινω...εχω να κανω και καμπυλη ζαχάρου σε 15 μέρες περίπου.... λεω να κανω τον ψοφιο κοριο και να μην φάω τπτ απ αυτα που μ αρεσουν και συγρατηθω... μην εχω κανα κιντερ εκπληξη αποτέλεσμα στην εξέταση!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...