Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

δεν ειμαστε χαζες...απλα μας φοβιζει το αγνωστο...εσυ μην μασασ..εχεισ την σαμπινε..οι γερμανιδες ειναι καλες επιστημονες και tough...θα σε φτιαξει περίφημα η φράου !

Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι υπέροχη... μου εμπνέει πολύ ηρεμία και σιγουριά και δε θα την άλλαζα με τίποτα. ;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σασ το ορκιζομαι! το ειδα και στον καθρεφτη φατσα καρτα...κυταριτιδσα στο μπρατσο οπως εχουν οι γριεσ χωρις να πιεσω το δερμα μου,,....αυτο ηταν...παει....εγινα μια μπατζολα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια, ηρθα κι εγω, ειδα οτι με ψαχνατε

Πηγα κι εγραψα την κορη μου στο σχολειο σημερα. Μπουχουουχουχυουου, το παιδακι μου, καλη προοδο να εχει. μετα πηγαμε με τον αντρα μου και πηραμε τους νονους της μικρης και πηγαμε για φαγητο σ' ενα ιταλικο, μετα γυρισα, πηγα σουπερ μαρκετ, μαναβη, μετα πηγα για καφε σε μια φιλη μου, και τωρα ετοιμαζομαι να παω στο κρεβατι μου γιατι τα εχω παιξει η καημενη.

Η κυταρριτιδα ειναι απλη κατακρατηση υγρων (εσυ μαρα που πινεις και πολυ). Θα φυγουν ολα αυτα αμεσως μετα τη γεννα.

Και ξαναλεω, μην φοβαστε τον τοκετο, ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ εμπειρια. Ας μας πει και η φυσαλιδα που ξερει.

4Rnfp3.png

ορμονες και κατακρατηση αγαπη μου .Θα φυγει μετα ειδικα με τα σηκωματα του μωρου θα φτιαξουμε μπρατσακια :tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ορμονες και κατακρατηση αγαπη μου .Θα φυγει μετα ειδικα με τα σηκωματα του μωρου θα φτιαξουμε μπρατσακια :tongue:

για ρωτηστε κι απο δω, να δειτε πως φτιαχνεις μπρατσα. ειδικα στο κολυμβητηριο που παω με τη μικρη ειναι ενα κι ενα για το κρεμασμα των μπρατσων

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλως την σμουτσ και με το καλο το σχολιαρουδιον χο

παει τελος...μετα την εγκυμοσυνη και την πρωτη προσαρμογη.....τελος/./γυμναστηριο και κρεμεσ!! και συσφιχτικα ελαια και τα τοιαυτα

dZJip3.png

Α θέλω κι εγώ Σάκη... Όσο δεν τον άκουγα μικρή τόσο ρουβίτσα έγινα στα τριάντα!!! Πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα για το πρόγραμμα. Και εννοείται πάρε μηχανή για πολλές φώτο.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...